Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО
Публикувано на: 03 Юли 2013 21:54

Матеева ме скъса по гражданско, още съм шах като си спомня въпросите от първото явяване.

Облигационното на мен ми го води Конов, на когото стандартът му на преподаване е да оборва чужди тези без да дефинира своя. Голева му е постоянно на прицел. Иначе на мен повечето ми изпити са устни и там сякаш добутвам малко по-добре, писмените са ми много сеч :shock:

Момчета, искрено ви пожелавам успех на всичко, което ви предстои и повече късмет, щото за три години следване вече съм твърдо убеден, че трудността идва не толкова от материята, колкото от професорите и настроенията им :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2013 01:39

аз пък имам 3 по ИБДП, РЧП и ОТП

как ми стои, а :lol:

не е като да съм си ги взел едвам-едвам де - бях научил точно толкова, колкото да не ме скъсат, ама пак ми е некво гадно, че започвам така "ударно"

и все още ми остава икономика, където също ще отварям учебника за пръв път :D дано не ме скъсат, това го желая най-много :lol:

Все аркадаши сме...!

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Online Онлайн
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 04 Юли 2013 04:39

AcTivE написа:
Ерик, аз бях рано-рано с първата група.

Мен по облигационно Голева ме изпитва устно, но там се бях подготвял около две седмици, защото това ми беше първият устен изпит в НБУ. Сядам при нея, пада ми се мораторна лихва и договор за наем и аз с тези лесняци го взех like a boss :lol:
А доколкото разбрах вече е писмен изпита, така че си се изложил сериозно :P

В тая масовка за първата група не сме се видели, аз бях там колкото да чуя в колко да дойдем за 2-ра група, в която също не успяхме да влезем...
Евала че си минал с първите, че доколкото разбрах на 2-ра група им е набила бая тегави въпроси...
При Голева изпита беше писмен, но аз освен никаквото си време за подготовка имах и лошия късмет телефона ми, от който бях захванал мощно академично преписване да си стопи дъното на началото на втория въпрос от изпита и аз да увисна като сопол в залата с никакви знания и полузапълнен лист... за което асистентката уведоми, че се пише 2-ка. Толкова и имам. Но ще мачкам учебника за следващия изпит, че да не се излагам пак. Не е като по облигационно материята да е особено сложна.
Честно да ти кажа като ви гледам вие горните курсове как ви гърчат баш със МЧП и останалата групичка цербери, чак не ми се започва следващия семестър. За Стайков пък толкова съм слушал какъв долен педерунгел е, че не искам да го виждам повече. А съм го виждал само веднъж, когато се натресе на изпита ни по семейно, само за да сподели с колегите си колко са му се явили без студентски книжки и колко е скъсал, се едно е постижение.
Аз досега съм имал едва едно устно изпитване през живота си в университета, за две висши и половина, та тепърва ше овладявам специфичните техники. Дано мине безболезнено...
Иначе курсови аз за 3 години нито една не съм писал и предвал, че гледах да си оправя нещата във финансите, та скоро ше им дойде времето да ги позачистя. Та ще имам предвид приятелската услуга която предлагаш, която щедро бих реванширал в алкохолно измерение. :P

Морка, днес при Матеева ако бях имал нещастието да се добутам и да вляза във 2-ра група, а не в 3-та, почти сигурно щях да имам 2. Не бях и предполагал, че на изпит на който не можеш да ползваш закон може да се даде въпрос "сравнение на исковете по чл. 71 и чл. 74". Аз да не съм назубрил търговския закон наизуст, че да знам тия членове законови членове или хуйови членове са и къв точно чеп представляват, та и хуйове да сравнявам...
Предавайки си работата загледах, че купчината с "отказалите се" беше съразмерна с тая на опиталите се, голяма част от които се поздравиха с по една двойка, а онези с 3-ките вдигат банкети днес, че са го взели. Аз 5 изкарах само щото за облигации знаех толкова, че вкарах и неща от закон за публично предлагане на ценни книжа, което не се е и споменавало на лекции.
Въобще, абсолютно прав си за професорите и настроенията им. ИБДП-то на което алми има 3 (шот е тъп) ми беше най-трудния изпит досега в тая специалност, и изкарах 4 с некви 3 дена учене на ненужни неща, които сега и живота ми да зависи от тях не бих могъл да възпроизведа. Закво тоя изпит беше толко сложен, а по административно (Воденичаров), гражданско и вещно (Владо Петров), дето са къде по-важни всички дето дори и да не знаят какво точно учат изкараха 6... Щото така е решил Професора. На това ниво ни е и образованието в България.

