Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик
Публикувано на: 09 Авг 2011 10:44

И аз.... :(

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Авг 2011 11:58

Мда, ще е доста безсмислен трансфер.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 10 Авг 2011 13:34

FutCast

Двамата идиоти от НеЗасада са си пуснали футболен подкаст (днес е втори епизод), в който коментират футболните новини. Доста е фън, чуйте го :D :D

Профил

Публикувано на: 10 Авг 2011 19:35

Някой гледа ли България-Беларус? Ех,да беше смях да го опишеш :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 11 Авг 2011 13:15

Аз гледах Германия-Бразилия и бих казал, че стана доста добър мач. Немците са доста силни, но пуснаха два тъпи гола след контри (за дузпата всъщност не видях контра ли беше пак) и като цяло доста бяха уязвими към контри. А на последното световно те самите играеха на контри, така че е странно, че бяха се оголили така. От друга страна имат СУПЕР млад състав с много обещаващи играчи, така че ги чака доста светло бъдеще. :)

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 11 Авг 2011 14:02

Рекс, я ми кажи мнението си за първата дузпа, че с един приятел спорим дали е било правилно отсъдена или не. Аз мисля, че дузпа не трябваше да има, щото контакта беше малък и неумишлен.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 14:25

MetalGearRex написа:
Аз гледах Германия-Бразилия и бих казал, че стана доста добър мач. Немците са доста силни, но пуснаха два тъпи гола след контри (за дузпата всъщност не видях контра ли беше пак) и като цяло доста бяха уязвими към контри. А на последното световно те самите играеха на контри, така че е странно, че бяха се оголили така. От друга страна имат СУПЕР млад състав с много обещаващи играчи, така че ги чака доста светло бъдеще. :)

+1 страхотен отбор градят... Още от ЮАР много ми харесаха сега на еврото отново ще им стискам палци... Хегемонията на Бразилия е към своя край за мен. Нищо красиво не демонстрираха тук таме индивидуални наченки, но няма нищо общо с онази Бразилия която помним... определено два тъпи гола наистина единия в резултат на лошото пласиране на Нойер който явно почти заспа на мача :D ... Но дузпата си беше реална за мене.... неуспешен опит за игра с топката на Лусио посягане с крак което закачи Крос на скорост и спря голово положение... По-явно от тва здраве му кажи ... http://www.youtube.com/watch?v=vDi0RA_y5Eg

Dr.Falus написа:
Някой гледа ли България-Беларус? Ех,да беше смях да го опишеш

Думай... :lol:

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 11 Авг 2011 14:47

bulLshi7, според мен дузпа имаше. Контактът наистина беше малък и неумишлен, но според мен това не означава, че няма дузпа. Освен това когато играч е на скорост, дори едно доста малко съприкосновение с играч може да го изкара от равновесие и събори. За липсата на умисъл (да извърши нарушение) от Лусио съм съгласен, но аз тези ситуации ги интерпретирам като "нарушение (и съответно дузпа), но без картон за играча".
Дузпата за Бразилия си я имаше и беше безспорна, макар да бе пак глупава, понеже имаше кой да пресрещне Алвеш и да му попречи да стреля, което щеше да го накара да върне топката. Не че ситуацията ставаше безобидна, но като че ли това влизане на германския защитник беше по-опасно, както и в крайна сметка стана - имаше дузпа.
За третия гол на Германия Швайни прегази защитника на Бразилия, супер се накефих! "Прегази" тук в някаква степен е и точно, понеже доста се бутаха, но като че ли беше равностойно помагането с ръце от страна на двамата. Бе голяма борба за топката и Швайни излезе победител.
Точно преди мача един приятел се ядосваше, че в Юнайтед не сме взели някой като Гьотце например. В този мач показа, че има голямо бъдеще пред себе си - нищо уникално, но много добра игра на такава възраст и то при дебюта си за мъжкия национален, на всичкото отгоре срещу Бразилия! От другата страна Неймар не показа нищо цял мач, освен удара за втория гол в края на мача. Вярно е, че в някаква степен беше изолиран от играта и повече играеха с Пато, но въпреки това бих казал, че нищо интересно не показа (изключвайки смешната си прическа). А толкова шум имаше покрай него това лято.
На еврото догодина май пак ще гледаме Германия - Испания, като въпросът е дали ще е на финала или по-рано. :D

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 11 Авг 2011 16:24

-Stormrаge- написа:
MetalGearRex написа:

