22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 07 Мар 2021 21:14
Императора написа:
The Arrow написа:
Някой знае ли защо точно по времето на комунизма в България е нямало банани и портокали?
Това сериозен въпрос ли е? Ами, защото е нямало договор със страна производител или вносител, от която да се внасят.
ВТФ ?
Да, напълно сериозен. Иначе има логика това, че са нямали договор, ама какво им е пречело с някоя африканска държава да сключат договор, все едно са гадните западни и капиталистически държави?
Gen.Toast написа:
Щото се продавали срещу валута която комунистите нямали, това било така за всички държави от варшавският пакт.
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 08 Мар 2021 17:55
Еквадор бил основният снабдител на целият свят за банани, а те не приемали пращания в разните му комунистически валути, тия продукти се набавяли основно от южна Америка или тропическа Африка, където единствените комунистически сътрудници са Куба и Ангола.
И двете държави да работят на пълен капацитет, пак ще има недостиг на банани и портокали в коминтерна.
Публикувано на: 17 Мар 2021 15:12
Просто съм шокиран. Интересно ми е какво мислят демократите, гласували за тоя и дали въобще знаят за това
Иначе, по актуалнтите теми, фен съм на Америка и не съм фен на Путин, ама трябва да много да внимават с такива остри изказвания. И ми изглежда много лицемерно цялото това нещо.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
AcTivE
The King of Kings
Публикувано на: 21 Мар 2021 12:56
Човекът прави седмични видеа по два часа
Накратко, това е някаква националистична секта, начело с този старшина, които вярват, че много скоро иде края на света заради сатанистите-педофили илюминати. Купили са един парцел земя някъде към Шумен и се гласят там да правят колония за нечипирани българи, която да защитават с оръжие, когато световната система колабира и хората започнат да се изтребват един друг. Можеш да се запишеш в организацията им, имат "секретни" бюлетини и ако си техен член, ще имаш пас за колонията им.
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7904 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Между другото, гледал съм записи на първите демократични митинги още от декември 1989 и там единия от говорещите каза нещо като "Единствената забранена книга ще бъде списъка на забранените книги".
А тя каква взе да става напоследък...
___________________________________ тежки нокаути
Gen.Toast
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 01 Апр 2021 19:59
Гьобелс би позеленял от яд като види съвременната пропагандна машина на американците.
Омраза на масова основа, маскирана като благото на "малцинствата".
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10936 Местоположение: София
Публикувано на: 04 Апр 2021 12:27
Представям си как някаква леля е станала известна в интернет пространството с това, че обича да ака в чиния, после да полива с пикня и да си хапва. След това тази леля тръгва да изказва мнение за хранене, вкусни манджи и тн... Та така и Liberty с неговото ако в чинийка (гроб(бсп) и вмро)
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 04 Апр 2021 13:37
Liberty написа:
The Arrow написа:
То не точно на американските ами на демократската им партия и тези които ги финансират.
Само се надявам ДБ да не вземат да докарат тази крайност тука защото смятам да гласувам за тях в неделя.
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!
Моля те недей!
Те не само, че ще ги докарат, то това им е основното предназначение! По-добре за ДПС гласувай, отколкото за тея съвременни болшевики.
Мда, по-добре да гласуваме за агент Сава и агент Иван, нали Това го казва "анти-комунистът" Андрей
The Arrow
Публикувано на: 04 Апр 2021 13:54
И аз не мога да си обясня политическите настроения на Андрей относно българската политика напоследък
___________________________________ тежки нокаути
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 04 Апр 2021 16:45
Андрей е сдал багажа отдавна.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 04 Апр 2021 18:53
The Arrow написа:
И аз не мога да си обясня политическите настроения на Андрей относно българската политика напоследък
Не, не, точно ти много добре ги разбираш. За мен е необяснимо как може да разбираш много добре какво се случва и въпреки всичко да подкрепяш тази партия. На останалите, които все още са в плен на понятията от миналото и наивно вярват в разни глупости им е донякъде простено.
Но няма значение. Изборите минаха, големия смях предстои. За мен е успех, че ВМРО, все пак влязоха в парламента - единствената ясно изразена дясно-консервативна партия в БГ. Радостно е също, че БСП има толкова нисък процент, което обаче се компенсира от резултата на Мая Манолова.
Джендърите от ДБ, взимат доста силен резултат което е лошо. Хубавото е че ако искат да запазят маската си на някаква принципност и алтернатива на "статуквото" те нямат с кого да се коалират така че ще останат в изолация. Ако се коалират с ГЕРБ или БСП, тогава ще се смея много, обаче няма да съм изненадан.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения