Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
Публикувано на: 29 Апр 2015 15:40

8)

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 29 Апр 2015 22:53

Гипо е баси якия възрастен потребител на форума :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 29 Апр 2015 23:45

Потвърждавам: Гипо е абсолютен шеф 8)

Профил

n00b playa
Аватар
Публикувано на: 08 Май 2015 04:24

Когато бях 2-3-ти клас 2 пъти съм се насирал буквално и то пред приятели ...

Профил

n00b playa
Аватар
Публикувано на: 08 Май 2015 05:31

За още се сетих :D .

Когато бях на 15 имах доста дълга коса, от година не се бях подстригвал и бях бахти батала . Ходих да си взимам цигари от близкия магазин до нас, и една възрастна жена ми каза нещо, но и аз не помня какво беше, но помня че ме помисли за момиче, защото използаше обръщение от женски род към мен .

На същата година бях ходил на село, и всички много ми се радват . Говорят ми, че съм пораснаи и т.н . По пътя ми към магазина, по улицата некво момченце на 6-7 години спомена нещо на турски . Попитах един приятел от турски произход какво точно означаваше това, и разбрах, че това означавало "Това момче ли е ? " .

Бях ходил при един електротехник пак от село, за да ми оправи един адаптер . Докато го оправяше, майката на техника се беше прибрала и като ме видя ми каза "Добре ДошлА . " .

Много ми беше кофти, че някои хора ме мислеха че съм от женският пол :oops: :oops: :oops:

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 08 Май 2015 11:29

И мен са ме бъркали така в интерес на истината, приятел :D Седяхме с гръб в Западния парк аз и още трима пича, пак дългокоси. На по 16-17 бяхме. Пием си яко бира и си лафим. И някаква бабка идва из зад нас и ни вика: Прощавайте девойчета, колко е часа? Спомням си тогава, че някой от нас и направи забележка от сорта: Ама ние сме момченца.

В крайна сметка не и казахме часа, щото се обидихме, а и може би понеже никой нямаше часовник и се бяхме понапили :lol: Ама това е второстепенната причина, разбира се. Но ни хвърли в размисли това. От тогава не си пускам много дълга коса, а средно дълга, като винаги си пускам и брада :oops:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Белот ...
Публикувано на: 08 Май 2015 16:34

Сега като отворихте темата , мислех да не го казвам ... ама айде и аз ще се изложа тук.
И мене са ме бъркали за момиче но на ранна възраст , около 9-10 максимум 11-12 годишен да съм бил. Тогава и аз имах по-дълга коса, не на металург като вашите :lol: ами просто по-дълга от нормалното което е прието за момче. :lol:
Даже като съм ходил при баба ми, нейните приятелки и викаха - Леле , какво хубаво внуче имаш, като момиченце е красиво. :lol: Сега не знам , това явно е било някакъв комплимент. :lol: Кво да правиш ... :lol:

Профил Skype

Публикувано на: 08 Май 2015 22:59

Хах, при мен точно зареади баби и дядовци ми оставяха по-дълга косата като малък и ми е накъдряше ужасно :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 03 Юни 2015 15:44

Вчера под душа се сетих как казах на едно момиче от класа, че гледам аниме от време на време.... Това беше в 12ти клас.

Всъщност аз мислех, че и тя гледа, и се опитах да завържа разговор, но тя просто спря да ми говори за тоя ден.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 03 Юни 2015 16:23

Рекох днеска да видя дали един бъг в скайп наистина работи.

Работи. :oops:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2015 17:18

Gipo написа:
Ааа има време :lol:
Обзавеждаме си апартамента с моята и чак след това сме решили да се женим. Знаете как е, майстори, несериозни фирми и тн. Малко бавно става, защото решихме да го правим без кредити и от месец на месец, каквото остане от заплатите пазаруваме/плащаме. А пък в същото време много обичаме да пътуваме и отделяме пари и за това. Пък и спорта, дето и двамата го практикуваме... Ама ние сме си като женени де, то затова е малко безсмислено да набуташ не знам си колко хил лв в сватба преди да си осигурил напълно съвместния живот.

:rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 03 Юни 2015 20:36

Kirilicata написа:
Вчера под душа се сетих как казах на едно момиче от класа, че гледам аниме от време на време.... Това беше в 12ти клас.

Всъщност аз мислех, че и тя гледа, и се опитах да завържа разговор, но тя просто спря да ми говори за тоя ден.

Че какво неловко и срамно има в тази история бе, човек? Неосведоменост може да има...

Kirilicata написа:
Вчера под душа се сетих как казах на едно момиче от класа...

Мда, загрях :lol: И аз така се подсещам за някои сегиз-тогиз 8)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2015 23:43

кво му е срамното на тва, поне ще те запомни със сиг

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2015 04:13

Заблудите на пострадалия и на похитителя. — Когато богатият отнеме на бедния някаква негова собственост (например благородникът отнеме на плебея любимата жена), в съзнанието на бедния се поражда заблуда: той смята, че другият трябва да е пълен негодяй, щом може да му отнеме и малкото, което притежава. Похитителят обаче изобщо не изживява така дълбоко значението на едно-единствено притежание, защото е свикнал да има много притежания; така че изобщо не е в състояние да се вживее в душата на бедния и далеч не действа несправедливо, както си мисли плебеят, И двамата са си съставили погрешна представа един за друг. Неправдата, нанесена от силния а в цялата история тя е най-възмутителна, съвсем не е тъй голяма, както изглежда на пръв поглед. Дори самото унаследено чувство в силния, че е по-висше същество, с по-високи изисквания, му пречи да се затрогне и не тревожи съвестта му; а това доказва и обстоятелството, че всички ние, при положение че разликата между нас и някое друго същество е много голяма, нямаме чувство, че вършим неправда, и убиваме например един комар, без каквито и да било угризения на съвестта. Също така и Ксеркс (описан дори от гърците като забележително благороден човек) не е проявил жестокост, когато отнема сина от бащата и заповядва да го насекат на късове, защото се бил уплашил и изразил фатално недоверие към целия военен поход; в конкретни случаи отделната личност се отстранява като неприятно насекомо, тя стой прекалено ниско, за да има право да предизвиква нови мъчителни емоции у повелителя на света. Да, всеки жесток човек не е жесток в тази степен, в която изтезаваният я изживява, представата за болката от нанесената неправда не е еднаква с причиненото страдание. Подобно е и положението на несправедливия съдия, на журналиста, който чрез дребни непочтености подвежда общественото мнение. Във всички тези случаи причина и въздействие са заобиколени от напълно различни емоционални и мисловни комплекси; докато всъщност неволно се стига до предпоставката, че похитител и пострадал мислят и чувстват еднакво и с оглед на нея вината на единия се измерва по болката на другия.

“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2015 06:11

Ти да не спиш денем пък нощем да бодърстващ бе момко.Все при първи петли драсваш някой пост.

“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2015 07:26

остаи го хайката ся

тва предното кво беше

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2015 10:35

Най-най-неловката ситуацията, за която се сещам е как веднъж на един кОпон се събудих в кенефа в 6:30 сутринта. Сещате се защо. А тоя моторолата пак приказва някви небивалици.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 04 Юни 2015 15:07

Изпаднах в неловка ситуация като осмислих факта, че съм вече в сесия, а чета неща като поста на моторолката вместо учебници.

Аз съм един много, много глупав човек. :?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2015 15:25

Толкова си останал без пари че си тръгнал да учиш за изпити...Ти си бъдещ български юрист , кариера не се прави с начетеност и пилеене на енергия, а със здрави социални контакти.Ами утре бъдещите ти колеги ще те вземат за високомерен надувко и ако не успеят да те индоктринират и пригодят към начина си на работа ще останеш вечно незнаен за мало и голямо.Критериите които си налагаш могат до доведат единствено до противоречия на бъдещето ти работно място...Всеки втори селяндур в България с диплома по право той ми учил за изпити, заблудени люде...

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юни 2015 15:27

то, че при правистите всичко са схеми, и тва го има, и нотариус и прокурор имам в родата, верно е, ама нали трябва да учи, за да вземе тая диплома? :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com