Автор |
Съобщение |
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2005 13:39
Не,няма да има.....са доволни ли сте?!Всяко 2-ро мнение в тая тема е"Айдее бе,искаме продължение"!!!Айде спрете се малко.
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2005 22:06
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2005 14:11
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Май 2005 16:41
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
INFinit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2005 00:50
За всички хакери :
Ako ti izpolzva6 hak
ey sega te pretrepah
6alqlqlqlqlqlqlqlqlq
mama ti 6e naeba
mnogo zdravo vuv gyza
6alqlqlqlqllqlqlqlqlq
ti sega si otidi
i 4ekiq si nabiy
6alqlalalalqlqlqlqlq
6toto qko si eban
no si sy6to i nasran.
Tam ta ra ra ram tam TAM TAM !!!
АХАХАХАХА! Тва не съм го писал аз, но го намерих в датата! ЛЕЛЕ!
___________________________________ Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2005 17:47
Уоу!!... радвам се че ви харсва толкова И BTW ще има други части.
___________________________________ Съществуваме за да трупаме познание. Трупаме познание за да усмислим съществуването си. Нека усмислим съществуването си, за да бъдем чисти пред съвеста си...
|
|
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Май 2005 08:36
Миналата седмица някой мина през общия форум, в който аз предимно пиша, и каза :
"А така, стойте си в общия, не идвайте в творческия..."... май Фрешка беше,
и аз нали си помислих "Я да вида какво има в творческия... може би наистина има интелегентни хора..."
ЗЕМИ ТУО
ЗЕМИ ТОЯ ЕБЛЬЮ....пфффф
Какво е това ве хора, тва тема ли е ? тва поезия ли е ? каква е тая гавра със всичко дето е свято
И после ше ми викат Да си стоя в общия... хахаа... аз мисла да се паза с тамян от творческия вече
Пийс
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2005 13:01
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2005 10:23
TheUnknownOne написа: Миналата седмица някой мина през общия форум, в който аз предимно пиша, и каза : "А така, стойте си в общия, не идвайте в творческия..."... май Фрешка беше, и аз нали си помислих "Я да вида какво има в творческия... може би наистина има интелегентни хора..." ЗЕМИ ТУО ЗЕМИ ТОЯ ЕБЛЬЮ....пфффф Какво е това ве хора, тва тема ли е ? тва поезия ли е ? каква е тая гавра със всичко дето е свято И после ше ми викат Да си стоя в общия... хахаа... аз мисла да се паза с тамян от творческия вече Пийс
Minalo e pokrai poezia.... Nito stypka, nito ritym nishto... Samo poslednite dumi na edin red se rimuvat s poslednite ot sledvashtia... No e zabavno. DO niakade....
Skapan kirilizator.....
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Dark_Hart
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2005 08:55
Невероятно лирическо произведение!!!!!!! Вазов пасти да яде !!!!
___________________________________ Make war not love
|
|
|
|
|
На баба дрискоча
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2005 13:18
Dark_Hart написа: Невероятно лирическо произведение!!!!!!! Вазов пасти да яде !!!!
Що па пасти
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2005 16:02
Имало едно време "хит.бг"...В това чудо се намирали мнооого вицове.Историките за Еблю били любимите на много юзъри, но изведнъж авторът им се уморил и спрял да измисля нови...Имало и един ламер във форума на ПС Мания, който се казвал IDontForgive..та този ламер случааайно попаднал на историиките за Еблю, и тъй като много го изкефили просташките римички във "творбата", решил че няма да е зле да поплагиатства с точност 200%.Копвал,пействал,копвал,пействал и дошъл момента в който нямало повече епизодчета.КРАЙ.
Случайно да забелязвате, че темата е от Октомври 2004, и че през последните шест страници няма нищо смислено?!?!?!Стига сте я изравяли, защото й отмина времето, няма продължения и т.н..Тцтцтцт..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2005 22:44
Слушай какво шибяняк миришещ, тези работи са лично МОИ!!!!!! казвал съм го и преди и сега ще ти кажа - много обичам такива цигани като тебе, дето се чудят за какъв член да са хванат! ЗЕМИ УМРИ В ПИКОЧ БЕ ОЛИГОФРЕН!!! Майкати ше изтърбуша ако още един път споменеш подобна пумия по мой адрес!!! Ебаси миришещия боклук.... ДОРДЕ ТИ СТИГА АКЪЛА Е НЕЩАСТНИКОООООООООООООООООООО!!!! ИМАМ 112 ръкописни листа с това нещо бе сопол!!!!! КАДЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА КАЗВАШ ЧЕ НЕ Е МОЕ БЕ ЛЕКЕ!!!!!!!
ЗЕМИ СИ ПРЕГРИЗИ ТОПКИТЕ И СКОЧИ ПОД ФАДРОМА!!! ЕБАЛ СЪМ ТЕБЕ И РОДАТА ТИ!!!!!
___________________________________ Съществуваме за да трупаме познание. Трупаме познание за да усмислим съществуването си. Нека усмислим съществуването си, за да бъдем чисти пред съвеста си...
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2005 22:51
IDontForgive - класика синко класика Не че искам да ти казвам нещо но ако използваш такива думички в даскало не се очудваи защо вашите те пляскат всяка сутрин за отскок . Аз лично на тяхно място даже бих те и приспивал по същият начин . Както и да е . Видяхме лирическите ти способности и всички богове да са ми напомощ - няма желание да ги виждам отново . Аиде сега почиваи в мир и нали разбра докато не станеш поне седми клас подобни думички да не съм чул от теб .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Strabron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 00:33
IDontForgive написа: Слушай какво шибяняк миришещ, тези работи са лично МОИ!!!!!! казвал съм го и преди и сега ще ти кажа - много обичам такива цигани като тебе, дето се чудят за какъв член да са хванат! ЗЕМИ УМРИ В ПИКОЧ БЕ ОЛИГОФРЕН!!! Майкати ше изтърбуша ако още един път споменеш подобна пумия по мой адрес!!! Ебаси миришещия боклук.... ДОРДЕ ТИ СТИГА АКЪЛА Е НЕЩАСТНИКОООООООООООООООООООО!!!! ИМАМ 112 ръкописни листа с това нещо бе сопол!!!!! КАДЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА КАЗВАШ ЧЕ НЕ Е МОЕ БЕ ЛЕКЕ!!!!!!!
ЗЕМИ СИ ПРЕГРИЗИ ТОПКИТЕ И СКОЧИ ПОД ФАДРОМА!!! ЕБАЛ СЪМ ТЕБЕ И РОДАТА ТИ!!!!!
Абе младеж я по-полека с обидите. Това тука да не ти е някаква селска махала? Я се овладей и престани да плещиш глупости. Не на всички ни е приятно да четем такива простотии.
___________________________________ a.k.a. Bad Dog
Без бой не казвам, с бой забравям...
МНОГО ЯК STAR WARS РАП
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2005 12:06
EviL написа: IDontForgive - класика синко класика Не че искам да ти казвам нещо но ако използваш такива думички в даскало не се очудваи защо вашите те пляскат всяка сутрин за отскок . Аз лично на тяхно място даже бих те и приспивал по същият начин . Както и да е . Видяхме лирическите ти способности и всички богове да са ми напомощ - няма желание да ги виждам отново . Аиде сега почиваи в мир и нали разбра докато не станеш поне седми клас подобни думички да не съм чул от теб .
Седми клас... стииига е! Батка! Странно, но май у нас имам диплома за завършено висше образование. Брях! В седми клас сигурно са ми я дали. Беш'ли мааму?!
Ти май не излизаш често а? Или май въобще не си виждал слънце? Защото ако беше излизал поне един път в месеца щеше да усетиш , че "вулгарния" език си е нещо нормално. Ама какво ти обяснявам, продължавай да си живееш в измисления ти свят и спри да мърмориш глупости, защото индивиди ,представящи се за "умни, хитри и всезнаещи" като тебе не ми се нравят. Почивай в мир, мрак и миризма СИНЕ!!!
|
|
|
|
|
като тревата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2005 09:21
IDontForgive,ти си жалък.
___________________________________ Огъната трева
Изящна извивка
На тъгата
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2005 10:53
Embrace написа: IDontForgive,ти си жалък.
Това би било подобрение .
Непрощаващия , не знам висшист ли си или не , но в живота на всеки човек настъпва един период в който осъзнава някои прости истини , като например баналната приказчица за магарето и магарията , която ни разиграваш от няколко месеца . И на 30 да си , акъла ти още е на 16 годишен селянин .
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Love`Gun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2005 11:30
Embrace написа: IDontForgive,ти си жалък.
може да е жалък но темата стана 13 страници
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|