Автор |
Съобщение |
Карък
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 12:09
Solarstone и Hybroid-сваляйте техни песни,иначе това което сте изброили по-горе са най-комерсиалните диджеи и изпълнители,за истинските ценители на транса това е задължително
http://www.arenabg.com/download.php/355 ... t2.torrent
Изобщо в арената напоследък качват такива транс пакове така че дъпайте здраво
|
|
|
|
 |
MarinoW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 12:17
като стана дума за по-некомерсиални и аз ще кажа някои - Roy Gates, Balearic Bill, Aquaphonic, Black Widow, Satoshie Tomie, EVILJACK, etc
___________________________________ Cowboy BeBop
|
|
|
|
 |
Moon&Star'Hero
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 12:39
Ludi li ste s toq trans be,bahti otnesenata muzika,za psihari. I kato se po4nat edni odi i baladi tam ama otveqni,otveqni,taq muzika ne e TUK I SEGA a e NQKUDE TAM....
Az kazvam VIVA LA TEXNO. texnoto e mnogo po dobro,po ot4etlivo,energi4no i raztovarva6to e ot ligaviq trans.E,sega ne otri4am 4e mi haresvat nqkoi par4eta i ot transa kakto i setove,naprimer Magic 1 na Tiesto,na Robert miles inqkoi drugi pesni ot po blizkoto i dale4eno minalo.No kato cqlo transa e ebahti bozata s izvinenie.Nqma q dinamikata ot texnoto.Primerno ako se napu6a i slu6am trans se oteg4avam na 3-tata minuta i si vikam "ebati draznenieto",dokato pusna li si TRAKTORA i po4vam da si miksiram texni4ar dokato se nasitq...VIVA LA CARL COX,MARCO BAILEY,UMEK,CHRISTIAN VAELA,MARCO CAROLA,CHRIS LIEBING,GAYLE SAN,ADAM BAYER,DJ BOSS,THOMAS SHOW,THOMAS VS FILTERHEADS,VALENTINO KANZIANY,JEFF MILLS,MONOLINK,ERIC SNEO,LUKE SLATER,MICHAEL BURKAT,BEN SIMS i o6te mnogo mnogo drugi!!!
|
|
|
|
 |
Phantom
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 12:55
Тва ли било транс бе? Аз да не знам. Както и да е, излиза, че и мен ме кефи.
Traci Lords - Control за транс ли се води, че ми стана интересно?
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
 |
MarinoW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 12:57
пич да те светна - транса е подстил на техното...така че като казваш че слушаш техно, а не транс...бе глупаво звучи
ако беше казал примерно, че предпочиташ хаус пред транс, разбирам и тогава проблем няма
И не слушам само ''лигав'' транс - слушам всякаква електронна музика...
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 13:03
trance-a не е точно подстил на techno-то
Прочети това и пак се обади
[edit]
И човека си има вкус, нека слуша каквото иска - защо да звучи смешно?
Само да не flood-и, нека и опера да слуша - нито ме ебе, нито ще му кажа нещо
[/edit]
На phantom някой друг ще каже - не съм я слушал и сега нямам намерение да я търся в dc++
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 13:03
Ratchet написа: пич да те светна - транса е подстил на техното...така че като казваш че слушаш техно, а не транс...бе глупаво звучи ако беше казал примерно, че предпочиташ хаус пред транс, разбирам и тогава проблем няма И не слушам само ''лигав'' транс - слушам всякаква електронна музика...
Сега да се разберем: Техното, Транса, Хауса, са ПОДСТИЛОВЕ НА ЕЛЕКТРОННАТА МУЗИКА! МОЛЯ НЕ БЪРКАЙТЕ ПОНЯТИЯТА!!!  И наистина погледнете флашчето, което даде Icewarrior, че да не стават повече грешки! 
|
|
 |
Moon&Star'Hero
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 13:04
Ratchet написа: пич да те светна - транса е подстил на техното...така че като казваш че слушаш техно, а не транс...бе глупаво звучи ако беше казал примерно, че предпочиташ хаус пред транс, разбирам и тогава проблем няма И не слушам само ''лигав'' транс - слушам всякаква електронна музика...
