Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 04 Апр 2021 19:19

Ами след време ще видим кое как ще е.

За мен една от изненадите е, че Слави влиза в парламента и че Възраждане взеха само 2 процента, очаквах повече от тях и честно казано, не бих имал против да влязат и те тъй като някои неща ми допадат, но за други са ми прекалено крайни.

А, и също така, че Божков няма почти никакви проценти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2021 19:33

Liberty написа:
ВМРО Джендърите.

Не знам защо сложи някакви думи преди, между и след тези, но го оправих за другите читатели.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2021 19:37

Gipo написа:
Liberty написа:
ВМРО Джендърите.

Не знам защо сложи някакви думи преди, между и след тези, но го оправих за другите читатели.

Интересно ми е ти за кого си гласувал/подкрепяш ако не е тайна :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2021 19:56

The Arrow написа:
Интересно ми е ти за кого си гласувал/подкрепяш ако не е тайна :D

При мен нещата се случиха така - автоматично задрасках гроб=бсп, дпс, слави(който според мен като в сценарий от кеча е партия на тиквата), вмро(по магистралите няма такива дупедавци), абевета, мая, симеонов и разни такива подчовеци. Не исках да гласувам за определени лица от протестите, защото ходих доста пъти и останах със супер лоши впечатления от тях. Така отпаднаха и мутри вън. Безизходицата беше голяма и ми стана ясно, че пак ще се гласува СРЕЩУ, а не ЗА (само на последните кметски избори не беше така, там гласувах ЗА Борис Бонев и разбира се СРЕЩУ тиквената подлога).
В крайна сметка за решението ми помогна една конкретна информация за това, че представителка на ДБ има интересна идея спрямо животинките в Бг и си сложих гласа там. Само заради това.
Едно е ясно, нямам нито един познат, който да е гласувал за гроб/бсп.

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 04 Апр 2021 20:10

Андрей ще получи удар, когато бъдат обработени резултатите от чужбина и ВМРО падне на 3.7% :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2021 20:39

Image

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 04 Апр 2021 22:01

The Wolf написа:
Андрей ще получи удар, когато бъдат обработени резултатите от чужбина и ВМРО падне на 3.7% :D

Защо да получавам удар, да не съм им някакъв луд фен случайно? Просто от всички възможности, мисля че те ме представляват най-добре. А иначе то си е за сметка на цяла България не само за мен. Ако ги няма ВМРО, буквално в този парламент няма нито една формация, която да се противопостави на "либералния консенсус". Т.е. ще го ядем яко. Помнете ми думата.

Впрочем през годините убежденията ми не са се променили особено много - промениха се реалностите. И преди 10 години ви давах за положителен пример Полша, Чехия и Унгария. Тогава спорех с комунисти и русофили. Тези три държави бързо отхвърлиха комунизма и считат руснаците за напаст Божия. Те бързо се ориентираха гео-политически като част от Евро-Атлантическото пространство. Във военно-политическо отношение гледаха да са във възможно най-близки отношения със САЩ. Когато обаче същите тези Европейски (и атлантически) партньори се опитват да им пробутат съвременния болшевизъм, Поляците, Унгарците и Чехите им казват: "Не благодаря".

При нас се получава точно обратното. От една страна е пълно със соц-носталгици и русофили, които 20 години не позволяваха на страната ни да се развива нормално. Когато най-сетне започнахме да се откъсваме, "прогресивните сили" са съставени от жалки нихилисти, с огромни комплекси за малоценност, готови да приемат всяка една простотия щом идва от Запад.

Имайки предвид, че познавам горе-долу убежденията на повечето от вас, очаквам да дойдете на моя акъл след някоя друга година, за съжаление, когато много от щетите вече ще са нанесени.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2021 22:28

Не ме разбирай погрешно, аз също съм против джендър идеологията и се надявам ДБ да не се занимават много с това ами да се съсредоточат с проблемите на практикчно ниво като държавна администрация, здравеопазване и други. За това гласувах за тях, защото смятам че те именно имат най-много компетентни лица, които може да успеят да изпълнят програмата им напрактика.

И друго, леко се надявам че ДБ ще се мазнят на националистите, с цел получаване на подкрепа за едикво си, и ще вкарват някакви националистически неща, но дори да не стане първото е по-приоритетно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Апр 2021 22:30

Андрей, на мен консерватизмът ми е еднакво противен с културния марксизъм, така че, не, няма да дойда на твоя акъл. Просто не мисля, че ДБ са толкова обрързани с втората идеология, колкото ти си мислиш. По-скоро Мутри вън са такива. А и реално погледнато не мисля, че противопоставяването на тези 2 идеологии е толкова важно за България в този момент. При наличието на такива неща в държавата - ( https://www.capital.bg/politika_i_ikono ... TNMtxUCbWo ), сте ми много смешни тези, на които приоритет ви е да борите "джендъри".

