Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 22 Авг 2014 08:28
прави кардио като бесен, свали кила и мускулите ще се покажат. гладуването не е вариант
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 22 Авг 2014 09:29
Абе Майстъре, нали си беше постнал наскоро една снимка тук у форума. На нея хич не ми се виждаш дебел. Така че не знам от какво се притесняваш
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 22 Авг 2014 09:31
Deprivd написа: Може и двете едновременно, но аз по-скоро бих ти препоръчал няколко месеца да се поизчистиш ей така за мотивация, а и maintenance калориите ще ти намалеят, демек ще са ти нужни по-малко калории за да съществуваш просто
===> по-лесно ще увеличиш мускулатурата после
5x5 програмата и въздържане от разни 'кофти' храни А кво ше рече 5х5 програмата?
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 22 Авг 2014 09:37
От ограничените ми познания, това хем да сваляш, хем да оформяш, изисква доста посвещение и изключително строга диета, по часовник, кантар и броене на калории. По-лесното е да сваляш килограми, които после да орелефяваш.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 22 Авг 2014 09:59
Ама то като ходиш на фитнес, тренираш здраво, хапваш правилно... щеш нещеш -оформяш, пък дали ще сваляш кг или не - си зависи от броя на калориите. Повечето хора нямат нужда от намаляване на кг, а от преформиране на мазнините в мускулна маса. И понеже мускулната маса тежи повече от отпусната(мазнините), съвсем спокойно може да си яко релефен и оформен, а да тежиш колкото преди, когато си бил доста мек и с шкембе. Аз примерно едно време като почвах и спирах фитнеса 100 пъти, винаги качвах килограми като почнех да тренирам. И до ден днешен единствения ми начин за качване на кг е чрез фитнес.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 22 Авг 2014 14:29
vanmx написа: Абе Майстъре, нали си беше постнал наскоро една снимка тук у форума. На нея хич не ми се виждаш дебел. Така че не знам от какво се притесняваш Е не съм дебел, имам леко шкембе просто, което няма как да се забележи ако не съм гол, но все пак искам да го махна.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 22 Авг 2014 14:37
Ами написах ти как, действай
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 23 Авг 2014 19:20
Аз мисля, че е по-добре човек първо да поотслабне малко, не яко да чисти, просто за да му се намали количеството калории нужни в ежедневието, или maintenace-a. Естествено, не със глад. Просто да започваш да тренираш и постепенно качваш приема на калории, и от само себе си хем ще отслабнеш, понеже ще гориш повече, хем ще заздравееш, нали тренираш все пак. Тогава няма да му е нужно да изяжда по 3500 калории на ден за да расте, а 3000, което си е по-лесно. Освен това ще са по-видими резултатите и ще се чувства по-мотивиран. Ако почне директно да яде по 3500 ще натрупа излишни мазнини и така. Чел съм го като препоръка на бая места и като питам някого все го потвърждава, споделям го, ако не ви кефи си правете каквото работи за вас. 5x5 програмата е 5 серии по 5 повторения лежанка, раменна преса и клек в един ден и гребане, клек и тяга в другия. Преди да направиш петте повторения загряваш с 1/3 от тежестта с която ще тренираш, после една серия с 2/3 от тежестта и накрая си правиш петте серии... демек малко 7 по 5 става, ма така са я кръстили, ддз И като започнеш да ги смачкваш килата с които тренираш, качваш И е важно form-a да е много добър, че миналата година се надъхах колко много клякам (грешно) и ми се поду коляното и ме боля
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 25 Авг 2014 01:02
днеска правих гръб и бицара и я заковах на 47 санта ама рамото нещо не расте
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 25 Авг 2014 11:13
хъхъ ми нали си прайл гърб и бицепс Монка как да арсте рамото хъхъ
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 25 Авг 2014 11:26
Admiral General Till написа: днеска правих гръб и бицара и я заковах на 47 санта ама рамото нещо не расте ПИКС or it didn't happen
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 25 Авг 2014 12:34
Съвета ми, като един начинаещ на друг, е наистина да правиш клекове, раменни преси и мъртва тяга, обаче, отдели 2-3 седмици и ги прави само с лосто и някой по-умел от теб до теб. Техниката, която се иска за правилно изпълнение не че е сложна, но не идва от само себе си в началото, когато осъзнаваш, че си живял по въобще грешен начин.
