Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Апр 2015 15:40
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Апр 2015 22:53
Гипо е баси якия възрастен потребител на форума
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Апр 2015 23:45
Потвърждавам: Гипо е абсолютен шеф
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
kamengtaiv
|
n00b playa |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 08 Май 2015 04:24
Когато бях 2-3-ти клас 2 пъти съм се насирал буквално и то пред приятели ...
|
|
|
kamengtaiv
|
n00b playa |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 08 Май 2015 05:31
За още се сетих . Когато бях на 15 имах доста дълга коса, от година не се бях подстригвал и бях бахти батала . Ходих да си взимам цигари от близкия магазин до нас, и една възрастна жена ми каза нещо, но и аз не помня какво беше, но помня че ме помисли за момиче, защото използаше обръщение от женски род към мен . На същата година бях ходил на село, и всички много ми се радват . Говорят ми, че съм пораснаи и т.н . По пътя ми към магазина, по улицата некво момченце на 6-7 години спомена нещо на турски . Попитах един приятел от турски произход какво точно означаваше това, и разбрах, че това означавало "Това момче ли е ? " . Бях ходил при един електротехник пак от село, за да ми оправи един адаптер . Докато го оправяше, майката на техника се беше прибрала и като ме видя ми каза "Добре ДошлА . " . Много ми беше кофти, че някои хора ме мислеха че съм от женският пол
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 08 Май 2015 11:29
И мен са ме бъркали така в интерес на истината, приятел Седяхме с гръб в Западния парк аз и още трима пича, пак дългокоси. На по 16-17 бяхме. Пием си яко бира и си лафим. И някаква бабка идва из зад нас и ни вика: Прощавайте девойчета, колко е часа? Спомням си тогава, че някой от нас и направи забележка от сорта: Ама ние сме момченца. В крайна сметка не и казахме часа, щото се обидихме, а и може би понеже никой нямаше часовник и се бяхме понапили Ама това е второстепенната причина, разбира се. Но ни хвърли в размисли това. От тогава не си пускам много дълга коса, а средно дълга, като винаги си пускам и брада
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 08 Май 2015 16:34
Сега като отворихте темата , мислех да не го казвам ... ама айде и аз ще се изложа тук. И мене са ме бъркали за момиче но на ранна възраст , около 9-10 максимум 11-12 годишен да съм бил. Тогава и аз имах по-дълга коса, не на металург като вашите ами просто по-дълга от нормалното което е прието за момче. Даже като съм ходил при баба ми, нейните приятелки и викаха - Леле , какво хубаво внуче имаш, като момиченце е красиво. Сега не знам , това явно е било някакъв комплимент. Кво да правиш ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 08 Май 2015 22:59
Хах, при мен точно зареади баби и дядовци ми оставяха по-дълга косата като малък и ми е накъдряше ужасно
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 03 Юни 2015 15:44
Вчера под душа се сетих как казах на едно момиче от класа, че гледам аниме от време на време.... Това беше в 12ти клас.
Всъщност аз мислех, че и тя гледа, и се опитах да завържа разговор, но тя просто спря да ми говори за тоя ден.
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 03 Юни 2015 16:23
Рекох днеска да видя дали един бъг в скайп наистина работи. Работи.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 03 Юни 2015 17:18
Gipo написа: Ааа има време Обзавеждаме си апартамента с моята и чак след това сме решили да се женим. Знаете как е, майстори, несериозни фирми и тн. Малко бавно става, защото решихме да го правим без кредити и от месец на месец, каквото остане от заплатите пазаруваме/плащаме. А пък в същото време много обичаме да пътуваме и отделяме пари и за това. Пък и спорта, дето и двамата го практикуваме... Ама ние сме си като женени де, то затова е малко безсмислено да набуташ не знам си колко хил лв в сватба преди да си осигурил напълно съвместния живот.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 03 Юни 2015 20:36
Kirilicata написа: Вчера под душа се сетих как казах на едно момиче от класа, че гледам аниме от време на време.... Това беше в 12ти клас.
