Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик
Публикувано на: 20 Ное 2010 16:07

добре, хайде някой да обясни :
говедата начело с черния машинист бият някакво рандъм скромно ТРЕТОДИВИЗИОННО отборче с 3-1 и това се приема за успех. ЦСКА играят срещу отбор от А група, с добри футболисти, с амбициозен и млад треньор, които без първите 15 минути играха на прилично ниво, нападаха и търсеха гола.. Резултатът е същият - 3-1.
И какво се чете из медиите - "ЦСКА ЕДВА ОТСТРАНИ ДЕТСКАТА ГРАДИНА НА СЛИВЕН" и пр. И после кажете, че фк левски нямали медиен комфорт..

Профил ICQ WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 20 Ное 2010 16:32

Е върви си чети цесекарското мизерно сайтче пък ти бе

"Шеста поредна победа за ЦСКА при Моуриньо - Шеридън пак вкара"

"Машината Дембеле отново носи Левски на гръб"

стой си у спортала :D :D

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2010 16:37

аре само да не ми казваш какво да правя и да не правя, а? :)
а ако спортал ги имаш за ЦСКА-рски сайт, ходи се прегледай. Половината новини, които пускат, са пълна измислица (базил де карвальо е най-пресният пример) и повече настройват/манипулират, отколкото да информират.

Профил ICQ WWW

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 20 Ное 2010 16:48

ЦСКА са педали :!: :!: :!:
А Дуци е идиот :!: :!: :!:
Добре, че не си дадох парите за тая комедия дето се игра...
Не ме разбирайте погрешно, ама извинявайте Румен Трифонов да асистира за гола е унижение, а оня глупак Петър Стоянов нарочно я наби тая греда... Вратарят ни и той пълен смешник беше...
Пак продадохме мача :disbelf:

А Тотнъм обърнаха Арсенал от 2:0 до 2:3... Фабрегас няма да спи спокойно :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2010 16:52

:lol: Мн е яко като някой иска да изкаже "остро" мнение, като Сириус в случая и после нарече Дуци пиянката "млад перспективен специалист" :lol: и става епик фейл

Всичко зависи от сайта който гледаш Сириус ... Спорт1 примерно е открито цесекарски, ДонБалон левскарски, а в Спортал както сам каза пишат измислици и тъпотии за всички.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2010 17:00

slim_k написа:
Всичко зависи от сайта който гледаш Сириус ... Спорт1 примерно е открито цесекарски, ДонБалон левскарски, а в Спортал както сам каза пишат измислици и тъпотии за всички.

напълно вярно, поне за спортала и ДБ, за спорт1 и колегитр от Топспорт нз :(

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2010 17:07

Абе спортал си е приличен цесекарски сайт :?

Единствено гонг гледат да са най-професионални и да пишат еднавко и за двата отбора :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2010 17:20

м днеска поизпотихме латекс на албенския стадион

венци се размрънка, че гената не е свирил на техен мач от две години и веднага го сложиха на мача за купата срещу отбор от б група, и даже той им легна

арсенал пропадат много... по зле от ливърпул изглеждаха

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2010 17:26

slim_k написа:
:lol: Мн е яко като някой иска да изкаже "остро" мнение, като Сириус в случая и после нарече Дуци пиянката "млад перспективен специалист" :lol: и става епик фейл

Дуци ако разполага с бюджета на литекс, може да сътвори чудо. И аз не знам защо седи в сливен, те там ритат за едната чест, нямат пари, отборът им е изграден от иначе прилични юноши, от които може и да излезе нещо, но всеки по-перспективен директно се продава (карето при нас е най-типичният пример). Лечков умее да организира работата в дюша им.
А за епик фейла.. какво да се обяснявам на заблудени хора ^^

Профил ICQ WWW

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2010 18:23

Igorrr написа:

Единствено гонг гледат да са най-професионални и да пишат еднавко и за двата отбора :?

Абе я се стегнете, бе!
Пишете пълни глупости дето ги четете по нета!
Откога станахте специалисти по отбора на Сливен?!

@Дидо, това дето го каза е най-голямата глупост, която си писал някога... ако си го казал саркастично окей, обаче ако си сериозен...
Точно Гонг са най про-левски ориентирания отбор, ама то ти си фен на левски, де, тъй че кво се учудвам...

Второ, Слим, не се прави на всезнаещ отново... Дуци не е пиянка, вервай ми :wink:

@Сириус, и ти се постегни. Дуцито е един от най-некадърните треньори в А група.
Защо?!
Първо, всички футболисти в отбора го мразят.
Второ, прави абсолютно малоумни смени, необясними..всъщност са обясними - мачка характера на момчето дето излиза от игра в 20-та минута...
Трето, ако Дуци отида в ЦСКА ще сме по-зле и от времето на Гьорето...вервайте ми!
Четвърто, нашите момиченца от ОФК-то не са получавали заплати от 2 месеца... нищо не е това, още повече, че взимат по 1500-2000 лева месечно, тъй че не са умрели от глад... Иначе всяка събота са първи в дискотеката...
Пето, ама той Дуци и от селекция не разбира... навремето като имаше пари си я правеше Лечков...
Шесто, Лечков никва работа не организира в дюша, тва е глупост. Единственото, което направи е, че източи хазната на града за базата(няма лошо де, поне има къде да бягам като бял човек...), а иначе всеки ден седи на оградата на помощното игрище и си гледа синчето като тренира... Само това му е приносът за школата...
И ако си мислите, че само в ЦСКА има връзкарство - цъ цъ, и тука има.
Отборът ни 94' е трагичен и е изграден предимно от връзкарчета, дето и аз играя по-добре от тях, а не тренирам...

