Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 21 Мар 2014 09:03
NoName написа: Гипо това да си мериш килограмите също не е правилно ... Аз преди се мерех постоянно и съм бъркал много. Гледаш се в огледалото и виждаш как изглеждаш, това е. Да де, ама аз имах предвид друго. То е ясно, че ако се мериш днес, няма как да го съпоставяш с преди 2 месеца, защото ако си тренирал здраво и си се възстановявал добре, дори и да си същите кг - ти си покачил активното тегло. Говоря за мерене ден за ден - ако съм по-тежък от вчера, значи съм минал границата. Ако вчера съм бил по-лек от онзи ден, значи съм бил под границата. Съответно се замислям за това какво и колко съм ял в предишните дни и си правя някаква сметка като за мене си. Тоест така вече знам колко трябва да ям, за да сваля/кача/поддържам кг. Това са замервания, които правя периодично, защото с повече мускул, идват и по-големи калорийни нужди и с времето е необходимо преизчисляване . Това за огледалото е повече от ясно, да. Хората са супер различни в килограмите си. Аз примерно винаги съм бил най-тежък в компанията, а никога не съм изглеждал най-едър. А горе долу с голяма част от момчетата сме една височина. Ясно е, че с огледалото виждаш дали успяваш да изчистиш или да качиш, но за видими резултати се изисква повече време и е показател за това дали вървиш на там, на където искаш. Кантара обаче ти помага да се насочиш към желаната посока. Много сложно си обясних идеята май . Иначе за храненето - няма как да се храниш с каквото искаш, ако целта ти е да постигнеш добри резултати и да доближиш генетичните ти заложби. Примерно да изпуснеш хранене след тренировка. Или да не нахраниш тялото с пилешко/пуешко/телешко/яйца след тренировка, а вместо това да нагъваш предимно въглехидрати, които служат за гориво и възстановяване на гликоген, но не и за възстановяване и растеж на самия мускул. Или на другата сутрин след тренировката да не хапнеш една читава закуска след като си станал, а вместо това да изпиеш някакво лайняно кафе и тялото ти да е в състояние на глад до обяд. ТОва за фитнесджиите, които си мерят всичко го оправдавам, ако целите са им тела в стил Лазар Ангелов. Тоест да постигнат генетичния им максимум. Това на практика са си професионални фитнесджии, нормално е да се мерят. Аз лично меря само бицепса и предмишницата през няколко месеца . Преди много години бях решил, че ще изравня бицепса с прасеца. Хванах шивашкия метър на майка ми и почнах да меря... от тогава не си правя такива илюзии, напълно непостижимо е за мен такова нещо хахаха.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 21 Мар 2014 12:12
Да бе , не ти говоря да не ядеш нищо до обяд. Или да ядеш само дюнер , с чипс, пица с кола. Макдоналдс и други гъзарии ... Или пък да ядеш само 1 път на ден. Цял ден да не си ял нищо и вечерта да се напукаш като серсемин. Горе долу да гледаш какво да ядеш, ама да не се вманиачваш чак толкова. Извинявай ама броенето на калориен баланс, протеини, въглехидрати и мазнини ... за мене е доста излишно. И за въглехидратите също не съм съгласен че се използват само за гориво но не и за възстановяване. Преди доста години съм правил НВД почти с нула въглехидрати и по-голям глупост от това нямаше. Добре че в последствие ми дойде акъла. И друг съвет от мене... Не четете статии на културисти защото нали се сещате че това вие не можете да го приложите. Не си купувайте фитнес списания освен ако не искате да разглеждате картинки. И не пишете във фитнес форуми. Най-опасният е bb-team.org. Там 50% са маняци които си броят всеки залък, смятат си храната с калкулатори и ги е страх да не пръднат. 25% нищо не разбират. 20% са на зоб. И 5% са свестни ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 21 Мар 2014 13:24
Ако искаш добър релеф: 1. Няма как да не следиш храненето 2. Да си на 18 или да ти е генетично заложено Та не всички тренираме да сме огромни
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 21 Мар 2014 13:53
А как стои въпроса с кардиото след тренировка? Защото на мен ми дойде много добре 20 минути бягане, много ми се отпуснаха мускулите на ръцете.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 21 Мар 2014 14:03
5-10 макс преди тренировка и колкото искаш след тренировката (според желаните резултати)