Всъщност аз мислех, че и тя гледа, и се опитах да завържа разговор, но тя просто спря да ми говори за тоя ден. Че какво неловко и срамно има в тази история бе, човек? Неосведоменост може да има... Kirilicata написа: Вчера под душа се сетих как казах на едно момиче от класа... Мда, загрях И аз така се подсещам за някои сегиз-тогиз
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 03 Юни 2015 23:43
кво му е срамното на тва, поне ще те запомни със сиг
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 04 Юни 2015 04:13
Заблудите на пострадалия и на похитителя. — Когато богатият отнеме на бедния някаква негова собственост (например благородникът отнеме на плебея любимата жена), в съзнанието на бедния се поражда заблуда: той смята, че другият трябва да е пълен негодяй, щом може да му отнеме и малкото, което притежава. Похитителят обаче изобщо не изживява така дълбоко значението на едно-единствено притежание, защото е свикнал да има много притежания; така че изобщо не е в състояние да се вживее в душата на бедния и далеч не действа несправедливо, както си мисли плебеят, И двамата са си съставили погрешна представа един за друг. Неправдата, нанесена от силния а в цялата история тя е най-възмутителна, съвсем не е тъй голяма, както изглежда на пръв поглед. Дори самото унаследено чувство в силния, че е по-висше същество, с по-високи изисквания, му пречи да се затрогне и не тревожи съвестта му; а това доказва и обстоятелството, че всички ние, при положение че разликата между нас и някое друго същество е много голяма, нямаме чувство, че вършим неправда, и убиваме например един комар, без каквито и да било угризения на съвестта. Също така и Ксеркс (описан дори от гърците като забележително благороден човек) не е проявил жестокост, когато отнема сина от бащата и заповядва да го насекат на късове, защото се бил уплашил и изразил фатално недоверие към целия военен поход; в конкретни случаи отделната личност се отстранява като неприятно насекомо, тя стой прекалено ниско, за да има право да предизвиква нови мъчителни емоции у повелителя на света. Да, всеки жесток човек не е жесток в тази степен, в която изтезаваният я изживява, представата за болката от нанесената неправда не е еднаква с причиненото страдание. Подобно е и положението на несправедливия съдия, на журналиста, който чрез дребни непочтености подвежда общественото мнение. Във всички тези случаи причина и въздействие са заобиколени от напълно различни емоционални и мисловни комплекси; докато всъщност неволно се стига до предпоставката, че похитител и пострадал мислят и чувстват еднакво и с оглед на нея вината на единия се измерва по болката на другия.
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 04 Юни 2015 06:11
Ти да не спиш денем пък нощем да бодърстващ бе момко.Все при първи петли драсваш някой пост.
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 04 Юни 2015 07:26
остаи го хайката ся
тва предното кво беше
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 04 Юни 2015 10:35
Най-най-неловката ситуацията, за която се сещам е как веднъж на един кОпон се събудих в кенефа в 6:30 сутринта. Сещате се защо. А тоя моторолата пак приказва някви небивалици.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 04 Юни 2015 15:07
Изпаднах в неловка ситуация като осмислих факта, че съм вече в сесия, а чета неща като поста на моторолката вместо учебници. Аз съм един много, много глупав човек.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 04 Юни 2015 15:25
Толкова си останал без пари че си тръгнал да учиш за изпити...Ти си бъдещ български юрист , кариера не се прави с начетеност и пилеене на енергия, а със здрави социални контакти.Ами утре бъдещите ти колеги ще те вземат за високомерен надувко и ако не успеят да те индоктринират и пригодят към начина си на работа ще останеш вечно незнаен за мало и голямо.Критериите които си налагаш могат до доведат единствено до противоречия на бъдещето ти работно място...Всеки втори селяндур в България с диплома по право той ми учил за изпити, заблудени люде...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 04 Юни 2015 15:27
то, че при правистите всичко са схеми, и тва го има, и нотариус и прокурор имам в родата, верно е, ама нали трябва да учи, за да вземе тая диплома?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|