Та това е Истината за Сливен - връзкарство, малоумен треньор, капризни футболистчета ходещи по дискотеките и липса на пари...

И да не кажете, че си измислям - това за заплатите/дискотеките го знам от първа ръка, говорил съм си с футболисти и с гаджето на един от тях...

/thread.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2010 18:32

ДБ са си про-левскарски сайт, когото и да питаш, ще ти каже че гонг са на-балансирани

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2010 18:47

Дб, че са няма спор, ама ти слушал ли си програма Гонг по Дарик Радио?!
Добре де, донякъде е вярно, че в гонга не са само левскари, но все пак...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2010 19:03

Тва че Томислав Русев е левскар, не значи че медията му е такава :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2010 07:20

"Дуци не е пиянка, вервай ми" :lol:

Кво да ти вервам бе бате ... Поне по истории на някви хора от вашия град (които са малко по-големи от тебе) си е баш пиянка, а така като му чета глупостите дето ръси на килограм след мачове, не виждам как човек с бистро съзнание ще ги говори :lol: Иначе действително в Сливен има прилични футболисти, но с тоя са обречени.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2010 10:42

По истории.
Ама не си го виждал с очите си, тъй че не се прави отново на всезнаещ и всевиждащ, плс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2010 13:26

Путинка, никой не обременявам с това мнение. Работата на треньора се вижда и по състоянието на отбора му, за това дали е пияница и по колко пие не мисля че някой има файда да ме лъже и е просто забавно допълнение ;)

Заяжданията ти от яд че всеки тука стана наясно колко си бос на тема футбол слабо ме бригат и можеш да си ги говориш на гъза.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2010 13:41

Според мен се палите твърде много.
Футболът е средство за печелене на пари преди всичко. За футболистите ние сме просто хора, благодарение на които те взимат заплати. За президентите е същото, само дето те лапат много повече пари. С други думи - те имат нужда от нашите пари, дадени директно за билети или пък на кабелен оператор. Редно е да вземете под внимание това, когато обожествявате даден клуб :lol:.
Аз за това и не споделям еуфорията около БГ футбола. Не стига, че е налице това, което съм написал по-горе, пък и играят жалко подобие на футбол. Виж, когато играят в евротурнирите ги подкрепям, дали на стадиона или пред екрана, защото от време на време момчетата се опитват да играят футбол и понякога успяват оправдаят парите, които са получили от нас.

Тия дни присъствах на един нелеп спор между лескари и фенове на Литекс. Хората си провалиха купона, защото спореха за съдии, мачове и не знам си още какво. :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 22 Ное 2010 14:14

Gipo написа:
Хората си провалиха купона, защото спореха за съдии, мачове и не знам си още какво. :lol:

Бг футбола е SRS BIZNUSS все пак!

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2010 14:19

Зад всеки по-голям и по-стар български клуб стоят традиции, заради които клуба има определена бройка наистина запалени фенове. Такива фенове няма как да се примиряват с "абе не виждате ли че сичко е пълен ташак, кво се хабите". Може да е от глупост, мода или нещо друго, ама на глава не се излиза само като кажеш че бг футбола съква което е ясно на всички. Можем само да се радваме че има такива хора, тъй като благодарение на тях жалкия ни футбол макар и рядко все още успява да създаде празници на стадиона и пред телевизора. Само можем да се надяваме нивото на играта и условията по стадионите ни да се развиват и повече хора да се интересуват пряко. Това обаче няма как да се случи, когато в 2010 титлата в елитната група все още се купува чрез съдии, а отиване на мач в сектор Б на ст."Георги Аспарухов" все още носи риск от наръгване в стърчащо ръждясало желязо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2010 14:32

Аз пък гледам на нещата по друг начин (както вече се видя).
Откакто се помня има два слаби отбора на име Левски и цска, които в общи линии мачкат останалите отбори, които бих окачествил като мега слаби. Тук таме от време на време се появява някой трети отбор, който да бръкне с клечка в гъза на гореспоменатите два клуба за един сезон и после да умре някъде по Б и В групите. Сега дали с купени съдии или не(от страна на конкурентите), Левски не е първи, при положение, че има една от най-добрите си селекции (според мен) в близките не знам си колко години. Даже най-смешния БГ отбор - Славия дава някакъв отпор и се бута за нещо. Няма как наличието на повече от 2 претендента за първото място да не е нещо, което би довело до подобряване на качеството на футбола като цяло. Щото си беше доста тъпичко безобразно слабите Левски и цска все да мачкат другите.
Аз в Бг викам за Левски, но преди всичко съм фен на футбола като цяло и заради това няма как да не съм доволен от създалата се конкуренция. Защото иначе това щеше да е поредния сезон, в който цска са трагични и Левски са шампиони без никакъв проблем (или обратното).

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com