Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 10 Фев 2017 23:18
Аз 1000 пъти съм почвал и спирал фитнес, още от тийн годините ми. Чак в последните години имах реален прогрес, защото преди това най-редовно след фитнес отивах да играя баскет/фитнес. Фитнес прогресът е нещо, което става бавно и изисква търпение. Още по-бавно е, ако не се храниш правилно и не се възстановяваш правилно. Има много статии, прочети ги и ще разбереш дали и каква грешка правиш.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 10 Фев 2017 23:36
Старая се да ям по 4 пъти на ден. Гледам да ям повече месо, яйца, плодове и зеленчуци +боб, леща, ориз (и occasional дюнер ). Обаче шибания хляб намалил съм го до минимум, само когато има няква манджа (как да не си топнеш дееба :/). Също гледам да пия повече вода и мляко, ама пак ше се случи поне веднъж на седмица (ако не и два) да опъна по няколко бири Според мен трябва по някое време да започна да си броя macros, АМА...
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 12 Фев 2017 00:11
Children of Bodom написа: Старая се да ям по 4 пъти на ден. Гледам да ям повече месо, яйца, плодове и зеленчуци +боб, леща, ориз (и occasional дюнер ). Обаче шибания хляб намалил съм го до минимум, само когато има няква манджа (как да не си топнеш дееба :/). Също гледам да пия повече вода и мляко, ама пак ше се случи поне веднъж на седмица (ако не и два) да опъна по няколко бири Според мен трябва по някое време да започна да си броя macros, АМА... http://www.bodybuilding.com/fun/macronutcal.htm
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 18 Фев 2017 19:52
нелегален написа: бе аз във фитнес не стъпвам Защо? Не си крал пари или просто нямаш връзки да си уредиш посещение във фитнес зала
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Фев 2017 13:38
Children of Bodom написа: Също гледам да пия повече вода и мляко Кой те е излъгал че е добре да пиеш мялко ? Ако си на 3 години да, иначе млякото е тотален враг на организма.
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Фев 2017 21:01
Ако имаш връзки можеш да се храниш с каквото си пожелаеш ... няма да има проблем.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Фев 2017 22:27
Канех се да напиша нещо хвалебствено за веганството, ама се отказах, все пак няма нацепени батки вегани
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Фев 2017 23:00
Аз написа: Канех се да напиша нещо хвалебствено за веганството, ама се отказах, все пак няма нацепени батки вегани Шокиран съм
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 20 Фев 2017 01:17
moje jelqzo moje da si uredi6 i po bezmesen pat ama samo ako si kral pari ili ima6 vrazki
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 20 Фев 2017 13:33
Моето желязо е над нормата при вегански режим на хранене, се видя от последните ми кръвни изследвания Докторката не можеше да повярва дори То не, че е хубаво дори полезни неща да са с високи стойности де, ама все пак ям повече, тъй като помпам здраво херкулесовско тяло и може да съм прекалил с боба и лещата, които се славят като богати източници на желязо Също така б12 над нормата, ама да не се "хваля"
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 20 Фев 2017 13:46
Като заговорихте за желязото, се сетих за спанака. От някакво проучване преди няколко години се е оказало, че едно време френския екип, който е изследвал спанака е направил една мноооого дребна грешка... сложили са десетичната запетая на съдържанието на желязо с един знак по-вляво И се оказва, че спанакът изобщо не е толкова богат на желязо, следователно Попай моряка има друг начин да е толкова силен и по телевизията ни лъжат. Лъжат ни!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 20 Фев 2017 16:36
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 20 Фев 2017 16:49
Не, сгрешили са и са сложили запетаята един знак по-вляво. Тоест са казали, че в спанака има повече желязо, отколкото има всъщност.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 20 Фев 2017 17:24
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 20 Фев 2017 19:22
Прав си, обърках се
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 21 Фев 2017 07:20
нелегален написа: Прекалено много енергийни напитки... Мда, ако е консумирал и кенчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 21 Фев 2017 16:42
Енергийна напитка не съм пил никога в живота си
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 21 Фев 2017 17:21
Аз пък преди бях с редбулите като Волтажа с монстъра. Почти де, не съм ходил да се заяждам по магазините или нещо такова, ама редовно пих поне по 1 почти всеки ден допреди две години почти вече, когато ги спрях. Сега пия по три кафета на ден, не че ми действат особено де.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 22 Фев 2017 00:48
Да се сдобиеш с някакви витамини и полезни вещества от енергийните напитки е по-малко вероятно отколкото ако изядеш лайно За консумирането на кенчето имах предвид, че е по-вероятно от него да си набави желязо, отколкото от самата напитка (знам, че не е от желязо).
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 25 Фев 2017 14:33
mochmeta, demek gipo i nai-mnogo tilkata nqkoi da e polzval dobavki ANIMAL?
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|