Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 03 Юли 2013 21:54
Матеева ме скъса по гражданско, още съм шах като си спомня въпросите от първото явяване. Облигационното на мен ми го води Конов, на когото стандартът му на преподаване е да оборва чужди тези без да дефинира своя. Голева му е постоянно на прицел. Иначе на мен повечето ми изпити са устни и там сякаш добутвам малко по-добре, писмените са ми много сеч Момчета, искрено ви пожелавам успех на всичко, което ви предстои и повече късмет, щото за три години следване вече съм твърдо убеден, че трудността идва не толкова от материята, колкото от професорите и настроенията им
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 04 Юли 2013 01:39
аз пък имам 3 по ИБДП, РЧП и ОТП как ми стои, а не е като да съм си ги взел едвам-едвам де - бях научил точно толкова, колкото да не ме скъсат, ама пак ми е некво гадно, че започвам така "ударно" и все още ми остава икономика, където също ще отварям учебника за пръв път дано не ме скъсат, това го желая най-много
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 04 Юли 2013 04:39
AcTivE написа: Ерик, аз бях рано-рано с първата група. Мен по облигационно Голева ме изпитва устно, но там се бях подготвял около две седмици, защото това ми беше първият устен изпит в НБУ. Сядам при нея, пада ми се мораторна лихва и договор за наем и аз с тези лесняци го взех like a boss А доколкото разбрах вече е писмен изпита, така че си се изложил сериозно В тая масовка за първата група не сме се видели, аз бях там колкото да чуя в колко да дойдем за 2-ра група, в която също не успяхме да влезем... Евала че си минал с първите, че доколкото разбрах на 2-ра група им е набила бая тегави въпроси... При Голева изпита беше писмен, но аз освен никаквото си време за подготовка имах и лошия късмет телефона ми, от който бях захванал мощно академично преписване да си стопи дъното на началото на втория въпрос от изпита и аз да увисна като сопол в залата с никакви знания и полузапълнен лист... за което асистентката уведоми, че се пише 2-ка. Толкова и имам. Но ще мачкам учебника за следващия изпит, че да не се излагам пак. Не е като по облигационно материята да е особено сложна. Честно да ти кажа като ви гледам вие горните курсове как ви гърчат баш със МЧП и останалата групичка цербери, чак не ми се започва следващия семестър. За Стайков пък толкова съм слушал какъв долен педерунгел е, че не искам да го виждам повече. А съм го виждал само веднъж, когато се натресе на изпита ни по семейно, само за да сподели с колегите си колко са му се явили без студентски книжки и колко е скъсал, се едно е постижение. Аз досега съм имал едва едно устно изпитване през живота си в университета, за две висши и половина, та тепърва ше овладявам специфичните техники. Дано мине безболезнено... Иначе курсови аз за 3 години нито една не съм писал и предвал, че гледах да си оправя нещата във финансите, та скоро ше им дойде времето да ги позачистя. Та ще имам предвид приятелската услуга която предлагаш, която щедро бих реванширал в алкохолно измерение. Морка, днес при Матеева ако бях имал нещастието да се добутам и да вляза във 2-ра група, а не в 3-та, почти сигурно щях да имам 2. Не бях и предполагал, че на изпит на който не можеш да ползваш закон може да се даде въпрос "сравнение на исковете по чл. 71 и чл. 74". Аз да не съм назубрил търговския закон наизуст, че да знам тия членове законови членове или хуйови членове са и къв точно чеп представляват, та и хуйове да сравнявам... Предавайки си работата загледах, че купчината с "отказалите се" беше съразмерна с тая на опиталите се, голяма част от които се поздравиха с по една двойка, а онези с 3-ките вдигат банкети днес, че са го взели. Аз 5 изкарах само щото за облигации знаех толкова, че вкарах и неща от закон за публично предлагане на ценни книжа, което не се е и споменавало на лекции. Въобще, абсолютно прав си за професорите и настроенията им. ИБДП-то на което алми има 3 (шот е тъп) ми беше най-трудния изпит досега в тая специалност, и изкарах 4 с некви 3 дена учене на ненужни неща, които сега и живота ми да зависи от тях не бих могъл да възпроизведа. Закво тоя изпит беше толко сложен, а по административно (Воденичаров), гражданско и вещно (Владо Петров), дето са къде по-важни всички дето дори и да не знаят какво точно учат изкараха 6... Щото така е решил Професора. На това ниво ни е и образованието в България. Алми, интелект на годината, нещо изпитите още в 1ви курс не можеш да си вземеш нещо, куро да ми ядеш
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 04 Юли 2013 05:07
Откъде се извъдихте толко много прависти бе? На мен ми останаха само два изпита за тая сесия, и двата по СИП-ове. След 4 часа ми е етиката, дето не съм пипнал, не съм ходил на лекции и пак ще я взема с 6, 'щото съм гений. На осми ми е невербална комуникация. Асистентката е сериозната милфка. Just wanted to share that, няма отношение с взимането на изпита. Много ми се иска днеска да остана насаме с една конкретна колежка, ама знам, че пак ше стане нещо непредвидено и няма да стане моето. Зат'ва ше си пия кафето с люти чушки и ше псувам. In conclusion, Да Ви Еба Майката.