Алми, интелект на годината, нещо изпитите още в 1ви курс не можеш да си вземеш нещо, куро да ми ядеш :!:

Профил ICQ

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 04 Юли 2013 05:07

Откъде се извъдихте толко много прависти бе?
На мен ми останаха само два изпита за тая сесия, и двата по СИП-ове. След 4 часа ми е етиката, дето не съм пипнал, не съм ходил на лекции и пак ще я взема с 6, 'щото съм гений.
На осми ми е невербална комуникация. Асистентката е сериозната милфка. Just wanted to share that, няма отношение с взимането на изпита.
Много ми се иска днеска да остана насаме с една конкретна колежка, ама знам, че пак ше стане нещо непредвидено и няма да стане моето. Зат'ва ше си пия кафето с люти чушки и ше псувам.
In conclusion, Да Ви Еба Майката.

PS: Лаптопът ми е на ремонт с изгорял хард и счупен вентилатор + majorly преебано зарядно. Демек, седмица в сервиз и около 300 лева repair costs. Ебати кура.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2013 09:17

Следващия път преди да си вземеш Acer/HP, си вземи lenovo/Asus. Ниският/средният им клас е много по-солиден.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 04 Юли 2013 11:26

Или го носи на профилактика на всеки 6 месеца :)

Аз пък от 1 седмица вече съм си ваканция и ми е много ларж :Д
Ама много :Д

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 04 Юли 2013 12:20

На мен пък утре ми е последния изпит и след това имам една седмица почивка. Вчера ме скъсаха по аналитична химия, ама ебал съм му майката. И утре ще ме скъсат, оти от математика нито разбирам, нито искам да разбирам :D След това имам две седмици практики - прибирам се в София на 31-ви юли, а на първи август се катерим по колите и заминаваме за Ахтопол, където ще си бича облаци от 10 сутринта :D Много ми е яко, оти като изключим тия два кирливи предмета, под 5-ца не съм падал. Жалко само, че ще изпусна стипендиите, ама и без тях ще се справя.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Online Онлайн
Публикувано на: 04 Юли 2013 12:22

не съм очаквал някога някой да препоръчва лаптопите на Asus
не си взимайте asus

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2013 13:59

Не знам някакви лични неволи ли си имал или хора около теб, но глобалните анкети го слагат в топ 3 на най-устойчивите марки. Отделно вкъщи имам два Асуса и два леново - в смисъл, че не говоря общи приказки, щото най-младият е на една година вече и дори животът на батерията му не е мръднал (за разлика от Тошибата и Ейсъра, които имах - единият в рамките на една година просто спря да работи завинаги, а на другият батерията му почина след 8 месеца).

Мога да се обзаложа, че на Боби лаптопът е Ейсър или Ейчпи под 900 лева, щото моделите на тия две марки под тая цена, които не дават дефект в рамките на година-две са под 50%.

По принцип тенденциите при техниката се сменят ежегодно и компаниите занижават и увеличават стандартите си за производство непрекъснато, при което тежки машини като HP или VAIO в ниския, дори в някакъв момент в средния сегмент, се оказват боклук. Особено тук в източна Европа не е тайна, че получаваме модифицирани модели с подменени части, които непрекъснато сдават багажа. В ниския сегмент царе на тая практика са HP, а Acer от край време пестят от quality control.