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 05 Апр 2021 08:43

Кристина Петкова и Димитър Божилов са много свестни хора. Добре са те ориентирали, Гипчо.

Аз само ще обърна внимание на следното - Андрей е съвсем буквално вече на следното ниво - основната характеристика на коалицията от партии Демократична България е, че са джендъри.

Същевременно основната характеристика на ВМРО е, че са автентична дясноконсервативна и патриотична партия.

Антикомунистът Андрей. Гласува за агенти на ДС и ги нарича патриоти.

Когнитивният дисонанс у това момче в момента всъщност е просто естествената еволюция на начина, по който винаги е формирал политическото си мнение - не на база собствена мисъл, а върху оснавата на това кого е решил да възприема като "авторитет" на информация . Оттам нататък мисълта се изключва и се почва папагалстване на тривиални опорки и buzz words, дето им се вика.

Повтарям: ДБ - джендъри, ВМРО - патриоти. Аз съветвам всеки човек, който претендира, че има грам акъл в главата, просто да му игнорира постовете, защото те са на ниво ПИК, БЛИЦ и рандъм тролове в интернет вече.

Ебати падението. Поздрави да пратиш на Шкварек, че така елегантно е успял да те обработи с фейсбук статусчетата си, Андрейка :lol:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 05 Апр 2021 09:24

Как ще коментирате предварителните резултати? (не говорим за екзит половете и паралелното, ами % обработени бюлетини)

При 42% обработени бюлетини
Image

Вотът от чужбина при 86% обработени чуждестранни бюлетини:
Image

Първо впечатление ми прави големия дроп на Алпийска фФирма ДПС - но предвид пандемията, усложнената обстановка в Турция и невъзможността да се докарат автобусите, тия данни са адекватни. Въпросът е къде изчезнаха гласовете на ДОСТ от миналите избори.

Разбира се, Бойко и БСП пикаят газ от яд в момента. Вижте снощното изявление на Бойко (от официалната му фб страница). Сломен, жалък, агресивен и настървен на кръв.

БСП - по тв казаха, че това е най-ниският им резултат евър. Там вътрешнополитическите проблеми си оказват роля, а и естествено те си се влияят много от специфичната си демография, която вече най-накрая започва да позачезва

ИТН - от сега казвам, че съм твърдо против тази чалгарщина, но с риск да ме засипите с обиди, в крайна сметка не може да стане по-зле от герб+бсп+дпс (по-малкото зло™). Слави направи нещо много интересно - хвана младите, които не никога не са гласували. Говорим си за батки, чалга фенове, обикновени пръчове и пръчки - всички сервитьори, механици, секретарки и т.н. - младите работещи хора, които не са достатъчно кадърни, че да повярват в ДБ. А това са мнозинството от младите като изключим София.
Вотът от чужбина за ИТН обаче за мен е мистерия.

ДБ покори София (очаквано?), но в провинцията нещата са доста зле (може би заради нещата от горния ми коментар). ДБ трябва да насочи усилията си извън София, за да може да бъде истински опонент на големите.

Мая и триото не искам да ги коментирам - противни са ми, ужасни са ми, Мая заслужава кон да й го набие. И въпреки това, очаквах да съберат повече от протестния вот (предвид, че протеста беше под контрола на триото), но и за тях на никой извън София не му пука. Като цяло се радвам, че са толкова слаби.

ВМРО - дано не влязат, пълна смешка.

Сега, въпросът е какво ще правим? :D Идните дни ще са супер интересни и ще разберм Бойко какво е намислил. Вчера заговори за експеертно правителство. Бойко ако се коалира с БСП/ДПС, ще има нови протести и ще изринем държавата. Другите партии ще получат още по-голяма подкрепа, затова и ГЕРБ не могат да си позволят такава коалиция.
На нови избори ИТН и ДБ ще получат още по-високи резултати, защото гласоподавателите ще видят накъде вървят нещата и ще се пуснат по вълната. Така че и тов не работи за Бойко.

Ще видим, ще видим

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 05 Апр 2021 09:44

Тия притеснения за джендърството и ДБ са напълно неоснователни и са плод на успешна пропаганда от опонените им. В България имаме много по-сериозни проблеми от това да се занимаваме с джендъри, премахване на думата "родител", мъжки род, среден род, женски род при обръщенията към lgbtq+ хора и т.н. И ако това са валидни неща за западния свят, ние си вървим с 20 години назад и трябва да се концентрираме върху правосъдни и образователни реформи и вярвам, че ДБ биха насочили усилията си към това.

ps. последните ми 2 поста са яко неграмотни ама пиша от тел в движение тъй че кот такоа

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2021 10:14

Има един Данчо Полицая, под всеки пост за ГЕРБ пишеше някакви хвалби и благодарстване на генерал Бойко Борисов и как само той може да ни изведе от блатото едва ли не, а от днес е почнал да хвали ДБ :lol:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 05 Апр 2021 11:04

Момчета, нямам време да прочета писаниците обстойно, та може и да съм в грешка, но ми прави впечатление че не виждам да сте обяснили достатъчно пъти на Андрей че е олигофрен.
Спестяването на тази информация на човек, който болезнено се нуждае от нея, според мен съвпада с описанието на "джендър идеология" и Андрей не би искал това. Андрей, с гордост адресирам интелектуалния ти дефицит с надсмешка вместо съжаление, както партията за която си гласувал би очаквала от електората си. Накратко, ебах те у дебила. :oops:

Впрочем, превземането на София от ДБ навежда на една хубава мисъл - Фандъкова ше ѝ пари под опашката 2023-та. Добра работа, момчета :!:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2021 11:18

Да, готино е че ДБ напрактика превзе София, изобщо не го очаквах. Дано да спечелим и кметските избори, живот и здраве. Даже си мисля да стана член на ДБ под някаква форма ма ще видим.

Иначе:
Image

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2021 11:30

Българите в чужбина - масово гласували за Славчо :D E, мисля, че можем да спрем да се притесняваме за изтичане на мозъци. :D

Точно както предвидих, Славчо взе повече гласове от "умно-красивите" въпреки цялото им пънене и сега той ще определи кой ще е следващият управляващ на България. Обаче от сега се чува "умно-красивия" вой: "Нови избори", "Нови протести лятото" и т.н. Демек ще правим избори докато "Джендър България" спечели :D

Иначе ако трябва да обобщя наивните разсъждения които прочетох до тук:

"Не ние не подкрепяме "джендър идеологията", "културния марсксизъм" и другите глупости на Запад, но те са твърде далеч от нас и има поне 20 години докато изобщо дойдат на дневен ред. (ха-ха). Надяваме се, че ДБ не са чак такива джендъри за каквито всички ги мислят и че ще решат наистина важните проблеми на страната, като корупцията например. Другите партии са пълни с агенти на ДС, но Христо Иванов, който през 1989г. е бил на 15г. очевидно няма как да е агент на ДС. Факта, че цялото му семейство са от елитна комунистическа фамилия, разбира се го прави много по-добър от агентите на ДС." :live:

Та, момчета надявам се че сте доволни от избора, който сте направили. Отрезвяването ще дойде скоро.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2021 12:22

Андрей, ти си олигофрен, а мнението ти по политически теми струва колкото това на Волтажа по житейски такива.

Така, да минем по същество.

Добрите новини са: абсолютният крах на БСП. Евала на Корнелия, MVP на лидерите на политически партии в България, които се борят за доброто на страната. :D
Дано успее да разцепи БСП като хората тоя път.

Също - ДПС са пети. Агентурниците ВМРО са аут. Това са много важни и хубави неща.

Партията на Слави - резултатът ѝ е обнадеждаващ от гледна точка на това, че връща вярата в желанието за някаква борба за промяна, макар и канализирана по начин, който... не бих искал изобщо да коментирам. Слави дългосрочно не е в състояние да удържи формацията от разпад. Той самият си има здравословните проблеми, а и хората му са събирани от кол и въже без ясна политическа визия освен бесен популизъм.

ДБ, също като Слави, надскочиха социологията си, което също е добре. Джендърските истории стоят много нелепо за всеки, който не е в предучилищна възраст, когато се поставят на фона на реалните качества на хората от тази формация, които повече от година вече работят в София. Много от районните кметове на столицата са от Демократична България и си вършат работата по начин, който е без еквивалент. Кметът на Слатина всеки божи ден в следработно време пише отчет във фейсбук какво е свършил. Работата на хора като него носи много повече дивиденти и гласове за формацията му от която и да било предизборна кампания. Тези отчети, директна и открита комуникация с гражданите и реална борба с проблемите им се упражнява от всичките районни кметове на ДБ и хората го оценяват.

