Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: the fire's now spread
Публикувано на: 16 Дек 2011 08:40

според Нова телевизия Георги Първанов все още е президент

HOW OUT OF DATE IS DAT!? :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2011 10:30

е то януари някой става официалното встъпване на роската, доколкото знам. дори пак първанов ще ни поздрави на Нова Година

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 16 Дек 2011 11:58

Brick Top написа:

Уф, като разправям, че си неадекватен :disbelf:

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 16 Дек 2011 14:44

Здравейте момчета, тази тема ми направи деня, така че Ви благодаря :) Първо искам да кажа, че в личен и професионален план се чувствам засегнат от случващото се. Първо, защото от около година съм горд собственик на автомобил и живея в София. Второ, поради добре известното безсилие на полицията (въпреки, че на глава от населението сме на едно от първите места в света) палежите продължават и полицията естествено решава да развали кефа на всички ни. Слушам по новините, че едва ли не арестуват всеки пренасящ запалителни течности и го карат да дава обяснения. Искат дори да КРИМИНАЛИЗИРАТ пренасянето на запалителни течности, което е абсурдно. Като човек чието хоби и личен бизнес е въртенето на огън и огненото шоу, се чувствам лично засегнат от тази идиотщина. Опитват се да отнемат конституционното ни право да се разхождаме натъпкани до козирката със запалителни течности, което е ужасно! (Сега сериозно, наистина е много тъпо ако това стане).

Иначе Волтажния изцепи мрака с простотията си направо нямам думи! Ще отделя специално време за да го коментирам, но сега бързам (огнено шоу) за това после :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2011 15:29

после - занимаваш се с огън и се чувстваш засегнат на професионално ниво

Профил

Публикувано на: 16 Дек 2011 15:36

Поздравъ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1FXEXdum ... re=related

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 16 Дек 2011 15:52

Волтаж, ходи да строиш гаражи. Току виж си дал нещо на света.
Прочее, застрахователите на клада, деба рязаните боклуци.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2011 20:15

Dexter написа:
Brick Top написа:

Уф, като разправям, че си неадекватен :disbelf:

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 16 Дек 2011 20:21

Ти не си тъп, ти просто тролиш :roll:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2011 20:34

Надявам се. :roll:

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2011 21:23

Тия елементарни номерца на друг ги пробутвай, глупако.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2011 21:48

Ей, путкопоклонническа подлого, няма да ме замеряш с квалификации, разбра ли ме, безхарактерна кучко? От тук нататък ти си моята кучка.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2011 22:22

Не се виждаш какъв си тъп, ами и на интересен тръгнал да се прави, кретен недодялан селски :lol:

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 16 Дек 2011 22:46

ina4e ti verno si super bezharakterno, podmazvashto se kopelence

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 17 Дек 2011 04:11

Гладен съм мамо, та чак се подувам!
Седнал, крещи един малък келеш.
А от съседната стая майка му псува:
да ми ядеш кура да ми ядеш!

Из "Недялко яде лайна в НДК" - Мартин Карбовски

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2011 13:16

В години на криза и безпаричие все повече хора се отказват от идеята да плащат за автокаско. Това на което сме свидетели е начин мафията да ги стимулира да мислят в обратната посока.

Иначе кефа изразен от Волтажния по повод изгорелите коли е напълно обясним за човек с леви възгледи. Както знаем социалистите са привърженици на ползването на обществен транспорт за сметка на частния такъв.

Освен това той изрази предложение хората да се организират в доброволни отряди и сами да си охраняват автомобилите на смени, на което Ерджан му отговори:

Цитат:
Щото обикновените хора, не безделните келеши като теб, са на 8 часов работен ден и през нощта принципно спят. Например.
Толкова наивно тъп си, че дори няма да ти напиша коментар по-дълъг от тези 3 реда.

Което разбирасе е напълно вярно. Но изказаното предложение все пак ме наведе на едни мисли, които от доста време насам ми се въртят в главата та сега намерих сгоден случай да ги споделя.

Нека за момент приемем, че хората действително решат да си пазят сами колите. Проблема в България е че законодателството по отношение на защитата на индивида спрямо посегателства върху личността, близките и имуществото му не се е променило от социалистическо време насам. Т.е. законите са унизителни за човешкото достойнство и го принизяват до равнището на агне, което няма право да се защити само, ако решат да го заколят. Общо взето всичко което вие по закон имате право да направите в случай, че някой например се кани да запали колата ви или вече го е направил е да се обадите в полицията. Можете също да приканите учтиво нападателя сам да се предаде. Ако по какъвто и да било начин упражните насилие върху него или недай си Боже му нанесете телесна повреда, законът е против вас. Не преувеличавам има случай на осъдени хора, които трябва да платят обезщетения на крадци, защото са им нанесли телесни повреди, докато вторите са били хванати да тършуват в домовете им. Ако Ви нападнат трима души на улицата и вие наръгате някой от тях с нож, според закона вината е ваша. Общо взето имате право да се защитие със спрей или газов пистолет, които са доказано неефективни срещу нападатели под влиянието на наркотици или дори при високо ниво на адреналин в кръвта. В България огнестрелно оръжие се дава САМО на полицай, охранители, военни или хора които по някакъв начин имат връзки със системата. На нормални НЕ криминално проявени хора оръжие не се дава. А и дори да имаш по някакъв начин легален пистолет, както вече посочих по-горе нямаш право да го използваш почти при никакви обстоятелства. Законтт в България защитава агресорите и прави обикновения човек овца, която разчита единствено на системата за собствената си сигурност. Което е лошо защото самата система не се наема да гарантира тази сигурност.

