Автор |
Съобщение |
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2011 19:34
Tiny написа: За Зина и Херкулес да не чувам лошо, че Това е шоу за петгодишни негри бе, какво очакваш да чуеш?
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Conan the Barbarian (2011) Публикувано на: 14 Май 2011 12:13
Близо 1/3 от парите за филма са отишли в Румъния, а не в България, заради това, че сме тъпанари . В един момент главния отговорник за заснемането на филма (българин) е казал, че вече нямаме ресурс да продължат снимките тук и вместо да предаде щафетата на други бгта, снимките са продължили в Румъния. За главния актьор знам, че е мега тупан и че не може да каже две думи без 10 дубъла. Мой познат участва в направата на декорите на всички големи продукции, които се снимат тук. От него имам какви ли не инфота за актьори и филми .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Conan the Barbarian (2011) Публикувано на: 14 Май 2011 15:20
Май няма да се гледа...
|
|
|
|
|
Ulfgar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Re: Публикувано на: 05 Юни 2011 18:52
Stylized Corpse написа: Минотавъра написа: Арни, който беше живо дърво и не можеше една свястна мимика да изобрази. такъв трябва да е един варварин, здрав на камик, непоклатим, и ТЪП Арни беше идеалният Конан. Никой друг на света не би се справил по-добре, освен може би Галин Релефа, разбира се. Арни бил идеалният Конан. Ако Робърт Хауърд те чуе, ще се обърне в гроба. Въпреки че Конан е мускулест, Хауърд често сравнява своя герой по динамика и начин на придвижване до тази на пантера. Кожата му често се характеризира като "бронзова" от постоянното излагане на слънце. Косата му е като "черна грива" Въпреки скотски външния си вид, Конан използва мозъка си, както крадец, той е и командир, тактик, стратег,лидер, говори много езици, дешифрира някои древни тайни или знаци и надписи. Кажи ми сега кой повече отговаря на тези качества. BTW. Кимерийците живеели в района на Черно море(за тези , които са решили да критикуват режисьора за избора му да го заснеме в БГ.) , според записките на Хауърд.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Conan the Barbarian (2011) Публикувано на: 20 Юни 2011 10:53
http://www.youtube.com/watch?v=uY83VU0_Ym8Изглежда все по-добре. Дано не се получи някаква глупост като Clash of the titans.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Conan the Barbarian (2011) Публикувано на: 20 Юни 2011 12:38
Харесва ми как има повече гор, някакси по-извратено изглежда, съвременна версия на Конан. Ще го видим като излезе, ама викам да не бъдем тесногръди дядки
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2011 15:08
BUMP
Премиерата е днес. Ха да видим какво ще излезе.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Conan the Barbarian (2011) Публикувано на: 26 Авг 2011 19:54
на бас, че в тия трейлъри са показани най-яките моменти
и тва не е ли курвата Роуз, от GoT ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Conan the Barbarian (2011) Публикувано на: 26 Авг 2011 20:13
От гнилидомати.цом Цитат: While its relentless, gory violence is more faithful to the Robert E. Howard books, Conan the Barbarian forsakes three-dimensional characters, dialogue, and acting in favor of unnecessary 3D effects. Понеже оригиналът ни предложи дълбоко психологически изследвания на комплексни персонажи и диалози, написани сякъш от самия Бард - Шекспир.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Conan the Barbarian (2011) Публикувано на: 26 Авг 2011 20:47
ГЛЕДАЙТЕ КОНАН, ЗАЩОТО ТОЙ ЗНАЕ КЪДЕ ЖИВЕЕТЕ!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 27 Авг 2011 18:04
Минотавъра написа: BUMP
Премиерата е днес. Ха да видим какво ще излезе. Не се издавай, за да не те причака бензинджията пред киното
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Conan the Barbarian (2011) Публикувано на: 12 Сеп 2011 12:32
