Автор |
Съобщение |
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 20 Май 2014 22:31
The Wolf написа: Deprivd написа: АРЕ МЛЪКНИ ВЕ Аз съм си малко луд по душа и често правя странни неща. Бате аз не се треса от злоба, най-чистосъречно ти казах да млъкнеш. Не ме послуша и виж ся какво написа. Не те ли е срам?
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 20 Май 2014 22:44
хаххахахаха а тая история дето щеше да ни издуха от столовете мега тъпата си я измислил никав сюжет е така
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 20 Май 2014 23:08
nai-lovkata beshe s maika ti
nelovki setoacii nema
shot ste tapaci i go lapate v ustata
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Май 2014 01:16
на вълка тва ако и истинска история, аз си режа кура ебахти ама нали знаеш - bad decisions make good memories
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Май 2014 11:26
Аз ли изпуснах нещо или това е историята?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Май 2014 11:45
баце Морко написа: Аз ли изпуснах нещо или това е историята? ахахаххахх аз чаках да постне продължението или поне обяснение кое точно от написаното е по темата
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Май 2014 11:56
То не е ситуация, ами като цяло доста неловък продължителен момент от моя живот.
В пети клас, поради и аз не знам защо бях решил, че няма да ходя на училище и общо взето изпуснах всички занятия от последната 1/4 на пърив срок, и почти целия втори срок. Като цяло висях по различни РС клубове с часове, а като станеш вечер не се прибирах от страх да не ми се карат и ходех по други клубове.
Това нещо както казах продължаваше месеци, всякви проблеми във вкъщи, но и училището нещо почна да се обажда, и да ми говори как няма да завърша, че ще ме изключат, че ще бъда частен ученик и не знам си кви лайна. Та, постигна се уговорка аз да посещавам всички часове до края на годината(оставаха може би не повече от 3 седмици), а те да не ме изключват, което беше екстра. ОБАЧЕ, за да бъдат всички сигурни, най-вече наще, майка ми стоя на стол пред класната стая във всички учебни дни от тези 3 седмици!
Стоеше и си четеше, пушеше си, а аз ходех на училище. Учудващо не отнесох турбо много ебавки за това нещо или в следващите години.
Ninja edit: На Волтажа му е било неловко, че подслушва някакви интимни събития от живота на съседите си. Сеедно да слушаш как младата двойка до теб прави секс, а после се кара.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Май 2014 14:02
С жени не съм изпадал в особено неловки ситуации. Като изключим: 13-15 февруари, як, уютен хотел. Преди няколко години. С мацката сме на няколко месеца вече, но не сме чаак толкова близки още . Прибираме се в стаята от обилно хапване, а аз имам чувството, че аналния ми ластик ще се скъса от толкова стискане да не се насера. Знам си, че нещо не е наред, аз мога да издържам супер много на напън, но сякаш малка годзила напираше да излезе. Влязохме в стаята, пуснах телевизора на музикална програма, увеличих звука. Тръгнах да влизам в тоалетната вече почти влачейки крака от зор. Сещам се, че ще изплаша момичето с нечовешки звуци и почвам да мисля алтернативи. Казвам и - слизам до рецепцията за нещо... тя пък любопитна - за какво ще слизаш?! Аз - ... ... да питам дали можем да си вземем закуската в стаята, вместо да хапваме долу... знам, че ще ми зададе въпрос в стил - ама сега в 12+ часа ли ще ги питаш това... и изобщо не чакам, направо тръгвам (плавно, за да не се насера). Слизам долу, щастлив, бърша потта от челото, тръгвам да влизам рязко в тоалетната до рецепцията, а вътре... две чистачки чистят тоалетната... ... причува ми се, че ластика на гъза ми крещи - ПУСНИ ГО БЕ, ПУСНИ ГО ДА ИЗЛЕЗЕ НАЙ-ПОСЛЕ, МАЙКА МУ ДА *БА!!! Какво да правя?!?! Да се изсера навън? А от къде хартия?! Качвам се в стаята, почти лазейки по стълбите нагоре. От вратата директно нахълтвам в кенефа, моля се вратата да е вълшебна и да убие всеки звук! Гъза ми издава звуци, които не биха използвали и във филм, защото би бил твърде страшен за широката аудитория. Отново и отново, в продължение на 20 минути. В секундите между контракциите чувам телевизора. Мисля си - щом аз чувам телевизора, значи тя чува мен... Всичко свършва. Вече съм потен не от стискане, а от предстоящия сблъсък с погледа на момичето. Измивам си гъза, проветрявам банята, добре, че поне има прозорец. Обичам бани с прозорец. Излизам от банята с поглед на малко дете, което очаква да бъде пребито от майка си. Понечвам да попитам хладнокръвно - нещо интересно ли дават по ТВ? Не успявам, лягам в леглото като току що изнасилена девойка. За секс не си и помислих тази вечер. На другия ден всичко беше наред, но аз помнех, тя също. Няколко седмици по-късно вече беше тема, която предизвикваше присмех у нас, та до ден днешен така
|
|
|
|
|
Nreth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Май 2014 14:45
Какво си ял бе,че чак такава мъка да ти причини това сране???