Деветата поправка на Американската конституция дава право на всеки американски гражданин да притежава огнестрелно оръжие. Правото да имаш адекватна защита според законодателя е също толкова исконно и свещено, колкото свободата на словото, правото на глас и другите важни човешки права и свободи. Аз лично подкрепям с две ръце тази политика и основанията за това идват от самият принцип на държавното устройство.

Защитата на иднивида във всяка една държава по света е преди всичко отговорност на индивида, не на държавата! Да има полиция и органи на реда, които като цяло потдържат реда в обществото и най-вече разследват и наказват престъпления, НО нито една държава в света НЕ ГАРАНТИРА И НЕ НОСИ отговорност за безопастността на своите граждани. Обратното би означавало държавата да изплаща адекватни обезщетения всеки път когато даден човек или негово имущество бъде обект на посегателство. Ако аз например имам договор с някого да охранявам неговия имот то аз нося ОТГОВОРНОСТ и ако имотът бъде повреден, то аз трябва да платя обезщетение на човека с когото съм в договорни отношения. Никоя държава по света обаче не плаща обезщетения на гражданите си следователно никоя държава няма отговорността и задължението да осигурява сигурността на гражданите си. Тази отговорност си остава на самите граждани, тъй като те са тези които понасят последиците от това, че не са взели съответните мерки. Това е и същността на деветата поправка на Американската конституция. След като държавата не носи отговорност за сигурността на гражданите си, то всеки има право на адекватна защита. Това е негово ПРАВО!

Сега разбирате защо тоталитарното законодателство у нас ни е ощетило толкова много. То ни отнема исконното право на самозащита и на защита на собствеността ни, без същевременно държавата да се ангажира по какъвто и да било начин с тази отговорност.

Не ме разбирайте погрешно не съм за това на всеки да се раздава оръжие. Става дума за криминално НЕ проявени лица, годни да преминат психотест. Сега си преставете, че криминално НЕ проявените Българи имат право да носят Глок с висококапацитетен пълнител :D Помислете за това, че криминално проявените, каквито са 98% от ромското население автоматично биха загубили правото да носят оръжие. Представете си също, че законодателството позволява адекватната употреба на това оръжие. Мисля, че това би решило проблема с битовата престъпност.

Знам сега, че някои хора (предимно с леви възгледи) ще ми кажат, че в Америка проблема не е решен, но аз ще им отвърна - напротив решен е просто вие сте зле информирани. В голяма част от щатите, особено средния запад, където законодателството по отношение на оръжието е най-либерално, на практика няма битова престъпност. В Юта, където бях пет месеца, можеш спокойно да си оставиш къщата отключена и колата паркирана с ключове на таблото и никой нищо няма да направи. Хората живеят съвсем спокойно. А да и за пет месеца в Юта не видях нито един, чернокож (просто казвам, не че нещо).

Та с две думи, прецакани сме и трябва да се борим за правата си започвайки с правото да носим оръжие (с висококапацитетен пълнител).

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2011 13:33

ми андрей, това че си видял демо версията на САЩ не значи, че трябва да се пънеш да пишеш дълги постове и ние да ти вярваме и ти да вярваш, че ти вярваме.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Публикувано на: 18 Дек 2011 10:25

ХАхахахахаха, Андрей е написал по-големи глупости от мен ахахаххахахахаха ЛЕЕЕЕЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2011 11:38

андрей, пише се "изконно", а не "исконно".
Иначе за абсурдното законодателство си прав. Не вярвам решението да е в масово раздаване на огнестрелни оръжия, по-скоро правото да защитиш себе си и собствеността си без да носиш наказателна отговорност, че си наранил нападателя си (горкичкия).
Естествено, ако полицията не беше толкова продажна нямаше да ги има и повечето проблеми, предвид колко полицаи има в България не би трябвало да има каквато и да е престъпност. Ама като ги мързи/началниците им са продажни шибаняци законодателството просто не трябва да остава такова.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2011 14:34

Забравих да добавя също, че трябва да отпадне глупавото ограничение за притежаване само на едно огнестрелно оръжие. Всеки знае, че за различните условия е необходимо различно въоръжение. Така например за защита на улицата в градски условия е напълно нормално да носиш скрит пистолет (за предпочитане с висококапацитетен пълнител + един резервен пълнител), докато за защита на дома и имота е необходимо дългоцевно оръжие с каквото не можеш да се разхождаш по улиците. Така, че ето необходими са поне две оръжия.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost