Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 09 Авг 2011 10:44
И аз....
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 09 Авг 2011 11:58
Мда, ще е доста безсмислен трансфер.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 10 Авг 2011 13:34
FutCastДвамата идиоти от НеЗасада са си пуснали футболен подкаст (днес е втори епизод), в който коментират футболните новини. Доста е фън, чуйте го
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 10 Авг 2011 19:35
Някой гледа ли България-Беларус? Ех,да беше смях да го опишеш
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 11 Авг 2011 13:15
Аз гледах Германия-Бразилия и бих казал, че стана доста добър мач. Немците са доста силни, но пуснаха два тъпи гола след контри (за дузпата всъщност не видях контра ли беше пак) и като цяло доста бяха уязвими към контри. А на последното световно те самите играеха на контри, така че е странно, че бяха се оголили така. От друга страна имат СУПЕР млад състав с много обещаващи играчи, така че ги чака доста светло бъдеще.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 11 Авг 2011 14:02
Рекс, я ми кажи мнението си за първата дузпа, че с един приятел спорим дали е било правилно отсъдена или не. Аз мисля, че дузпа не трябваше да има, щото контакта беше малък и неумишлен.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 11 Авг 2011 14:25
MetalGearRex написа: Аз гледах Германия-Бразилия и бих казал, че стана доста добър мач. Немците са доста силни, но пуснаха два тъпи гола след контри (за дузпата всъщност не видях контра ли беше пак) и като цяло доста бяха уязвими към контри. А на последното световно те самите играеха на контри, така че е странно, че бяха се оголили така. От друга страна имат СУПЕР млад състав с много обещаващи играчи, така че ги чака доста светло бъдеще. +1 страхотен отбор градят... Още от ЮАР много ми харесаха сега на еврото отново ще им стискам палци... Хегемонията на Бразилия е към своя край за мен. Нищо красиво не демонстрираха тук таме индивидуални наченки, но няма нищо общо с онази Бразилия която помним... определено два тъпи гола наистина единия в резултат на лошото пласиране на Нойер който явно почти заспа на мача ... Но дузпата си беше реална за мене.... неуспешен опит за игра с топката на Лусио посягане с крак което закачи Крос на скорост и спря голово положение... По-явно от тва здраве му кажи ... http://www.youtube.com/watch?v=vDi0RA_y5EgDr.Falus написа: Някой гледа ли България-Беларус? Ех,да беше смях да го опишеш Думай...
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 11 Авг 2011 14:47
bulLshi7, според мен дузпа имаше. Контактът наистина беше малък и неумишлен, но според мен това не означава, че няма дузпа. Освен това когато играч е на скорост, дори едно доста малко съприкосновение с играч може да го изкара от равновесие и събори. За липсата на умисъл (да извърши нарушение) от Лусио съм съгласен, но аз тези ситуации ги интерпретирам като "нарушение (и съответно дузпа), но без картон за играча". Дузпата за Бразилия си я имаше и беше безспорна, макар да бе пак глупава, понеже имаше кой да пресрещне Алвеш и да му попречи да стреля, което щеше да го накара да върне топката. Не че ситуацията ставаше безобидна, но като че ли това влизане на германския защитник беше по-опасно, както и в крайна сметка стана - имаше дузпа. За третия гол на Германия Швайни прегази защитника на Бразилия, супер се накефих! "Прегази" тук в някаква степен е и точно, понеже доста се бутаха, но като че ли беше равностойно помагането с ръце от страна на двамата. Бе голяма борба за топката и Швайни излезе победител. Точно преди мача един приятел се ядосваше, че в Юнайтед не сме взели някой като Гьотце например. В този мач показа, че има голямо бъдеще пред себе си - нищо уникално, но много добра игра на такава възраст и то при дебюта си за мъжкия национален, на всичкото отгоре срещу Бразилия! От другата страна Неймар не показа нищо цял мач, освен удара за втория гол в края на мача. Вярно е, че в някаква степен беше изолиран от играта и повече играеха с Пато, но въпреки това бих казал, че нищо интересно не показа (изключвайки смешната си прическа). А толкова шум имаше покрай него това лято. На еврото догодина май пак ще гледаме Германия - Испания, като въпросът е дали ще е на финала или по-рано.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 11 Авг 2011 16:24
