Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
Публикувано на: 20 Май 2014 22:31

The Wolf написа:
Deprivd написа:
АРЕ МЛЪКНИ ВЕ

Аз съм си малко луд по душа и често правя странни неща.

Бате аз не се треса от злоба, най-чистосъречно ти казах да млъкнеш. Не ме послуша и виж ся какво написа. Не те ли е срам?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2014 22:44

хаххахахаха а тая история дето щеше да ни издуха от столовете мега тъпата си я измислил

никав сюжет е така :lol: :lol: :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Май 2014 23:08

nai-lovkata beshe s maika ti

nelovki setoacii nema

shot ste tapaci i go lapate v ustata

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2014 01:16

на вълка тва ако и истинска история, аз си режа кура
ебахти
ама нали знаеш - bad decisions make good memories

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 21 Май 2014 11:26

Аз ли изпуснах нещо или това е историята? :shock:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2014 11:45

баце Морко написа:
Аз ли изпуснах нещо или това е историята? :shock:

ахахаххахх аз чаках да постне продължението или поне обяснение кое точно от написаното е по темата :lol:

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 21 Май 2014 11:56

То не е ситуация, ами като цяло доста неловък продължителен момент от моя живот.

В пети клас, поради и аз не знам защо бях решил, че няма да ходя на училище и общо взето изпуснах всички занятия от последната 1/4 на пърив срок, и почти целия втори срок. Като цяло висях по различни РС клубове с часове, а като станеш вечер не се прибирах от страх да не ми се карат и ходех по други клубове.

Това нещо както казах продължаваше месеци, всякви проблеми във вкъщи, но и училището нещо почна да се обажда, и да ми говори как няма да завърша, че ще ме изключат, че ще бъда частен ученик и не знам си кви лайна. Та, постигна се уговорка аз да посещавам всички часове до края на годината(оставаха може би не повече от 3 седмици), а те да не ме изключват, което беше екстра. ОБАЧЕ, за да бъдат всички сигурни, най-вече наще, майка ми стоя на стол пред класната стая във всички учебни дни от тези 3 седмици!

Стоеше и си четеше, пушеше си, а аз ходех на училище. Учудващо не отнесох турбо много ебавки за това нещо или в следващите години.

Ninja edit: На Волтажа му е било неловко, че подслушва някакви интимни събития от живота на съседите си. Сеедно да слушаш как младата двойка до теб прави секс, а после се кара.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2014 14:02

С жени не съм изпадал в особено неловки ситуации.
Като изключим:
13-15 февруари, як, уютен хотел. Преди няколко години.
С мацката сме на няколко месеца вече, но не сме чаак толкова близки още :lol:. Прибираме се в стаята от обилно хапване, а аз имам чувството, че аналния ми ластик ще се скъса от толкова стискане да не се насера. Знам си, че нещо не е наред, аз мога да издържам супер много на напън, но сякаш малка годзила напираше да излезе. Влязохме в стаята, пуснах телевизора на музикална програма, увеличих звука. Тръгнах да влизам в тоалетната вече почти влачейки крака от зор. Сещам се, че ще изплаша момичето с нечовешки звуци и почвам да мисля алтернативи. Казвам и - слизам до рецепцията за нещо... тя пък любопитна - за какво ще слизаш?! Аз - ... ... да питам дали можем да си вземем закуската в стаята, вместо да хапваме долу... знам, че ще ми зададе въпрос в стил - ама сега в 12+ часа ли ще ги питаш това... и изобщо не чакам, направо тръгвам (плавно, за да не се насера). Слизам долу, щастлив, бърша потта от челото, тръгвам да влизам рязко в тоалетната до рецепцията, а вътре... две чистачки чистят тоалетната... ... причува ми се, че ластика на гъза ми крещи - ПУСНИ ГО БЕ, ПУСНИ ГО ДА ИЗЛЕЗЕ НАЙ-ПОСЛЕ, МАЙКА МУ ДА *БА!!! Какво да правя?!?! Да се изсера навън? А от къде хартия?! Качвам се в стаята, почти лазейки по стълбите нагоре. От вратата директно нахълтвам в кенефа, моля се вратата да е вълшебна и да убие всеки звук! Гъза ми издава звуци, които не биха използвали и във филм, защото би бил твърде страшен за широката аудитория. Отново и отново, в продължение на 20 минути. В секундите между контракциите чувам телевизора. Мисля си - щом аз чувам телевизора, значи тя чува мен... Всичко свършва. Вече съм потен не от стискане, а от предстоящия сблъсък с погледа на момичето. Измивам си гъза, проветрявам банята, добре, че поне има прозорец. Обичам бани с прозорец. Излизам от банята с поглед на малко дете, което очаква да бъде пребито от майка си. Понечвам да попитам хладнокръвно - нещо интересно ли дават по ТВ? Не успявам, лягам в леглото като току що изнасилена девойка. За секс не си и помислих тази вечер. На другия ден всичко беше наред, но аз помнех, тя също.
Няколко седмици по-късно вече беше тема, която предизвикваше присмех у нас, та до ден днешен така :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2014 14:45