И за сваляне, можеш да пробваш разни т.нар 'комплексни' тренировки. Отделяш 20-30 минути и въртип упражнения, аз примерно правя нещо от рода на, 5 опита за набиране, 10 бърпита, 1 обиколка. И това ти е 1 кръг, и се стараеш максимално много кръгове за тия 20-30 мин. Другото е бърпита, суингове, клекове примерно.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 25 Авг 2014 15:22
Admiral General Till написа: днеска правих гръб и бицара и я заковах на 47 санта ама рамото нещо не расте Баси мамата, още малко колкото прасците ми
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 25 Авг 2014 17:20
хаха който видял - видял емко, то ппц не расте, даже и рамо да прая
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 25 Авг 2014 23:01
Изолирай го, ама с хват като за чукове, не като за преса, иначе същото движение, буташ нагоре и още едно - вдигаш бавно с изправена ръка, правиш full range of motion и надолу
някой викат за рамо - супер серии
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 10 Окт 2014 18:33
100 lejanka
that is all
za vednuj de, zimata 6e praa serii s tolko
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 21 Окт 2014 16:13
Пичувиееееееее ..... затвориха ми залето бре .... Ревъ
Днеска долзавам да бацна едни крака на бързо и ми викат - Утре недей да са мъкнеш че нема работим. Общинът зимала сградата ....
Мамка му и на общинът, мамка йм и на евреите, масоните и педалите. 2 години ода в таз зала, бех си като у назе. Сега къв ше го дърва , не знам ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 21 Окт 2014 23:29
Пичове, винаги съм ви уважавал и оценявам че никои не споделя болката ми в този труден за мен момент , изпълнен със страх и несигурност към утрешният ден. Затова ще продължа да изливам моята болка макар да съм сам и неразбран ...
Едничка радост на този свят и тези жестоки хора без сърца да ми я отнемат. Едно място изпълнено с топлота и обич сред този груб и жесток свят, което да бъде погазено по този най-зверският начин ...
Не винаги съм харесвал тази зала. В началото ме отвращаваше и отблъскваше , но постепенно свикнах с нея. Взех да я опознавам по-добре и всеки следващ ден бяхме все по-близки. Започнах да я харесвам , а не след дълго това чувство премина в обич. Тя не беше идеалната , имаше много недостатъци , много хора не биха я харесали. Биха се зачудили защо сме заедно. Беше малко груба, недодялана а и понякога студена, особено зимно време. Но и аз бях като нея , затова любовта ми растеше всеки изминал ден. Радостта ме споходи един летен ден когато отидох без особено настроение в залата, но тогава разбрах че обичта която изпитвам е споделена. Тя отвръщаше на моята обич , което ме правеше истински щастлив, макар и само за час или два, когато бяхме заедно. И днес най-безцеремонно ми я отнемат ... без предупреждение, без причина. Дори не ми дадоха време да се сбогуваме. Не ми дадоха време да свикна че нея вече няма да я има. Разделиха ни по най-грубият начин , заявявайки ми че вече нашата любов е невъзможна и аз нямам право да се боря за нея.
Пичове, оставям ви защото имам много да пия ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 22 Окт 2014 07:50
Не тъжи, ще дойде нова любов. Тая е била гадна и нехигиенична. Пак добре, че не си хванал нищо (дали?). Ще дойде друга, която да те обгрижва с повече любов и ще е винаги подмита.
|
|
|
|
|
krriiissss
|
|
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 22 Окт 2014 09:18
NoName написа: Пичове, винаги съм ви уважавал и оценявам че никои не споделя болката ми в този труден за мен момент , изпълнен със страх и несигурност към утрешният ден. Затова ще продължа да изливам моята болка макар да съм сам и неразбран ...
Едничка радост на този свят и тези жестоки хора без сърца да ми я отнемат. Едно място изпълнено с топлота и обич сред този груб и жесток свят, което да бъде погазено по този най-зверският начин ...
Не винаги съм харесвал тази зала. В началото ме отвращаваше и отблъскваше , но постепенно свикнах с нея. Взех да я опознавам по-добре и всеки следващ ден бяхме все по-близки. Започнах да я харесвам , а не след дълго това чувство премина в обич. Тя не беше идеалната , имаше много недостатъци , много хора не биха я харесали. Биха се зачудили защо сме заедно. Беше малко груба, недодялана а и понякога студена, особено зимно време. Но и аз бях като нея , затова любовта ми растеше всеки изминал ден. Радостта ме споходи един летен ден когато отидох без особено настроение в залата, но тогава разбрах че обичта която изпитвам е споделена. Тя отвръщаше на моята обич , което ме правеше истински щастлив, макар и само за час или два, когато бяхме заедно. И днес най-безцеремонно ми я отнемат ... без предупреждение, без причина. Дори не ми дадоха време да се сбогуваме. Не ми дадоха време да свикна че нея вече няма да я има. Разделиха ни по най-грубият начин , заявявайки ми че вече нашата любов е невъзможна и аз нямам право да се боря за нея.
Пичове, оставям ви защото имам много да пия ... Поклон.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|