Автор |
Съобщение |
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 20 Ное 2010 16:07
добре, хайде някой да обясни : говедата начело с черния машинист бият някакво рандъм скромно ТРЕТОДИВИЗИОННО отборче с 3-1 и това се приема за успех. ЦСКА играят срещу отбор от А група, с добри футболисти, с амбициозен и млад треньор, които без първите 15 минути играха на прилично ниво, нападаха и търсеха гола.. Резултатът е същият - 3-1. И какво се чете из медиите - "ЦСКА ЕДВА ОТСТРАНИ ДЕТСКАТА ГРАДИНА НА СЛИВЕН" и пр. И после кажете, че фк левски нямали медиен комфорт..
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 20 Ное 2010 16:32
Е върви си чети цесекарското мизерно сайтче пък ти бе "Шеста поредна победа за ЦСКА при Моуриньо - Шеридън пак вкара" "Машината Дембеле отново носи Левски на гръб" стой си у спортала
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 20 Ное 2010 16:37
аре само да не ми казваш какво да правя и да не правя, а? а ако спортал ги имаш за ЦСКА-рски сайт, ходи се прегледай. Половината новини, които пускат, са пълна измислица (базил де карвальо е най-пресният пример) и повече настройват/манипулират, отколкото да информират.
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 20 Ное 2010 16:48
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 20 Ное 2010 16:52
Мн е яко като някой иска да изкаже "остро" мнение, като Сириус в случая и после нарече Дуци пиянката "млад перспективен специалист" и става епик фейл Всичко зависи от сайта който гледаш Сириус ... Спорт1 примерно е открито цесекарски, ДонБалон левскарски, а в Спортал както сам каза пишат измислици и тъпотии за всички.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 20 Ное 2010 17:00
slim_k написа: Всичко зависи от сайта който гледаш Сириус ... Спорт1 примерно е открито цесекарски, ДонБалон левскарски, а в Спортал както сам каза пишат измислици и тъпотии за всички. напълно вярно, поне за спортала и ДБ, за спорт1 и колегитр от Топспорт нз
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 20 Ное 2010 17:07
Абе спортал си е приличен цесекарски сайт Единствено гонг гледат да са най-професионални и да пишат еднавко и за двата отбора
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 20 Ное 2010 17:20
м днеска поизпотихме латекс на албенския стадион
венци се размрънка, че гената не е свирил на техен мач от две години и веднага го сложиха на мача за купата срещу отбор от б група, и даже той им легна
арсенал пропадат много... по зле от ливърпул изглеждаха
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 20 Ное 2010 17:26
slim_k написа: :lol: Мн е яко като някой иска да изкаже "остро" мнение, като Сириус в случая и после нарече Дуци пиянката "млад перспективен специалист" и става епик фейл Дуци ако разполага с бюджета на литекс, може да сътвори чудо. И аз не знам защо седи в сливен, те там ритат за едната чест, нямат пари, отборът им е изграден от иначе прилични юноши, от които може и да излезе нещо, но всеки по-перспективен директно се продава (карето при нас е най-типичният пример). Лечков умее да организира работата в дюша им. А за епик фейла.. какво да се обяснявам на заблудени хора ^^
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 20 Ное 2010 18:23
Igorrr написа: Единствено гонг гледат да са най-професионални и да пишат еднавко и за двата отбора Абе я се стегнете, бе! Пишете пълни глупости дето ги четете по нета! Откога станахте специалисти по отбора на Сливен?! @Дидо, това дето го каза е най-голямата глупост, която си писал някога... ако си го казал саркастично окей, обаче ако си сериозен... Точно Гонг са най про-левски ориентирания отбор, ама то ти си фен на левски, де, тъй че кво се учудвам... Второ, Слим, не се прави на всезнаещ отново... Дуци не е пиянка, вервай ми @Сириус, и ти се постегни. Дуцито е един от най-некадърните треньори в А група. Защо?! Първо, всички футболисти в отбора го мразят. Второ, прави абсолютно малоумни смени, необясними..всъщност са обясними - мачка характера на момчето дето излиза от игра в 20-та минута... Трето, ако Дуци отида в ЦСКА ще сме по-зле и от времето на Гьорето...вервайте ми! Четвърто, нашите момиченца от ОФК-то не са получавали заплати от 2 месеца... нищо не е това, още повече, че взимат по 1500-2000 лева месечно, тъй че не са умрели от глад... Иначе всяка събота са първи в дискотеката... Пето, ама той Дуци и от селекция не разбира... навремето като имаше пари си я правеше Лечков... Шесто, Лечков никва работа не организира в дюша, тва е глупост. Единственото, което направи е, че източи хазната на града за базата(няма лошо де, поне има къде да бягам като бял човек...), а иначе всеки ден седи на оградата на помощното игрище и си гледа синчето като тренира... Само това му е приносът за школата... И ако си мислите, че само в ЦСКА има връзкарство - цъ цъ, и тука има. Отборът ни 94' е трагичен и е изграден предимно от връзкарчета, дето и аз играя по-добре от тях, а не тренирам... Та това е Истината за Сливен - връзкарство, малоумен треньор, капризни футболистчета ходещи по дискотеките и липса на пари... И да не кажете, че си измислям - това за заплатите/дискотеките го знам от първа ръка, говорил съм си с футболисти и с гаджето на един от тях... /thread.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 20 Ное 2010 18:32