Какво си ял бе,че чак такава мъка да ти причини това сране???

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2014 14:49

Не помня, но нямам навика да ям нездравословни храни. Било е нещо уж хубаво, което обаче причини това чудо :D

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 21 Май 2014 16:41

Нямам спомен, дали е била почнала вече работа, но или не е била на работа, или ако е била не е било проблем да я няма 3 седмици. По-скоро още не беше почнала.

Абе Гипо, аз от някво време грам не се свеня за лайната ми. като ми се сере, сера. Дори да е у тях(жената) примерно. Ако нещо й е криво, просто й казвам че сере по-големи от мен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2014 16:47

есента на 2011, отиам аз за поредна вечер на един пиано бар дето бях почнал да посещавам редовно с един приятел

сядаме там пием, тез почват да дрънчат и пеят, други кленти нема още щот одихме много рано, към 10, пък то се пълнеше след 12

и по едно време зимат да се изсипват някви доктори и мед сестри и ше си празнуват там нещо, некъде към 20 човека

па то тва помещение се напълваше кат влязат 40 човека вътре

и тез доктори и докторици се нареждат там около "рояла" на музикантите и почват си пият, и ние си пием и им гледаме сеира на пияните

и по ено време ената от тез, неква дърта, ма сравнително добре заблуждаваща, че е пръскачка, почва да танцува с който ѝ падне, беха зели да идват и некви други хора там, тича боса, блъсна се сто пъти в мене и в масата ми ма не я ебе разбираш ли вилнее там

как да е, мина още време, стана некъде към 2-3 и тоз моя приятел вика аз не моа тука повече да седя, втръсна ми, отиам си и аз му викам ми хуу, аз ше си остана тука да си допия пиенето, щот тъкмо си бех поръчал още едно голямо

и оставам аз сам и в няква пауза м/у сетовете им на тия отиам и им викам изсвирете ми не знам си ко, не помня ко им казах да свирят

и почват те, обръщат се към мен и ме обявяват като "клиентът ни... който вече очевидно е останал самичък, изоставен от своя другар БЛА БЛА БЛА" и тез женските, имаше и некви младички мн готини, почнаха да ме привикват да седна при тех и аз афкорс седнах, шот съм в играта

и хубаво ама така извъртяха столовете дорде ми напраат место че се озовах м/у таа дрътата пияна пилá и неква друга, доста по-готина и по-млада (тя и дрътата беше готина, ма просто беше дръта, няя изпадам в обяснения за вкус и предпочитания)

и по едно време баце усещам нещо на крака си и поглеждам надолу и гледам таз си турила ръката на крака ми и в тоз момент изпаднах в некаква тиха паника и имам чувството че изтрезнях за части от секундата - почнах се моля да не е некой от тия мъжа ѝ, да не се вижда че ме е приклещила и т.н.

обаче взе че си махна ръката и ми олекна, ма след 15 секунди пак - пляс ръката на крака ми, взе да отива по-нагоре и да ме опипва, па не смея нищо да напраа, щот от другата ми страна таз седи и ше се усети
и аз в тоз момент просто исках да изчезна дейба колко неудобно ми беше

еле са спря, махна си ръката и тръгна да става, ма така мина м/у мене и масата и така убаво ми се отърка в чатала със задник че ше ми разкопчее копчетата напрао
и кат ми смигна
и кат се усмихна
и кат ме погали по косата
и кат тръгна към кенефа

:arrow:

по-бързо през живота си от заведение не съм излизал :?

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 21 Май 2014 19:29

NoName написа:

Мани бе ... и аз го изчетох цялото.

Мене много работи ми се сториха странни обаче ...

1-во. Защо тръгвате да търсите хижа пеша , зимата, при положение че знаете че е далече ?