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Май 2014 14:49
Не помня, но нямам навика да ям нездравословни храни. Било е нещо уж хубаво, което обаче причини това чудо
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Май 2014 16:41
Нямам спомен, дали е била почнала вече работа, но или не е била на работа, или ако е била не е било проблем да я няма 3 седмици. По-скоро още не беше почнала.
Абе Гипо, аз от някво време грам не се свеня за лайната ми. като ми се сере, сера. Дори да е у тях(жената) примерно. Ако нещо й е криво, просто й казвам че сере по-големи от мен.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Май 2014 16:47
есента на 2011, отиам аз за поредна вечер на един пиано бар дето бях почнал да посещавам редовно с един приятел сядаме там пием, тез почват да дрънчат и пеят, други кленти нема още щот одихме много рано, към 10, пък то се пълнеше след 12 и по едно време зимат да се изсипват някви доктори и мед сестри и ше си празнуват там нещо, некъде към 20 човека па то тва помещение се напълваше кат влязат 40 човека вътре и тез доктори и докторици се нареждат там около "рояла" на музикантите и почват си пият, и ние си пием и им гледаме сеира на пияните и по ено време ената от тез, неква дърта, ма сравнително добре заблуждаваща, че е пръскачка, почва да танцува с който ѝ падне, беха зели да идват и некви други хора там, тича боса, блъсна се сто пъти в мене и в масата ми ма не я ебе разбираш ли вилнее там как да е, мина още време, стана некъде към 2-3 и тоз моя приятел вика аз не моа тука повече да седя, втръсна ми, отиам си и аз му викам ми хуу, аз ше си остана тука да си допия пиенето, щот тъкмо си бех поръчал още едно голямо и оставам аз сам и в няква пауза м/у сетовете им на тия отиам и им викам изсвирете ми не знам си ко, не помня ко им казах да свирят и почват те, обръщат се към мен и ме обявяват като "клиентът ни... който вече очевидно е останал самичък, изоставен от своя другар БЛА БЛА БЛА" и тез женските, имаше и некви младички мн готини, почнаха да ме привикват да седна при тех и аз афкорс седнах, шот съм в играта и хубаво ама така извъртяха столовете дорде ми напраат место че се озовах м/у таа дрътата пияна пилá и неква друга, доста по-готина и по-млада (тя и дрътата беше готина, ма просто беше дръта, няя изпадам в обяснения за вкус и предпочитания) и по едно време баце усещам нещо на крака си и поглеждам надолу и гледам таз си турила ръката на крака ми и в тоз момент изпаднах в некаква тиха паника и имам чувството че изтрезнях за части от секундата - почнах се моля да не е некой от тия мъжа ѝ, да не се вижда че ме е приклещила и т.н. обаче взе че си махна ръката и ми олекна, ма след 15 секунди пак - пляс ръката на крака ми, взе да отива по-нагоре и да ме опипва, па не смея нищо да напраа, щот от другата ми страна таз седи и ше се усети и аз в тоз момент просто исках да изчезна дейба колко неудобно ми беше еле са спря, махна си ръката и тръгна да става, ма така мина м/у мене и масата и така убаво ми се отърка в чатала със задник че ше ми разкопчее копчетата напрао и кат ми смигна и кат се усмихна и кат ме погали по косата и кат тръгна към кенефа по-бързо през живота си от заведение не съм излизал
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Май 2014 19:29
NoName написа: Мани бе ... и аз го изчетох цялото.
Мене много работи ми се сториха странни обаче ...
1-во. Защо тръгвате да търсите хижа пеша , зимата, при положение че знаете че е далече ?
