Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 12 Май 2021 00:10

Ебати неадекватните глупости дето сте ги писали честно, не очаквах да сте толкова зле. Първо ако Москов е бил лош министър, то вашия вожд и учител Христо Бойкикиев какъв е? А? Потомствен комуняга, фурнаджйска лопата, пинокио готов на всичко за да набара властта.

Отново ще кажа. Аз съдя за действията. И съм напълно доволен от представянето на ВМРО, през полседните 4 години и в частност на министър Каракачанов и работата която той свърши като военен министър. Напълно съм доволен от позициите, които ВМРО защитаваше, като част от коалицията през последните 4 години, напълно съм доволен от работата на двамата евро депутати които ВМРО има в евро-парламетна. Не може да се каже същото за Радан Кънев.

А що се отнася до влизане в парламента, само ще ви светна, че изброените формации на последните избори имаха 11% т.е. повече от джендърското ДБ. Грешката им беше, че се явиха поотделно. Грешка, която за щастие ще имат шанса да поправят. :rockon:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 12 Май 2021 01:51

Liberty написа:
напълно съм доволен от работата на двамата евро депутати които ВМРО има в евро-парлаМЕТНА.

А що се отнася до влизане в парламента, само ще ви светна, че изброените формации на последните избори имаха 11% т.е. повече от джендърското ДБ. Грешката им беше, че се явиха поотделно. Грешка, която за щастие ще имат шанса да поправят. :rockon:

Да, даже в парлаМЕТНА, както се изрази, ВМРО се "метнаха"...

Сега сериозно, къде са имали 11% ВМРО, НФСБ и КОД на последните избори? С тая математика няма да те вземат даже в Герб, Андрюха. ВМРО имаха 3,6%, КОД 0,8%, а Валерко трупягата имаше 0,2% стотни над двата процента купени от Марешки :lol: Тия общо не ги виждам как ще минат бариерата, но се радвам, че пак си доволен.

Когато кажеш нещо, то обикновено става обратното. Спомням си, когато каза, че е много добра идея партията на Каракачанов да се яви сама на изборите, защото повече хора щяли да гласуват за тях без компрометираните Сидеров и Симеонов. Греда удари тогава и пак смени мнението, ама май за две месеца и двете греди ще ги треснеш, а след това знаеш какво я чака партията ти любима :oops:

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 12 Май 2021 08:36

Андрюшка е освободил логореята гледам, с абсолютно никва мисловна стойност. Браво младеж, имаш лайна в главата. :lol:

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 12 Май 2021 09:34

"Джендърското" ДБ, пахаха, ебати дебила жалък. Заради селяндури като теб, които се изразяват по такъв начин, мястото ѝ на България е плътно в дълбините на Анадола, защото такива изразни средства и назадничави убеждения нямат място в съвременния свят, още по-малко пък в цивилизования такъв.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 12 Май 2021 09:35

Аз още помня времето, когато някои хора от форума съвсем насериозно се превъзнасяха по Атака - още дори нямах регистрация тогава.

Днес интересно как се чувстват по въпроса.

Същото и с Андрей - или след някакви години ще осъзнае, че просто е бил кардинално прост и ще му се ще увлечението му по фейк "патриотизма" да не се бе случвало, или ще double down-не в кретенската си политическа визия и ще се превърне в поредният малоумен чичак, който на чист инат го играе глупендер, само за да не излезе, че не е прав за нещо.

Залагам на второто.

А иначе изразните му средства са повече от показателни за това какво и откъде чете, подобно на толкова много галфони в България, от които мисли, че е по-умен :lol:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Май 2021 10:08

Почти съм убеден, че избирателите на това новото Възраждане са бивши гласоподаватели на Атака, чиито избиратели са били разочаровани преди.

Даже говорят почти едни и същи неща.

Иначе, ако трябва да съм честен, допадат ми една-две от точките на Възраждане ама като цяло са ми прекалено крайни, че да гласувам за тях.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 12 Май 2021 10:18

VALEN7INVS написа:
"Джендърското" ДБ, пахаха, ебати дебила жалък. Заради селяндури като теб, които се изразяват по такъв начин, мястото ѝ на България е плътно в дълбините на Анадола, защото такива изразни средства и назадничави убеждения нямат място в съвременния свят, още по-малко пък в цивилизования такъв.

The "умно-красивост" is strong in this one :D

Но сериозно, предполагам, че на Полша, Чехия и Унгария мястото им също е в Анадола. Защото те също като нас са прекарали 2 поколения в наложения им от СССР СОЦ. и сега просто не искат да приемат СОЦ 2.0 с който си правят експерименти нашите западни приятели. Не мисля, че тази концепция е толкова сложна за схващане, особено от такъв ерудиран и напредничав човек като теб :D

Маце Борко написа:
Аз още помня времето, когато някои хора от форума съвсем насериозно се превъзнасяха по Атака - още дори нямах регистрация тогава.