PS: Лаптопът ми е на ремонт с изгорял хард и счупен вентилатор + majorly преебано зарядно. Демек, седмица в сервиз и около 300 лева repair costs. Ебати кура.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 04 Юли 2013 09:17
Следващия път преди да си вземеш Acer/HP, си вземи lenovo/Asus. Ниският/средният им клас е много по-солиден.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 04 Юли 2013 11:26
Или го носи на профилактика на всеки 6 месеца Аз пък от 1 седмица вече съм си ваканция и ми е много ларж :Д Ама много :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 04 Юли 2013 12:20
На мен пък утре ми е последния изпит и след това имам една седмица почивка. Вчера ме скъсаха по аналитична химия, ама ебал съм му майката. И утре ще ме скъсат, оти от математика нито разбирам, нито искам да разбирам След това имам две седмици практики - прибирам се в София на 31-ви юли, а на първи август се катерим по колите и заминаваме за Ахтопол, където ще си бича облаци от 10 сутринта Много ми е яко, оти като изключим тия два кирливи предмета, под 5-ца не съм падал. Жалко само, че ще изпусна стипендиите, ама и без тях ще се справя.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 04 Юли 2013 12:22
не съм очаквал някога някой да препоръчва лаптопите на Asus не си взимайте asus
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 04 Юли 2013 13:59
Не знам някакви лични неволи ли си имал или хора около теб, но глобалните анкети го слагат в топ 3 на най-устойчивите марки. Отделно вкъщи имам два Асуса и два леново - в смисъл, че не говоря общи приказки, щото най-младият е на една година вече и дори животът на батерията му не е мръднал (за разлика от Тошибата и Ейсъра, които имах - единият в рамките на една година просто спря да работи завинаги, а на другият батерията му почина след 8 месеца). Мога да се обзаложа, че на Боби лаптопът е Ейсър или Ейчпи под 900 лева, щото моделите на тия две марки под тая цена, които не дават дефект в рамките на година-две са под 50%. По принцип тенденциите при техниката се сменят ежегодно и компаниите занижават и увеличават стандартите си за производство непрекъснато, при което тежки машини като HP или VAIO в ниския, дори в някакъв момент в средния сегмент, се оказват боклук. Особено тук в източна Европа не е тайна, че получаваме модифицирани модели с подменени части, които непрекъснато сдават багажа. В ниския сегмент царе на тая практика са HP, а Acer от край време пестят от quality control. Асус и леново все още се утвърждават и затова не си позволяват да продават боклуци (все още ). Леново наскоро станаха най-големият vendor на лаптопи в света, така че предполагам, че при тях няма да е за дълго, изключвайки Thinkpad серията, която продължава да е убиец. Но като цяло всичко зависи от сегмента - във високия рядко има издънки. За да не съм голословен: http://blog.laptopmag.com/best-worst-notebook-brands-2013/3http://www.squidoo.com/top-five-best-laptop-manufacturershttp://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdfhttp://www.pcmag.com/article2/0,2817,2400793,00.asphttp://www.pcadvisor.co.uk/buying-advice/laptop/3419512/most-reliable-laptop-makers-revealed/При все разместванията при другите, Асус са консистентно в топ 3. И ме е срам, че изписах толкова за такава простотия, ма наистина не ми се връща към ученето
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 04 Юли 2013 14:07
vzemaite si sony, ne se zanimavaite s gluposti
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 04 Юли 2013 14:08
За Asus не знам, но Морко има право донякъде
Следващият ми лаптоп обаче ще бъде Dell, ако нещата продължават по същия начин :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 04 Юли 2013 16:40
бе asus определено е в пъти над acer, дума да не става
за високите класове какво да кажа... имах висок клас тошиба, тоя лаптоп си ебаваше майката през 2 месеца докато накрая не скапа дъното и сега бере прах, единствено харда му купих кутийка и ся ми е външен а примерно едно друго хп вкъщи дето беше на под половината цена на тошибата и по-стар от него, още бачка кат пушка, като тошибата беше на 4 години когато окончателно умря преди година и половина а хп-то е нисък клас и беше аре не под 900, ма не повече от 1к на времето
сега съм с делл-че, ама направих компромис със корпуса за сметка на мощен хардуер, и сега имам силна машина в лесноогъваема пластмаса отгоре затва седи само вкъщи
иначе асус иам един ноутбук, ама нямам наблюдения, щото е в германия в момента и почти не е ползван
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 04 Юли 2013 19:35
VAIO-то е пауъра. единствено проблема на моя е, че пластмасата не ми го вдига много, ама иначе е що-годе добре изработен.
така мислих докато не поразцъках DELL-а на майка ми, дето батерията му държи 3 часа и половина+че се чува сигурно 5 пъти по-силно от моя. иначе като характеристики уж са еднакви, ама дела ми се вижда по-изпипан ддз.
пък и вайото взе да крашва напоследък и да ми вади тоя синия екран, ще му еба майката накрая.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 04 Юли 2013 20:04
е значи не е ВАЙО-то пауъра
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 05 Юли 2013 01:28
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 05 Юли 2013 11:42
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 05 Юли 2013 19:21
Ебати термита, честно. Аре сядай си на гъза за два дена бе, майка ти да еба. Ако два-трин дена учене ми гарантираха тройката, нямаше ме скъсат никога по нищо, за тва не се обяснявай, а ставай в осем и лягай в девет два пъти по ред и си прави кефа после.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 05 Юли 2013 19:51
Dante написа: ..., ама сега ми предстои един дето няма преписване, няма късмет, трябва си учене. Добре дошъл в моя свят, при мен всички дисциплини са такива. It's a mortal kombat from day one, either you succeed or you perish.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 05 Юли 2013 23:37
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 06 Юли 2013 03:34
и днеска за пореден ден не прочетох нищо, което означава, че вървя стремглаво към трета поредна и общо четвърта тройка в мая манолова има нещо мега курвенско, тая жена много се ебе, 100% съм сигурен
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|