Meanwhile Андрей не спира да говори за джендъри и да ми обяснява как Каракачанов е патриот.

Андрей, ти си олигофрен - ако нещо си се разсеял, да ти напомня. Ако това са джендърите и това са патриотите в България, първа радост за мен ще е да се нарека джендър.

Мая не ми се коментира, освен че е хитра лисичка и някакси гениално успя да гепи парче от протестния вот.

All in all, тези избори изобщо не очаквах да дадат такива резултати. Разбирам фрустрацията, че точно Слави постигна този успех, което за пореден път е доказателство, че имаме една доста голяма маса хора, които просто са слабо информирани и малко по-елементарни в политическите си избори. НО това всъщност има и добра страна и тя е, че същите тези хора може да не знаят как точно да канализират желанията си, но поне имат желания и те са за промяна, по-добър живот и край на задкулисния, тотално корумпиран изнудвачески модел на управление ГЕРБ + ДПС със спорадичното участие на идиотите от БСП, защото последните години той започва да става ясен дори за тези, които грам не се интересуват от политика.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2021 13:16

Маце Борко написа:
Андрей, ти си олигофрен, а мнението ти по политически теми струва колкото това на Волтажа по житейски такива.

.......

Meanwhile Андрей не спира да говори за джендъри и да ми обяснява как Каракачанов е патриот.

..........

Андрей, ти си олигофрен - ако нещо си се разсеял, да ти напомня. Ако това са джендърите и това са патриотите в България, първа радост за мен ще е да се нарека джендър.

Въпроса е колко малко време остава, докато дойдете на моя акъл. Знам, защото реално сме на едно мнение, просто на хора като теб са им объркани приоритетите. Само за протокола искам да отбележа, че наричам ДБ "Джендърите" основно защото този термин така добре приляга на тази политическа формация и на нейните избиратели. Джендърството обаче само по себе си не е основното което ме притеснява. За да ви илюстрирам какво предстои, ето едни от главните проблеми:

1) Бесен зеленизъм. Това е един от може би най-сериозните проблеми на Европа. Няма как да кажете, че не ни засяга, до колкото сме в ЕС. За нас, народите от източна Европа, чиято икономика тепърва се развива, даването на твърд отпор на всякакви зеленистки идеи е от решаващо значение за бъдещето ни. Очевидно обаче в омразата си към Бойко и "задкулисието", повечето хора не виждат това. И дори вкараха нашите "зелени" в парламента, чрез ДБ. Еми браво момчета :D

2) Расова/етническа политика. Абсурдното е че много от вас дори споделиха личен опит от живота ви в чужбина и това някак си не ви е достатъчно да направите 2 +2=4. Направо е отчайващо, колко сте зле. Скоро и у нас, както се казва :D България е страна с огромен икономически потенциал, но малко и застаряващо население. Решението е да ни напълнят с тарамбуки и така както сме 20 години назад, ще изпреварим англичаните по това да се превърнем в малцинство в собствената си държава. Не е нужно ДБ експлицитно да са казали, че го искат. Липсва ли силна националистическа съпротива на натиска отвън, това е съдбата ни. Запомнете го.

3) Джендърство, краен феминизъм и другите атаки срещу нормалното общество, на които ще ставаме свидетели все повече.

И понеже знам, че ще кажете: "Не бе това няма да стане у нас, ние си имаме по-важни проблеми".

То никъде не е било, преди да стане :D Хората във всички европейски страни са имали нагласите на българите, по тези въпроси. Обаче пак е станало :D Ние имаме лукса да виждаме в бъдещето. Ако няма ясно изразена съпротива в обществото, тези неща ще се случат преди да се усетите.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2021 14:55

Обаче съм изненадан от превземането на София от ДБ. Очаквах там да си е герб поради гласовете от институциите и други хора на заплата от държавния бюджет.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Апр 2021 15:10

Еми аз го обясних - тук има много кметове на ДБ, които вършат видимо по-добра работа от тези на ГЕРБ и БСП през годините. А когато не могат да свършат нещо обясняват защо. Избирателите им са адекватни хора, които се информират и следят тези неща.

Демек ДБ всъщност си изкарва резултата с работа, работа, работа.

Аз не казвам, че са перфектни - имат си издънките и те. Само че техните просто не могат да се сложат под общ знаменател с тези на ГЕРБ, които са на първо място, че ГЕРБ на най-високо ниво функционира като организирана престъпна група.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com