Днес интересно как се чувстват по въпроса.

Да, доста е показателно и леко си вкарваш авто-гол с този аргумент. Защото аз никога не съм бил привърженик на АТАКА винаги съм ги смятал за абсолютни мизерници и във времето когато бяха най-на мода водех ожесточени спорове с тогавашните им привърженици (най-вече един). За времето в което живеехме аз заемах правилата позиция и гласувах за правилните (или минимално погрешните хора) тогава. Не ме е срам от позициите които съм защитавал тогава, нито от хората за които съм гласувал (срам ме е от Радан Кънев, но не заради ТОГАВАШНИТЕ му прояви, а заради по-скорошните), което едва ли е вярно за въпросния потребител, който наскоро разбрах че е обърнал палачинката и сега е застъпник на крайно-лявата "либерална" идеология. Доста тъжно. И тогава и сега аз заемах правилната позиция, както предполагам скоро сами ще се убедите.

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 12 Май 2021 11:00

Liberty написа:
VALEN7INVS написа:

The "умно-красивост" is strong in this one :D

Но сериозно, предполагам, че на Полша, Чехия и Унгария мястото им също е в Анадола. Защото те също като нас са прекарали 2 поколения в наложения им от СССР СОЦ. и сега просто не искат да приемат СОЦ 2.0 с който си правят експерименти нашите западни приятели. Не мисля, че тази концепция е толкова сложна за схващане, особено от такъв ерудиран и напредничав човек като теб :D

Олеле майко, когато Полша и Унгария са ни примера за подражание :lol:

Маце Борко написа:
А иначе изразните му средства са повече от показателни за това какво и откъде чете, подобно на толкова много галфони в България, от които мисли, че е по-умен :lol:

Ами именно, те наистина си ги захранват с ебати лесно познаваемите ключови думи и опорни точки, които почвам да си мисля че от доста време насам вече им генерират с deep learning алгоритъм някъде в Москва. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Май 2021 11:11

Аз гласувах за ДБ ама не мога да разбера защо държава, която иска да минава за развита е нужно да приема крайно левите идеологии. Все пак, нищо крайно не е хубаво, нито лявото, нито дясното.

И категорично не съм против лгбт обществата, даже бих казал, че тотално не ме интересуват, честно казано.

Но съм против ей такива работи:

Вижте само лайк/дислайк ратиото. :lol:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 12 Май 2021 11:27

The Arrow написа:
Аз гласувах за ДБ ама не мога да разбера защо държава, която иска да минава за развита е нужно да приема крайно левите идеологии. Все пак, нищо крайно не е хубаво, нито лявото, нито дясното.

И категорично не съм против лгбт обществата, даже бих казал, че тотално не ме интересуват, честно казано.

Мисля си, че е хубаво да се запознаеш малко по-обстойно с какво съставляват far left идеологиите по начало. Мисля си и че не знам каква връзка намери между ДБ и някакво I&D клипче на ЦРУ, ама това е друга тема. :roll:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 12 Май 2021 11:38

Разбира се, че не намирам връзка между ДБ и това клипче. Просто е пример за тези реторики, които не ме кефят.

Тая в клипа казва, че не била checkbox ticking excercise или нещо такова ама реално е точно такава.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 12 Май 2021 11:40

Никъде в програмата на ДБ не видях far-left политики, нито пък по време на краткото правителство не видях да се загатват някакви такива неща. Какъв е проблема?

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Май 2021 11:41

denik написа:
Никъде в програмата на ДБ не видях far-left политики, нито пък по време на краткото правителство не видях да се загатват някакви такива неща. Какъв е проблема?

И аз не видях far-left неща в програмата им, а я четох обстойно.

Просто по-нагоре стана дума за това, че много хора свързват ДБ с джендърството и не знам какво друго.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 12 Май 2021 12:39

The Arrow написа:

Това ти отношение по въпроса произтича единствено и само от това, че нямаш представа какво е да бъдеш дискриминиран едновременно на расова и полова основа, и същевременно с това да работиш в системата, която трябва да гарантира правата и сигурността на същото това общество, което те дискриминира хем защото си от хиспаник произход, хем защото си жена. Та сега си отговори защо аджеба like/dislike съотношението е такова във вопиющо поляризираното расистко общество в САЩ - мен ако питаш това само още повече потвърждава думите ѝ. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 12 Май 2021 13:06

VALEN7INVS написа:
Маце Борко написа:

Ами именно, те наистина си ги захранват с ебати лесно познаваемите ключови думи и опорни точки, които почвам да си мисля че от доста време насам вече им генерират с deep learning алгоритъм някъде в Москва. :lol:

Това +100.

В крайна сметка подобна реторика опроставя проблеми, води до разделение и създава враждебно отношение към запада, спъвайки интеграцията както на България, така и на на другите бивши соц страни.

