аз не съм чул до сега добра стратегия или ммо да е излязло за конзола , но щом казваш че най - разнообразните игри по геймплей излизат за конзола вярвай си ! Няма нищо лошо да се заблуждава човек. Чудно ми е обаче как може да твърдиш нещо и да го наричаш факт , като чисто и просто не е
просто си смешен. Това че за конзоли имат 10-тина игри може би който са специфични за тях си просто , не ги прави определено разнообразни. PC-то точно с това надминава всяка една конзола и това си е факт-а .
Дори и доста хубави игри да излизат просто поради причината че производителите не печелят достатъчно от PC-то. Никой не би си купил конзола , а да няма PC само заради игрите. И доста заглавия има който просто никога няма да излязат за конзоли.
Надявам се в бъдеще производителите да се откажат и от конзолите и да се върнат на най - доброто PC-то
което всеки ден се изменя заразлика от конзолата. Както видяхме какво стана с PS3-ката , по какъв начин я хакнаха. Тогава всички друга песен ще запеете, просто защото не играете качествените жанрове който предлага единствено PC-то в момента. А те са много. А и най-удобно се играе на PC
или може би на Wii , но там игрите са доста ограничени и не няма доста хубави заглавия. Все пак всяка конзола си струва, защото предлага определени заглавия който излизат само за нея си. Но повечето излизат и за PC.
Срамота е да пишеш такава измишлютина след като седиш на PC-то и кой знае сигорно прекарваш повече часове на него
.