2-ро. Ако изобщо е истина, защото малко ме съмнява. Колко трябва да си прост да решиш да се хлъзгаш по гъз по пътека покрита със сняг и кал ? При положение че предполагам сте били облечени с обикновени дрехи. Не вярвам да сте били със скиорски костюми или някакви непромокаеми долнища.
Пътеката трябва да е била супер стръмна че да се лузгаш по гъз вече ... ако е била такава , то как сте я изкачили на отиване ? Трябва да сте бягали нагоре.

3-то. Като сте толкова премръзнали , след като сте слезли долу, не е ли най-нормално да си хванете такси , а не да висите за рейса. Поне аз не бих висял на спирката ...

Значи добри въпроси, един път и ти да отбележиш прогрес. Да знаехме, че е далече, ама на 18 очакваш здрав разум ли да проявим. Втория въпрос е бая логичен, обаче бяхме премръзнали и като моя познат даде тая идея, веднага се съгласих, чак после усетих последиците, които бяха доста тежки. Подпомагахме си с ръце много ясно, да не очакваш от кулата надолу да се спуснем директно като с шейна. И в планината декември май не си ходил, щото кал баш тогава изобщо няма. Какво такси към 21-22 часа ще намерим в шибаното Княжево бе брат, май и там не си ходил.
Защо ще си измислям за нещо толкова срамно от което не бих получил никакви дивиденти тука, а само подигравки?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2014 20:50

нема ли некой да разкаже как майка му пръднала на родителска среща
от това по-неловко не мо си предстайм :D

Профил Skype WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 21 Май 2014 20:50

The Wolf написа:
Защо ще си измислям за нещо толкова срамно от което не бих получил никакви дивиденти тука, а само подигравки?

И аз това се чудя.
Престай си колко си жалък.

Иначе с курволяци съм имал история едва миналата седмица.
Едно приятелче имаше рожден ден, та го отпразнувахме в един столичен клуб.
Аз обаче се бях насветкал на гъз, та тая ситуация ми се разказа днес.
Подарихме на рожденика хармоника, че е в музкален период. Аз обаче пиян на ждреб ест съм набарал хармониката и съм се разсвирил бездарно насред клуба. По едно време пристига няква девойка до мене и почва да ми разправя че свиря хубаво (аз просто духам безразборно по хармониката щото си нямам идея как се ползва тва нещо) и решава че иска да се снима с мен, ама нямала телефон със светкавица. Единственото което аз помня от тая ситуация е че някаква ме питаше дали имам телефон със светкавица и аз й връщам въпрос дали има телефон с батерия (шот ми падаше батерията). Това което не помня обаче е, че разговора не е приключил там. Приключил е като аз съм казал, непоглеждайки я, "бегай ма курво гадна".
Сега, естествено, ме е срам.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2014 21:44

ем занесе се настрани малко темата
мога да разправя на миналия 8-ми декември, третата вечер, вече не сме на хотела, а на една вила до Велико Търново, само наши хора, демек на 10 вече
една колежка ме викна да взема един стек с кола от техната стая, щот й тежало и докато бях на терасата(щот там са оставели стека, че да стои на студено), следната гледка:
тая с гръб към огледалото, заголила си единия баджак и си играе с гънката между задника и задното бедро и ми вика - не съм си сложила бельо, за да не ми се очертава под полата.
- да си сложа ли едни прашки?
не помня кво казах, ама сигурно съм смотолевил нещо тъпо, излязох си и слязох долу. след малко и тя слезе и нищо не ми каза цяла вечер. чак на сутринта осъзнах какво можеше да стане

иначе и аз имам история с дърта курва в един пиано бар. ама нищо интересно не стана, тъй че ддз

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 21 Май 2014 22:26

Тая тема разбива. Волтажа ми се издигна в очите. Да не говорим че повечето истории съм ги преживявал като студент извън българия. Бай ганю в 21век е аутист бе!

Айде като седна на лаптопа ще драсна и аз малко че ми се ебаха пръстите да пиша на телефона.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2014 15:44

emi izmesti se temata shtot samo za kruvi razpraate

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2014 17:43

бе хайчо, заряда на конкретната ситуация не беше баш за секс намек, ами по-скоро нещо, от което можеше нещата да се извъртят в тая посока. ама чак на сутринта ги подредих как биха станали евентуално, вечерта абсурд да го бях измислил. пък и като съм пил толкова, може да се изложа в един момент, тъй че точно в случай вече не ме е яд толкова

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2014 17:56

е кво толко па да се изложиш, изнасилваш я и и казваш да си отива като с тая предната :D

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com