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 21 Мар 2014 14:15
Може ли малко да ми разясниш какво значи "Според желаните резултати"? ЕДИТ : Виж сега, аз си харесвам тялото. Но имам шкембе. От както си счупих кракът не съм правил нищо съществено за тялото си и логично шкембето подаде глава навън. Все още си виждам пишката де, ама е грозно все пак... Имам добре оформени гърди и рамене, а надолу - шкемба... Смешно е.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 21 Мар 2014 14:41
kat ne iskash shkembe kardeoto sled ternirovka e zadalje podtichvai tam 20-30 min i chakai rezoltat ne si nekav debelag da ti tree poveche no pyk ako ne si svruhnadebelql otkak sam te vijdal ako kaesh na nqkoi che nablegash na kardeo she ti se smeqt shot shkembe nemash a koremcheto e zdrave shkembeto e s chesan sehse tai che vlizaj vav fitensa i podai shtangata tam
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 21 Мар 2014 15:03
Warbringer написа: Може ли малко да ми разясниш какво значи "Според желаните резултати"? ахахах ами значи, че ако искаш да е рязко или цялостно да изчезнеш - правиш по над 30 мин кардио. Ако искаш разумни резултати, без да губиш твърде много калории - 20-25 мин. Аз лично след тренировката тичам по 10 мин, щото 2 пъти седмично играя футбол, така или иначе.
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 21 Мар 2014 17:24
Цитат: Митьо Пищова, който напоследък бе в лошо здраве, с днешна дата се чувства много по-добре и обяви, че благодарение на лечение в Русия, вече е здрав.
"Пак започвам с жените! Ходих в Пловдив и направих една весела работа - уголемих си оназ работа. Сложих си 50 кубика силикон за 2150 лв. при д-р Джамбазов. Моят приятел - бизнесменът Жоро Попов от Пловдив, плати. Вика: "За такава щуротия, щом искаш да живееш, аз плащам!". Само нямах право една седмица да правя секс. 24 см ми е х...я на дължина, сега стана дебел и силиконов", хвали се Пищова в интервю пред в. "Шоу".
"Вече няма да се беся, искам купони, искам групов секс, искам печени агнета, искам живот, искам да ги разбия жените. Почвам ги. Преди няколко дни правих купон - сметани, вина, ягоди, в джакузито бях с 4-5 руси момичета. Искам да живея, няма да се беся. Искам к...ви, искам разврат, искам шоу. Ще се събличам, ще си показвам х...я по всички телевизии. Боли ме х...я вече. Искам да живея до 100 години".
"Искам да продължа да бъда същият шоумен. И понеже вече финансово не мога да обезпечавам жените, поне с голям х...й да ги начесвам. Почвам шоуто, конкурсите, сваляне на женени жени, на манекенки, да видят големия х...й и да го усетят на дебелина. Морета, конкурси, забави, яхти, да сме номер №1 и да сме тарикати", казва още Митьо.
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 21 Мар 2014 17:41
Е не може да го е казал това наистина хахаха
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 21 Мар 2014 17:53
lo6e mi e momocheta
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 21 Мар 2014 18:08
Oti be, Mori?
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 21 Мар 2014 21:56
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 21 Мар 2014 22:53
Най-накрая нещо по-рандом, аман от смислени тъпни за фитенси
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 22 Мар 2014 04:50
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 22 Мар 2014 14:10
vive la france e ebah golemio film
ЕДИТ измислих го априла - искате ли целия месец да си сложим на аватарите хора с мустаци?
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 22 Мар 2014 16:22
Admiral General Till написа: vive la france e ebah golemio film Viva la Revolucion!
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 22 Мар 2014 21:04
Admiral General Till написа: измислих го априла - искате ли целия месец да си сложим на аватарите хора с мустаци? Добра идея, без това исках да махна кенефо вече
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 22 Мар 2014 21:12
Навит съм, само ме подсетете като дойде април, че съм стар и забравям.
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2014, reptilluminati we] freestyle tema, 1000 stranici Публикувано на: 23 Мар 2014 15:23
брои ли се моето мустаче или тряа да сменям
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|