+1 страхотен отбор градят... Още от ЮАР много ми харесаха сега на еврото отново ще им стискам палци... Хегемонията на Бразилия е към своя край за мен. Нищо красиво не демонстрираха тук таме индивидуални наченки, но няма нищо общо с онази Бразилия която помним... определено два тъпи гола наистина единия в резултат на лошото пласиране на Нойер който явно почти заспа на мача :D ... Но дузпата си беше реална за мене.... неуспешен опит за игра с топката на Лусио посягане с крак което закачи Крос на скорост и спря голово положение... По-явно от тва здраве му кажи ... http://www.youtube.com/watch?v=vDi0RA_y5Eg

Dr.Falus написа:
Някой гледа ли България-Беларус? Ех,да беше смях да го опишеш

Думай... :lol:

Смешен автогол на вратаря,безобразна игра в защита на нашите.А и също-удариха ни четири греди :lol:

Първото полувреме се правиха всичките на много технични и им отнемаха в средата на терена,а и в тяхната половина също.Второто полувреме започнаха добре и Попето можеше да ги изненада беларусците ама не.После пак се затлачиха нещата и беларусците пак почнаха да атакуват.
Абе с три думи:Наебаха ни здраво. :lol:

П.С Матеус бил супер гневен след мача,даже автографи не дал :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 19:30

ROFLMAO верно няма такъв цирк... туко що гледах репортажа http://www.sportal.bg/news.php?news=319935 след 40 секунда вече се смеех с глас :lol: :lol: :lol:

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 11 Авг 2011 22:12

Ми че то по-добре да гледаш бг първенството отколкото националния - поне в първенството са толко некадърни, че такива пробиви като на беларусите абсурд да се видят, следователно не само защитниците ще се излагат. В крайна сметка става забавно, защото само ние си го гледаме и не се излагаме пред чужденците :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2011 23:35

Декстъре, кой те насърчи да гледаш футбол и кой те лъже, че разбираш от него. Моля ти се отрежи всякакви контакти с него, дори да е баща ти.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2011 21:54

Фабрето май-май..... :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2011 23:27

Да си стои при вас бре... :( За какво са ни 164 халфа, като имаме само един нападател :lol:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2011 11:08

еее без "вас" де :( Верно че си за Барса, ама не си ли и за Арсенал :(

Днеска ще дават мачовете, които искам да гледам и съм много щастлив от програмната схема на Диема и Нова Спорт :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2011 14:42

Разбира се, че съм и за Арсенал :). Сигурно единствения отбор, за който мога да кажа, че ако острани Барса някъде по пътя до финала няма да го изживявам няколко седмици, а само няколко дни :lol:.
ЕДИТ:
силно се надявам трансфера да се прецака, честно.
Шави и Иниеста, докато са живи, ще са на терена(а Иниеста си е доста млад още), Педро е крило машина и вкарва повече от нападателите на другите отбори хахаха. Бускетс изглежда пръчка, но за мен е страшно добър като за годините си, на всичкото отгоре безпроблемно става и централен защитник при нечия контузия. Масчерано в последно време заигра на ниво(отначало не ми харесваше). Дадоха се толкова пари за Санчес, за да играе, не за да е резерва. Той ще е другото крило. Трябва да се даде шанс на Афелай, защото е на 24години и ако сега не стане голям футболист, просто няма кога (за мен ПСВ могат да се застрелят, при положение, че пуснаха това момче само за около 4млн). Кейта никога не ми е харесвал, малко изглежда не на място, но реално е супер безпроблемен играч и изпълнява добре функциите си. Хаха, щях да пропусна Меси :D. Да не забравяме бъдещата голяма звезда(според мен) - Тиаго.
Това са много халфове. Нападател е само Вия.

Честно да си призная, при тия играчи, не виждам къде точно ще играе Сеск :?. Не за друго, а защото всеки един от тях е много добър на позицията си.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 13 Авг 2011 19:04

Барса са симулиращи гейове. Все ми е тая, че подават по-добре и от компютър.
Also,
Литекс :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Левски :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2011 21:21

Декстъре, това, че майка ти те чука с колан-вибратор не е наш проблем и не разбирам защо е нужно да ни обременяваш с проблемите си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Авг 2011 22:01

МАМА ВИ ЛУДОГОРСКА ДА ЕБА И НА ВАС, И НА ШИБАНИЯ СЪДИЯ!
Честит да ни е новият Литекс в "А" група.
САМО БЕРОЕ.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2011 11:14

Гонзо, благодарим ти! Да 'илядиш начело на подуенци!

Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com