-Stormrаge- написа: MetalGearRex написа: Аз гледах Германия-Бразилия и бих казал, че стана доста добър мач. Немците са доста силни, но пуснаха два тъпи гола след контри (за дузпата всъщност не видях контра ли беше пак) и като цяло доста бяха уязвими към контри. А на последното световно те самите играеха на контри, така че е странно, че бяха се оголили така. От друга страна имат СУПЕР млад състав с много обещаващи играчи, така че ги чака доста светло бъдеще. +1 страхотен отбор градят... Още от ЮАР много ми харесаха сега на еврото отново ще им стискам палци... Хегемонията на Бразилия е към своя край за мен. Нищо красиво не демонстрираха тук таме индивидуални наченки, но няма нищо общо с онази Бразилия която помним... определено два тъпи гола наистина единия в резултат на лошото пласиране на Нойер който явно почти заспа на мача ... Но дузпата си беше реална за мене.... неуспешен опит за игра с топката на Лусио посягане с крак което закачи Крос на скорост и спря голово положение... По-явно от тва здраве му кажи ... http://www.youtube.com/watch?v=vDi0RA_y5EgDr.Falus написа: Някой гледа ли България-Беларус? Ех,да беше смях да го опишеш Думай... Смешен автогол на вратаря,безобразна игра в защита на нашите.А и също-удариха ни четири греди Първото полувреме се правиха всичките на много технични и им отнемаха в средата на терена,а и в тяхната половина също.Второто полувреме започнаха добре и Попето можеше да ги изненада беларусците ама не.После пак се затлачиха нещата и беларусците пак почнаха да атакуват. Абе с три думи:Наебаха ни здраво. П.С Матеус бил супер гневен след мача,даже автографи не дал
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 11 Авг 2011 19:30
ROFLMAO верно няма такъв цирк... туко що гледах репортажа http://www.sportal.bg/news.php?news=319935 след 40 секунда вече се смеех с глас
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 11 Авг 2011 22:12
Ми че то по-добре да гледаш бг първенството отколкото националния - поне в първенството са толко некадърни, че такива пробиви като на беларусите абсурд да се видят, следователно не само защитниците ще се излагат. В крайна сметка става забавно, защото само ние си го гледаме и не се излагаме пред чужденците
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 11 Авг 2011 23:35
Декстъре, кой те насърчи да гледаш футбол и кой те лъже, че разбираш от него. Моля ти се отрежи всякакви контакти с него, дори да е баща ти.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 12 Авг 2011 21:54
Фабрето май-май.....
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 12 Авг 2011 23:27
Да си стои при вас бре... За какво са ни 164 халфа, като имаме само един нападател
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Авг 2011 11:08
еее без "вас" де Верно че си за Барса, ама не си ли и за Арсенал Днеска ще дават мачовете, които искам да гледам и съм много щастлив от програмната схема на Диема и Нова Спорт
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Авг 2011 14:42
Разбира се, че съм и за Арсенал . Сигурно единствения отбор, за който мога да кажа, че ако острани Барса някъде по пътя до финала няма да го изживявам няколко седмици, а само няколко дни . ЕДИТ: силно се надявам трансфера да се прецака, честно. Шави и Иниеста, докато са живи, ще са на терена(а Иниеста си е доста млад още), Педро е крило машина и вкарва повече от нападателите на другите отбори хахаха. Бускетс изглежда пръчка, но за мен е страшно добър като за годините си, на всичкото отгоре безпроблемно става и централен защитник при нечия контузия. Масчерано в последно време заигра на ниво(отначало не ми харесваше). Дадоха се толкова пари за Санчес, за да играе, не за да е резерва. Той ще е другото крило. Трябва да се даде шанс на Афелай, защото е на 24години и ако сега не стане голям футболист, просто няма кога (за мен ПСВ могат да се застрелят, при положение, че пуснаха това момче само за около 4млн). Кейта никога не ми е харесвал, малко изглежда не на място, но реално е супер безпроблемен играч и изпълнява добре функциите си. Хаха, щях да пропусна Меси . Да не забравяме бъдещата голяма звезда(според мен) - Тиаго. Това са много халфове. Нападател е само Вия. Честно да си призная, при тия играчи, не виждам къде точно ще играе Сеск . Не за друго, а защото всеки един от тях е много добър на позицията си.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Авг 2011 19:04
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Авг 2011 21:21
Декстъре, това, че майка ти те чука с колан-вибратор не е наш проблем и не разбирам защо е нужно да ни обременяваш с проблемите си.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 13 Авг 2011 22:01
МАМА ВИ ЛУДОГОРСКА ДА ЕБА И НА ВАС, И НА ШИБАНИЯ СЪДИЯ! Честит да ни е новият Литекс в "А" група. САМО БЕРОЕ.
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 14 Авг 2011 11:14
Гонзо, благодарим ти! Да 'илядиш начело на подуенци!
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|