Автор |
Съобщение |
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 18 Авг 2014 19:43
vanmx написа: E то и тук у Бургас я има тая оферта и това ми беше основната храна в продължение на 3 години, понеже се продават точно срещу входа на унито и ме изкушаваха. Сега се опитвам да залича последиците Пред Свободния ли? То там дори по едно време не ги ли направиха две парчета за левче . Иначе най-оферта беше до Хеликона и после си сядаш на някоя пейка и си бичиш на спокойствие. Ама нали я бутнаха, но им е позволено щото сградата, която правят на мястото, ще бъде модерна и готина.
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 18 Авг 2014 20:39
Ще каже човек че е няква непоносимо гадна изварата, че всички толко и се мусят. изварка, моркови, целина, домати и сирене, ЯДКИ, има толкова варианти да се вкара нещо късо и здравословно. Аз си взех бурканче шоколад, утре ще вкарам няколко палачинки преди залата. За силичка EDIT пфффф бате тая идея с жините на аватарите е велика, секи път като я видим наомито как се е фанала за гъза и направо не мога да спра да се радвам
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 18 Авг 2014 21:17
аз пък като малък помня, че нагъвах извара кат за последно нз отде се е получило тва всеобщо впечатление че е гадна мине се не мине и вкъщи се появяваше извара и аз вечно мажех филии и тва ми беше едно от най-любимите яденета. пък ми се караха, че изяждах шоколада си на един път, а брат ми "има за цяла седмица" но тея детски спомени не са валидни, няма да ви размивам темата повече
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Авг 2014 01:27
пф смятай estimate и наще ме лъжеха така с по 1 шоколад на седмица и аз пак бях кюфте
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Авг 2014 02:29
аз пък винаги съм бил кюфте и ми бучаха непрекъснато Цитат: това сега всичкото ли ще го изядеш ? или баща ми Цитат: вземи му чинията, няма да спре да се тъпче ама треньора 7 клас някъде каза, че трябва да ям много, за да израста голям и здрав и то тогава не ми бучат
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Авг 2014 11:57
Аз пък съм обратното ... примерно някой път кажа на майка ми да ми даде да ям нещо ама малко. Тя ми дава 5 чинии напълнени догоре и ми вика аре яж. Или ми дава някакви много яки комбинации от рода на макарони с баница ... Като й кажа че двете няма как да ги ям едновременно , ми вика яж нищо няма да ти стане. Като отида да видя баба ми същата работа. Само че там казвам - не искам да ям , не искам , не не ... баба ми вика - дай да ти дам нещо бабе, виж колко си слаб, не може да не ядеш. По едно време склонявам , ям каквото ям и се почва - нищо не яде, яж още, може ли такава работа и др. такива ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Авг 2014 14:12
да бе, същото е и при мене ходенето до бабите си е равносилно на чийт дей, иначе ще има обидени, ще слушате приказки от типа ''ма ще умреш ако не ядеш така, как може, ще ти падне пишката/ще те надвие циганчето'' тва като очевидно съм много над нормата все още с килата, нали, ама ''съм щял да стана анорексик'' и тва с плодовете след ядене и веднага след това сладолед, примерно, води до некви бесни скандали дето ми скачат с некви доводи от преди 50 години как било правилно и не знам си кво бабите - враг номер 1 на фитенса
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Авг 2014 15:41
И мойта така - их че грозно с тия мускули... и какъв си слаб
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Авг 2014 16:04
Дам и аз започнах да се усещам как изяждам по почти цяла тава манджа, като ми сипе майка ми или баба ми. И съответно вече не ми дреме колко ми се обиждат и казвам: НЯМА ДА ГО БЪДЕ.
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Авг 2014 16:15
Аз така като ходя при майка ми предварително питам какво има за ядене, за да знам дали ще ям там. И се обижда като си нося от "оня хляб" . И се нервират като не ям хляб с ориза/картофите. И "ква е тая вода, що не пиеш безалкохолно?".
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Авг 2014 16:49
Да бе, тва за водата верно и мен много ме дразни...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Авг 2014 16:55
При мен баба ми е така. Непрекъснато ме кара да се тъпча, като седнем на масата винаги някакви чинии пълни догорре с възможно най-мазните манджи. През два часа пита "ще ядеш ли?" и почва да изрежда къде какво има. Отделно че като отидем при нея, винаги в цялата къща има пръснати на различни места вафли, сладкиши, бонбони и т.н. Да не говорим какви яки баклави и кексове прави. И някаква ми се кефи че съм дебел, щото нали съм голям и здрав Горе долу и аз съм на това мнение, ама си имам някакви допустими граници. Като се върна от селото на баба ми и дядо ми, сигурно съм 5 кила повече.
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Авг 2014 17:50
Gipo написа: Аз така като ходя при майка ми предварително питам какво има за ядене, за да знам дали ще ям там. И се обижда като си нося от "оня хляб" . И се нервират като не ям хляб с ориза/картофите. И "ква е тая вода, що не пиеш безалкохолно?". ъъъгх хляб с ориз ама иначе има една манджичка, ориз със картофи, дето ми звучеше като пълна пародия, ама се оказа вкусно а сестра ми колко безалкохолни пие батеее, напрао ми се повдига, взема си 2л кола и си я оправя за деня, отврат... как е слаба нз
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 19 Авг 2014 18:50
Явно само моята баба ми се кара, че ям въобще Ама и аз съм по-дебел от вас, де.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 20 Авг 2014 01:37
е, стига бе омежи, чак пък толко колко кила си
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 20 Авг 2014 11:55
То килограмите пък изобщо не са никакъв фактор. И аз преди се теглих , сега не знам от колко време не съм се теглил , просто избягвам. Гледайте се в огледалото как изглеждате , не се теглете на кантара. Аз сега съм някъде към 83-84 и изглеждам 100 пъти по-добре от преди 1 година да кажем , когато бях към 75 килограма. Заебете кантара какво показва, гледайте огледалото какво показва.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 20 Авг 2014 12:16
На мен кантара ми е важен. Супер лесно свалям кила и от време на време като се случи трябва да компенсирам в следващите дни. А в същото време гледам да седя в диапазон от 1-2кг. Пък нагоре не ми се ходи, щото играя футбол. В общи линии зимата съм 98-99 лятото 97-98. Но иначе да, не кантара, а огледалото ти казва как вървиш с поставените цели.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 21 Авг 2014 23:23
абе я кажете батките тука понеже имам леко шкембе, което искам да махна а същевременно искам да направя и яки мускули трябва ли първо да махна шкембето и после да почна да почна да помпам ? или може и 2-те едновременно ?
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 22 Авг 2014 00:16
Може и двете едновременно, но аз по-скоро бих ти препоръчал няколко месеца да се поизчистиш ей така за мотивация, а и maintenance калориите ще ти намалеят, демек ще са ти нужни по-малко калории за да съществуваш просто
===> по-лесно ще увеличиш мускулатурата после
5x5 програмата и въздържане от разни 'кофти' храни
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фитнес темата Публикувано на: 22 Авг 2014 07:45
Защо да сваля калориите? Може да яде същите калории на ден(или повече), ама да си ги набавя с белтъчини, вместо с въглехидрати и сладко. В същото време ще гори мазнините, защото това е една от функциите на белтъчините.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|