Boje,4oveko zamul4i 6ot se izlaga6 adski.Pone ako ti dreme ot mnenieto na drugite de.Purvo tranca ne e nikaf podstil na texnoto a tranca i texnoto sa podstilove ot elektronnata muzika izob6to.Te sa dva otdelni stila. A ako haus i texno za tebe sa edno i su6to...
Vij pak tuka i 6e vidi6 4e sum pravhttp://www.di.fm/edmguide/edmguide.html
|
|
|
|
 |
MarinoW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 13:22
Moon&Star'Hero написа: Ratchet написа: пич да те светна - транса е подстил на техното...така че като казваш че слушаш техно, а не транс...бе глупаво звучи ако беше казал примерно, че предпочиташ хаус пред транс, разбирам и тогава проблем няма И не слушам само ''лигав'' транс - слушам всякаква електронна музика... Boje,4oveko zamul4i 6ot se izlaga6 adski.Pone ako ti dreme ot mnenieto na drugite de.Purvo tranca ne e nikaf podstil na texnoto a tranca i texnoto sa podstilove ot elektronnata muzika izob6to.Te sa dva otdelni stila. A ako haus i texno za tebe sa edno i su6to... Vij pak tuka i 6e vidi6 4e sum pravhttp://www.di.fm/edmguide/edmguide.html
първо сайтчето, което си дал, съм го виждал и преди.Автора му има доста интересно мнение за транса като цяло - смята, че Фери Корстен и Пол Ван Дайк били убили този стил  така, че мнението и отношението на някакъв арабин направил си страница хич не ме интересува...
второ- до сега може и да съм грешал, мислейки транса за подстил на техното.Просто навсякъде, се говори за техно музиката, за техното, дали го слушаме и т.н. и че техно и електронна музика нещо кажи речи еднакво.
трето пиши на кирилица постовете ти, написани на някаква шлъкавица, повече няма да чета 
|
|
|
|
 |
MarinoW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 13:27
KLuBbinGMan написа: trance-a не е точно подстил на techno-то Прочети това и пак се обади [edit] И човека си има вкус, нека слуша каквото иска - защо да звучи смешно? Само да не flood-и, нека и опера да слуша - нито ме ебе, нито ще му кажа нещо [/edit] не съм казал смешно, а глупаво инфото, което си дал беше много полезно.Само че виж какво пише за техното - Цитат: The term "techno" is also often used in North America and Europe to describe all forms of electronic dance music.
така че не съм сбъркал 
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 13:43
Ratchet написа: KLuBbinGMan написа: trance-a не е точно подстил на techno-то Прочети това и пак се обади [edit] И човека си има вкус, нека слуша каквото иска - защо да звучи смешно? Само да не flood-и, нека и опера да слуша - нито ме ебе, нито ще му кажа нещо [/edit] не съм казал смешно, а глупаво инфото, което си дал беше много полезно.Само че виж какво пише за техното - Цитат: The term "techno" is also often used in North America and Europe to describe all forms of electronic dance music.
така че не съм сбъркал 
Ок, глупаво, моя грешка
А по случай 'The term "techno" is also often used in North America and Europe to describe all forms of electronic dance music.'
То може да се използва, но не значи, че е вярно..
Са..като им кажа на тия от класа 'електронна музика' следва '..ъъъ..техно???'
Същото е и с gnu и linux-a...
gnu-то е свързано с open source, но в никакъв случай не трябва задължително да значи безплатно..
Няма смисъл да се караме..само една молба имам - свалете flash-чето и ми го качете някъде в bg, че нета ми нещо се ебава и не мога да отворя целия сайт, деа
И..в торрентите на дата.бг има един торрент '100 dance trax'
Не е trance, aма си заслужава
Айде
/nick AMC[film4ence]
|
|
|
|
 |
MarinoW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 13:49
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 15:46
Ама аз си нямам никакво намерение да се карам с когото и да е било, важното е мир да има и синтезатора да кърти! KLuBbinGMan ето ти линк към флаша от Дата-та http://store1.data.bg/grimwolf/Music/IshkursGuide/
П.С. Само заради твърдения от рода на това, че Фери Корстен убил Транса и Робърт Майлс е нещастник, който прави елементарна музика за долнопробни ТВ шоута ми се иска да хвана въпросния автор и да го изтезавам 72 часа със избрани хитове на Азис, Софи Маринова, Кондьо и ямболския "генгстЪ" Дражето! 
|
|
 |
ex_ArchDev1l
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 16:40
Astrix , Astral , Polyphonia , PTX ...