Затова и му приплъзвам идеята на Андрей от някакво време, че се е превърнал в неволен съюзник на най-омразния му Путин :lol:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 12 Май 2021 13:27

Императора написа:
VALEN7INVS написа:
Това ти отношение по въпроса произтича единствено и само от това, че нямаш представа какво е да бъдеш дискриминиран едновременно на расова и полова основа

А ти имаш ли?

Имам, разбира се. Не ми е нужно да я изпитвам на гърба си, за да виждам на практика отвратителното отношението към чернокожите жени от африкански произход на по-нископлатените работни места тук, и смятай щом това е толкова очевидно във фундаментално хармонична и толерантна държава като Холандия за какво безумие става въпрос в САЩ. Аз тия неща не ги говоря с гъза си. :roll:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 12 Май 2021 13:33

На моя етаж съседите ми са семейство чернокожи африканци (не знам от коя държава са) - супер свежи и готини хора, когато се засичаме във входа си лафим, ходят си на работа, не са на помощи и т.н. Обаче винаги ми е правило впечатление другите съседи как ги гледат "неодобрително", как не искат да се качват в асансьора с тях (и не е заради Ковид, щото се качват с други хора) и т.н. И ми става супер тъпо някво - представи си тия хора как се чувстват по улицата, в градския транспорт, в магазина...

Разбирам, че чернокожите си остават сравнителна рядкост в България (за разлика от западна Европа) и тук местните по-скоро не го правят с лоши помисли, а от дискомфорт и страх от различното (поведение насаждано през десетилетията, особено в по-възрастните)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Май 2021 13:48

Аз пък си мисля, че в България сме станали по-толерантни към чернокожите. В смисъл, ходят си спокойно по улиците, никой не ги ебава или нещо друго. Даже съм гледал влогове на чернокожи, които са дошли за туризъм в София и околностите и се кефят супер много на обстановката и са ебати пичовете.

А за тази от ЦРУ, аз все си мисля, че националната сигурност(от всички естества) трябва да е поверена на хора с квалификация и изключително силна психика, без значение от произхода им.

Иначе, имам известен опит като студент в чужбина, по-точно Англия, какво е да си чужд и не знам какво друго. В крайна сметка, не мисля че масовия англичанин е много по-добре от средния българин, в каквото и да е отношение.

Наскоро бяха излезли едни новини, че в бордовете на Форчън 500, мисля че беше, щяло да има квота еди къв си процент да са от малцинствата тоест чернокожи,лгбт и всякакви други. Същата работа с холивуд. Сори, ама не го намирам за нормално.

И напоследък често чета /r/politics и си викам "какви са тия хора бе" ама се сещам, че съм бял, стрейт, мъж от средната класа, със сериозни финансови амбиции и от източна европа и се сещам, че няма как да знам какво имат в предвид хората, които пишат там.

И един виц дето видях в класически българин групата: отиде в Лондон, без да знае грам английски, каже: "whats my nigga?", арестуват го, обвинят го за расизъм :lol:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 12 Май 2021 14:06

Мисълта ми и бих казал целта на това видео с тази въпросната от ЦРУ е, че тя не е била взета като част от такава или онакава квота - нали точно за това става въпрос, в крайна сметка такъв подбор е невъзможен в институция като ЦРУ и по-скоро става въпрос за това, че тя въпреки крайно закостенелите и консервативни настроения в агенцията е успяла да се пласира.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 12 Май 2021 15:06

The Arrow написа:
...

Не мисля, че си прав за чернокожите - това че сме понамалили случаите, в които ги бием по центъра на София само щото са черни не означава, че имат равен достъп до обществени блага или услуги например - представи си на Дидо съседите да имат нужда от полиция. Или пък дори такси. И съм сигурен, че едва ли излизат с нашето спокойствие сами по тъмно, за покрай футболни мачове да не говорим. Това че вече има кой да им вземе парите като туристи не променя много нещата. Все тая, не искам да влизам в тая полемика.

Но за това става въпрос и в клипчето и въобще в правилно приложената I&D политика, което е нарастваща тема. Да осигуриш equal opportunity на гражданите или служителите си, не репарационни привилегии на репресираните в миналото. Разбирам, че има места, на които това се изродява и даже създава обратен ефект, защото дори жертвите на дискриминация не печелят от singling out и получаване на привилегии над имплицитно дискриминиралите. Например, ако наемеш индиец трябва да му плащаш колкото и на белите си служители, не 2 пъти повече щото в Индия са по-бедни и са били жертва на колониализма, нали. Щото е на същия принцип като да му плащаш по-малко. Толкова и с квотите. Но в крайна сметка кофти имплементацията не е аргумент срещу основната идея, която и сам спомена - "без значение от произхода им". Важи и за пола, религията, възрастта и т.н. И това не е far left идеология, а прост хуманизъм. :roll:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com