ДБ са си про-левскарски сайт, когото и да питаш, ще ти каже че гонг са на-балансирани
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 20 Ное 2010 18:47
Дб, че са няма спор, ама ти слушал ли си програма Гонг по Дарик Радио?! Добре де, донякъде е вярно, че в гонга не са само левскари, но все пак...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 20 Ное 2010 19:03
Тва че Томислав Русев е левскар, не значи че медията му е такава
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 22 Ное 2010 07:20
"Дуци не е пиянка, вервай ми" Кво да ти вервам бе бате ... Поне по истории на някви хора от вашия град (които са малко по-големи от тебе) си е баш пиянка, а така като му чета глупостите дето ръси на килограм след мачове, не виждам как човек с бистро съзнание ще ги говори Иначе действително в Сливен има прилични футболисти, но с тоя са обречени.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 22 Ное 2010 10:42
По истории. Ама не си го виждал с очите си, тъй че не се прави отново на всезнаещ и всевиждащ, плс.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 22 Ное 2010 13:26
Путинка, никой не обременявам с това мнение. Работата на треньора се вижда и по състоянието на отбора му, за това дали е пияница и по колко пие не мисля че някой има файда да ме лъже и е просто забавно допълнение Заяжданията ти от яд че всеки тука стана наясно колко си бос на тема футбол слабо ме бригат и можеш да си ги говориш на гъза.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 22 Ное 2010 13:41
Според мен се палите твърде много. Футболът е средство за печелене на пари преди всичко. За футболистите ние сме просто хора, благодарение на които те взимат заплати. За президентите е същото, само дето те лапат много повече пари. С други думи - те имат нужда от нашите пари, дадени директно за билети или пък на кабелен оператор. Редно е да вземете под внимание това, когато обожествявате даден клуб . Аз за това и не споделям еуфорията около БГ футбола. Не стига, че е налице това, което съм написал по-горе, пък и играят жалко подобие на футбол. Виж, когато играят в евротурнирите ги подкрепям, дали на стадиона или пред екрана, защото от време на време момчетата се опитват да играят футбол и понякога успяват оправдаят парите, които са получили от нас. Тия дни присъствах на един нелеп спор между лескари и фенове на Литекс. Хората си провалиха купона, защото спореха за съдии, мачове и не знам си още какво.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 22 Ное 2010 14:14
Gipo написа: Хората си провалиха купона, защото спореха за съдии, мачове и не знам си още какво. Бг футбола е SRS BIZNUSS все пак!
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 22 Ное 2010 14:19
Зад всеки по-голям и по-стар български клуб стоят традиции, заради които клуба има определена бройка наистина запалени фенове. Такива фенове няма как да се примиряват с "абе не виждате ли че сичко е пълен ташак, кво се хабите". Може да е от глупост, мода или нещо друго, ама на глава не се излиза само като кажеш че бг футбола съква което е ясно на всички. Можем само да се радваме че има такива хора, тъй като благодарение на тях жалкия ни футбол макар и рядко все още успява да създаде празници на стадиона и пред телевизора. Само можем да се надяваме нивото на играта и условията по стадионите ни да се развиват и повече хора да се интересуват пряко. Това обаче няма как да се случи, когато в 2010 титлата в елитната група все още се купува чрез съдии, а отиване на мач в сектор Б на ст."Георги Аспарухов" все още носи риск от наръгване в стърчащо ръждясало желязо.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: The official PCM футболен топик Публикувано на: 22 Ное 2010 14:32
Аз пък гледам на нещата по друг начин (както вече се видя). Откакто се помня има два слаби отбора на име Левски и цска, които в общи линии мачкат останалите отбори, които бих окачествил като мега слаби. Тук таме от време на време се появява някой трети отбор, който да бръкне с клечка в гъза на гореспоменатите два клуба за един сезон и после да умре някъде по Б и В групите. Сега дали с купени съдии или не(от страна на конкурентите), Левски не е първи, при положение, че има една от най-добрите си селекции (според мен) в близките не знам си колко години. Даже най-смешния БГ отбор - Славия дава някакъв отпор и се бута за нещо. Няма как наличието на повече от 2 претендента за първото място да не е нещо, което би довело до подобряване на качеството на футбола като цяло. Щото си беше доста тъпичко безобразно слабите Левски и цска все да мачкат другите. Аз в Бг викам за Левски, но преди всичко съм фен на футбола като цяло и заради това няма как да не съм доволен от създалата се конкуренция. Защото иначе това щеше да е поредния сезон, в който цска са трагични и Левски са шампиони без никакъв проблем (или обратното).
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|