А ако говориме за Uplifting Trance , Trance и Vocal ... ще се съглася , че миксовете и сетовете на ATB , Tiesto , Armin Van Buuren , Paul Oakenfold , Above and Beyond , Gigi Deagostinо i legendi kato Robert Miles не са лоши ... даже стават .
В повечето случай като чуя "аз слушам техно" , "тиесто е техно" просто се засмивам снизходително и си замълчавам ... абе какво ли ви разбира и на Вас главта от музика ... Тези гайдове за електронна музика са смешни !!! И все пак няма как да не се съглася с въпросния Trance Hater , че издигането на DJ-TE в култ е нещо ужасно и противно ! Както и с това , че няма Номер 1 DJ.
KNSpirit - Roger Sanchez u DeepDish не са ТРАНС
Sanchez e House
DeepDish = House , ChillHouse , TripHop 
___________________________________ siempre en mi corazon
i give you my love
you steal my heart
i wont let u go
|
|
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 20:54
ex_ArchDev1l написа: А ако говориме за Uplifting Trance , Trance и Vocal ... ще се съглася , че миксовете и сетовете на ATB , Tiesto , Armin Van Buuren , Paul Oakenfold , Above and Beyond , Gigi Deagostinо i legendi kato Robert Miles не са лоши ... даже стават.
Хмм, само дето изброените горе творци не правят и нямат нищо общо с Ъплифтинг Транс. Uplifting за пример е Holymen, Cherouvim, Cyan и др.
Иначе незнам някой от тук дали е бил на 24 февруари на Talpa в клуб Pulse. Беше НЕРЕАЛНО, строшихме се от кеф. И след това веднага Atma ни продължи...  Направо нямам думи, този ден ще остане завинаги в спомените ми!
И няма смисъл да се карате Транса подстил ли е на Техното или не - не е подстил. Това, че необразованите хора казват на всичко електронно звучащо техно не значи, че е подстил.
Лично аз не обичам Vocal и Euro Trance, звучат ми някак прекалено сладникаво. Фен съм си най-много на Old School Goa Trance, Isra-Trance, Darkpsy и Full On, от новото поколение Goa също има неуписуемо добри попадения, като Khetzal - който е фен на жанра и не го е чувал задължително да си го намери! Чесно казано от Psy сцената последните неща, които излизат някакси не ме грабват много, има и там също много добри попадения, но повечето звучат по-еднообразно. (Лично ви препоръчвам Nystagmus и Talpa).
Иначе боговете на Goa-та всички си знаят, че са Astral Projection, боговете на Psychedelic-а са Infected Mushroom и Simon Posford, а бате Саймънчо си е бога на електронната музика като цяло. Няма нещо, което да е творил и да не е добро.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 21:05
Слушам бая транс,прогресив и гоа,като прогресив любимите dj са ми Paul Oakenfold и Ван Даик,а от гоа-та GOA Syndrome
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2006 11:37
Zero-Blade и аз като тебе почнах почнах със Гоа-та, ама лека-полека ми стана еднообразна и отегчителна. Но и сред ЕвроТранса има добри попадения - намери си да речем Emmanuel Top - Mars (Kai Tracid Remix) "ако не се лъжа е прогресив" и Marcos - Red Bullet  , но все пак няма значение какъв е подстила, важен е фийлинга!
P.S. GOA Syndrome не ли компилациа, или бъркам? 
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2006 11:42
Progressive мразя прекалено много за да го търся, а на мен Goa-та никога няма да ми омръзне, така че не се безпокой.
П.п. На 18ти някой ще идва ли в Пулс?
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2006 17:29
Ок, така или иначе има тема..препоръчайте psy trance..
|
|
|
|
 |
MarinoW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2006 21:52
Psy Craft- Computech - ако не си го слушал
на мен лично ми хареса
[url=http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=25470]Psychedelic Trance - 2CD (2005)
[/url] - добра компилацийка
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|