Гледах филма и си признавам, че въобще не разбрах, че е сниман в България и някои от актьорите са българи, били те и почти само статисти. Филмът не беше лош, но и не беше нищо особено. Екшънът беше съвременен, т.е. по-раздвижен, с малко по-реалистични битки, но и не беше акробатики в стил "Принцът на Персия". За съжаление обаче и нищо запомнящо се не предложи. Историята не беше зле, но си беше там, колкото да връзва случките и да събира персонажите на едно място. Имаше и някои тъпи моменти според мен де. Момоа според мен игра добре Конан, имаше излъчване на арогантност, чувство за превъзходство и суровост. Като че ли можеше още малко по-добре да го играе, но на мен ми хареса. Това, което не ми допадна обаче, бяха две неща - първото е, че очаквах повече екшън от филм за Конан. Второто е, че в целия филм Конан се би само с две митични същества, само на едно място се използва магия (за създаването на едните митични същества), а аз Конан винаги съм го свързвал с това как един воин се бори и побеждава магьосници и някакви големи и силни чудовища. Все пак говорим за жанра "меч и магия", а от него видяхме почти само меча... Като гледам кои са участвали, българските актьори са били почти само статисти. Малката Марик (дъщерята на лошковеца) са я играли две (?!?) българки - Ивана Станева и Йоана Петрова, и според мен персонажът беше доста интересен. Топлес мацките ми изглеждаха доста добре, пък то било, понеже са си нашенки и са ми по вкуса. EDIT: 3D-то във филма малко липсва. Нищо запомнящо се, няколко пейзажа, в които оставаш с впечатлението за перспектива, но по-скоро няколко лева отгоре на цената. След филма викам на брат ми, че "добре, че са 3D надписите, че да се сетим, че филмът беше 3D".
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Conan the Barbarian (2011) Публикувано на: 12 Сеп 2011 16:42
Абе истината е, че на ниво диалог, история и месности - един от най-слабите за последните 5 години. Обаче хореографията на битките беше доста прилична и актьорите добре знаеха какво правят. Освен това двата момента с веригата, бяха ебати силата - много им се изкефих, а останалото си беше толкова стандартно, че никой не може да се заблуди какво ще последва. Не съжелявам че го гледах, най-малкото защото видях някои български актьорчета, хубавата ни планина, пича в главната роля, който е по-добър от Арни и мацката с небесно сините очи, която желая страстно.
Голямо тъпотия беше че имаше две сцени, които дадоха два пъти във филма най-нагло. Такъв непрофесионализъм не бях виждал, честно.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Conan the Barbarian (2011) Публикувано на: 12 Сеп 2011 16:42
Абе истината е, че на ниво диалог, история и месности - един от най-слабите за последните 5 години. Обаче хореографията на битките беше доста прилична и актьорите добре знаеха какво правят. Освен това двата момента с веригата, бяха ебати силата - много им се изкефих, а останалото си беше толкова стандартно, че никой не може да се заблуди какво ще последва. Не съжелявам че го гледах, най-малкото защото видях някои български актьорчета, хубавата ни планина, пича в главната роля, който е по-добър от Арни и мацката с небесно сините очи, която желая страстно.
Голямо тъпотия беше че имаше две сцени, които дадоха два пъти във филма най-нагло. Такъв непрофесионализъм не бях виждал, честно.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Conan the Barbarian (2011) Публикувано на: 12 Сеп 2011 16:51
DJ Cat написа: Голямо тъпотия беше че имаше две сцени, които дадоха два пъти във филма най-нагло. Такъв непрофесионализъм не бях виждал, честно. Може ли да попитам кой е този момент? Стана ми любопитно.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Conan the Barbarian (2011) Публикувано на: 12 Сеп 2011 19:17
Значи в началото като дават Конан като пораснал, го дават как язди кон в някаква пустош. Към средата на филма, не се сещам, дали е в момента когато отвличат момичето или преди това, отново го дават абсолютно същата сцена 1 към 1. Другия момент беше в този Манастир ли, какво беше, когато показаха два пъти еднаква сцена на нещо като предверието на комплексчето. Едно скалисто местенце, хората просто си го показват два пъти 1 към 1 отново. Мързелива работа.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|