Асус и леново все още се утвърждават и затова не си позволяват да продават боклуци (все още :D). Леново наскоро станаха най-големият vendor на лаптопи в света, така че предполагам, че при тях няма да е за дълго, изключвайки Thinkpad серията, която продължава да е убиец.

Но като цяло всичко зависи от сегмента - във високия рядко има издънки.

За да не съм голословен:

http://blog.laptopmag.com/best-worst-notebook-brands-2013/3

http://www.squidoo.com/top-five-best-laptop-manufacturers

http://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2400793,00.asp

http://www.pcadvisor.co.uk/buying-advice/laptop/3419512/most-reliable-laptop-makers-revealed/

При все разместванията при другите, Асус са консистентно в топ 3. И ме е срам, че изписах толкова за такава простотия, ма наистина не ми се връща към ученето :oops: :D

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2013 14:07

vzemaite si sony, ne se zanimavaite s gluposti

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 04 Юли 2013 14:08

За Asus не знам, но Морко има право донякъде

Следващият ми лаптоп обаче ще бъде Dell, ако нещата продължават по същия начин :Д

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Online Онлайн
Публикувано на: 04 Юли 2013 16:40

бе asus определено е в пъти над acer, дума да не става

за високите класове какво да кажа... имах висок клас тошиба, тоя лаптоп си ебаваше майката през 2 месеца докато накрая не скапа дъното и сега бере прах, единствено харда му купих кутийка и ся ми е външен
а примерно едно друго хп вкъщи дето беше на под половината цена на тошибата и по-стар от него, още бачка кат пушка, като тошибата беше на 4 години когато окончателно умря преди година и половина
а хп-то е нисък клас и беше аре не под 900, ма не повече от 1к на времето

сега съм с делл-че, ама направих компромис със корпуса за сметка на мощен хардуер, и сега имам силна машина в лесноогъваема пластмаса отгоре
затва седи само вкъщи

иначе асус иам един ноутбук, ама нямам наблюдения, щото е в германия в момента и почти не е ползван

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2013 19:35

VAIO-то е пауъра. единствено проблема на моя е, че пластмасата не ми го вдига много, ама иначе е що-годе добре изработен.

така мислих докато не поразцъках DELL-а на майка ми, дето батерията му държи 3 часа и половина+че се чува сигурно 5 пъти по-силно от моя. иначе като характеристики уж са еднакви, ама дела ми се вижда по-изпипан ддз.

пък и вайото взе да крашва напоследък и да ми вади тоя синия екран, ще му еба майката накрая.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Юли 2013 20:04

е значи не е ВАЙО-то пауъра :lol:

Профил Skype WWW

Latinica
Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2013 01:28

http://try.bg/n-9926-%D0%A0%D0%B5%D0%BF ... 0%B0%D1%81

:!: :!: :!:

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 05 Юли 2013 11:42

Пени написа:
http://try.bg/n-9926-%D0%A0%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D1%81%D0%B0_%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4_%D0%BD%D0%B0%D1%81

:!: :!: :!:

По пръстите на краката, техния размер и съотношение, гъвкавост и изящност може да се разбере какъв е характерът на човек и какво го очаква за в бъдеще.

:shock: :shock: :shock:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2013 19:21

Ебати термита, честно. Аре сядай си на гъза за два дена бе, майка ти да еба. Ако два-трин дена учене ми гарантираха тройката, нямаше ме скъсат никога по нищо, за тва не се обяснявай, а ставай в осем и лягай в девет два пъти по ред и си прави кефа после.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2013 19:51

Dante написа:
..., ама сега ми предстои един дето няма преписване, няма късмет, трябва си учене.

Добре дошъл в моя свят, при мен всички дисциплини са такива. :wink:
It's a mortal kombat from day one, either you succeed or you perish. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Latinica
Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2013 23:37

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2013 03:34

и днеска за пореден ден не прочетох нищо, което означава, че вървя стремглаво към трета поредна и общо четвърта тройка :lol:

в мая манолова има нещо мега курвенско, тая жена много се ебе, 100% съм сигурен

Все аркадаши сме...!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com