2-ро. Ако изобщо е истина, защото малко ме съмнява. Колко трябва да си прост да решиш да се хлъзгаш по гъз по пътека покрита със сняг и кал ? При положение че предполагам сте били облечени с обикновени дрехи. Не вярвам да сте били със скиорски костюми или някакви непромокаеми долнища. Пътеката трябва да е била супер стръмна че да се лузгаш по гъз вече ... ако е била такава , то как сте я изкачили на отиване ? Трябва да сте бягали нагоре.
3-то. Като сте толкова премръзнали , след като сте слезли долу, не е ли най-нормално да си хванете такси , а не да висите за рейса. Поне аз не бих висял на спирката ...
Значи добри въпроси, един път и ти да отбележиш прогрес. Да знаехме, че е далече, ама на 18 очакваш здрав разум ли да проявим. Втория въпрос е бая логичен, обаче бяхме премръзнали и като моя познат даде тая идея, веднага се съгласих, чак после усетих последиците, които бяха доста тежки. Подпомагахме си с ръце много ясно, да не очакваш от кулата надолу да се спуснем директно като с шейна. И в планината декември май не си ходил, щото кал баш тогава изобщо няма. Какво такси към 21-22 часа ще намерим в шибаното Княжево бе брат, май и там не си ходил. Защо ще си измислям за нещо толкова срамно от което не бих получил никакви дивиденти тука, а само подигравки?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Май 2014 20:50
нема ли некой да разкаже как майка му пръднала на родителска среща от това по-неловко не мо си предстайм
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Май 2014 20:50
The Wolf написа: Защо ще си измислям за нещо толкова срамно от което не бих получил никакви дивиденти тука, а само подигравки? И аз това се чудя. Престай си колко си жалък. Иначе с курволяци съм имал история едва миналата седмица. Едно приятелче имаше рожден ден, та го отпразнувахме в един столичен клуб. Аз обаче се бях насветкал на гъз, та тая ситуация ми се разказа днес. Подарихме на рожденика хармоника, че е в музкален период. Аз обаче пиян на ждреб ест съм набарал хармониката и съм се разсвирил бездарно насред клуба. По едно време пристига няква девойка до мене и почва да ми разправя че свиря хубаво (аз просто духам безразборно по хармониката щото си нямам идея как се ползва тва нещо) и решава че иска да се снима с мен, ама нямала телефон със светкавица. Единственото което аз помня от тая ситуация е че някаква ме питаше дали имам телефон със светкавица и аз й връщам въпрос дали има телефон с батерия (шот ми падаше батерията). Това което не помня обаче е, че разговора не е приключил там. Приключил е като аз съм казал, непоглеждайки я, "бегай ма курво гадна". Сега, естествено, ме е срам.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Май 2014 21:44
ем занесе се настрани малко темата мога да разправя на миналия 8-ми декември, третата вечер, вече не сме на хотела, а на една вила до Велико Търново, само наши хора, демек на 10 вече една колежка ме викна да взема един стек с кола от техната стая, щот й тежало и докато бях на терасата(щот там са оставели стека, че да стои на студено), следната гледка: тая с гръб към огледалото, заголила си единия баджак и си играе с гънката между задника и задното бедро и ми вика - не съм си сложила бельо, за да не ми се очертава под полата. - да си сложа ли едни прашки? не помня кво казах, ама сигурно съм смотолевил нещо тъпо, излязох си и слязох долу. след малко и тя слезе и нищо не ми каза цяла вечер. чак на сутринта осъзнах какво можеше да стане
иначе и аз имам история с дърта курва в един пиано бар. ама нищо интересно не стана, тъй че ддз
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 21 Май 2014 22:26
Тая тема разбива. Волтажа ми се издигна в очите. Да не говорим че повечето истории съм ги преживявал като студент извън българия. Бай ганю в 21век е аутист бе!
Айде като седна на лаптопа ще драсна и аз малко че ми се ебаха пръстите да пиша на телефона.
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 22 Май 2014 15:44
emi izmesti se temata shtot samo za kruvi razpraate
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 22 Май 2014 17:43
бе хайчо, заряда на конкретната ситуация не беше баш за секс намек, ами по-скоро нещо, от което можеше нещата да се извъртят в тая посока. ама чак на сутринта ги подредих как биха станали евентуално, вечерта абсурд да го бях измислил. пък и като съм пил толкова, може да се изложа в един момент, тъй че точно в случай вече не ме е яд толкова
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 22 Май 2014 17:56
е кво толко па да се изложиш, изнасилваш я и и казваш да си отива като с тая предната
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|