Автор |
Съобщение |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 08 Сеп 2010 00:43
Бях на мача тази вечер и от това, което видях е, че футболистите имаха желание да спечелят и се раздаваха, но игровата им идея беше абсолютен фейл. Бездейност, някакви разигравания в френски национален отбор, слабо темпо, пълна липса на удари от средно или дълго разстояние, за разлика от безбройните флангови центрирания, които обикновено са признак на отчаяние. За мен Станимир Стоилов е добър треньор, но просто не е дорасъл за националния отбор, а още по-малко да експериментира с тактика и формация (което се оказа пълен провал). Разбира се, футболистите носят главно вината за провалите, ама толкова си могат - не може да щракаш пръсти в Sin City до зори и да искаш да си добър футболист. Все пак е логично, както във всяка друга сфера в България, така и футбола да е на махленско равнище.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 08 Сеп 2010 01:43
ЕБАТИ И ПАРОДИЯТА, БРАТЧЕ, ТЕЯ КАУНИ ВСЕ ЕДНО СА ИЗЛЕЗЛИ ОТ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ГЛАМАВИЯ И МАЛОУМЕН ВИЦ ЗА ФУТБОЛИСТИ, СЪЩЕСТВУВАЛ НЯКОГА!
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 08 Сеп 2010 12:26
Аз си мислех,че ще бием черна гора пак то кво стана те ни биха  .
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 08 Сеп 2010 12:28
аз се чудя какво всички са толкова възмутени ние вече в футбола сме пълна дупка остана ни само волеибола 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
veluvian
|
 |
|
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 08 Сеп 2010 16:44
Аз съм категоричен към такива случаи - защо трябва да се ядосваме? Не за друго, хората се учудват защо отборът ни пада позорно мач след мач? Проблема е в самото "учудване"? Поставихме прекалено високи критерии за нашите, мислейки че сме в елита. Хора, ние отдавна не сме в елита. Не съм тръгнал сега да възхвалявам как е на запад и как е у нас, просто гледам реално на нещата. Е вижте им физическата подготовка - ми те ги беше страх срещу Англия да нападнат, защото докато се върнат назад и спрат контраатаката им и вече ще са грохнали. Футбола преди 20 години беше друг. И мнението ми е че не ги упреквам - "Толкова си можеме" - както казва Бербатов, цитирам. Какво сме се разпалили тъй все едно сме Бразилия и сме паднали от Мадагаскар? А относно причините, ето една част от тях, благодарение на които и през следващите години трудно ще има оправия - цял куп от идиоти ръсят глупости и бъзикат един човек за английския му, ама всъщност той казва най умните и простички неща, всяко от което е 100% истина: http://www.youtube.com/watch?v=Nm6MqoaIWO4Е за това футбола ни е такъв. Какъвто си е, остава да го подкрепяме и толкоз.
___________________________________ "Грозно е лицето да става смирено, да се оформя и краси, както нарежда умът, а той да не оформя и краси сам себе си." – Марк Аврелий.
|
|
|
|
 |
veluvian
|
 |
|
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 08 Сеп 2010 16:46
Мъри подал оставка? Сега ще вземат Пената. И той ще подаде оставка. Ще вземат Пламен Марков. И той. Ще замолят Краси Балъков, той пак ще откаже. И пак ще вземат Мъри.... да продължавам ли? ...  Така не се разрешават проблемите.
___________________________________ "Грозно е лицето да става смирено, да се оформя и краси, както нарежда умът, а той да не оформя и краси сам себе си." – Марк Аврелий.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 08 Сеп 2010 20:37
Еми скапана държава=> скапан футболен отбор. Сега това няма как да важи за Люксембург примерно, ама в общи линии си е така. Добре че поне по волейбол и тенис имаме добри кадри че иначе би било абсолютен резил....
|
|
 |
Audiofly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 08 Сеп 2010 21:22
Добре бе, само не мога да разбера какво е виновна държавата, Костов или Борисов на националния по футбол  Гана щото е супер държава, развита демокрация, див капитализъм, затова се представиха супер на световното, а?

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 08 Сеп 2010 21:35
{SuPa-1337-Killa} написа: аз се чудя какво всички са толкова възмутени ние вече в футбола сме пълна дупка остана ни само волеибола  Вече ли?Ние сме "пълна дупка" от 2004.  А на волейбола сме богове,само Бразилия може да ни бие.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 08 Сеп 2010 21:40
Audiofly написа: Добре бе, само не мога да разбера какво е виновна държавата, Костов или Борисов на националния по футбол  Гана щото е супер държава, развита демокрация, див капитализъм, затова се представиха супер на световното, а? Отбора ни откроява състоянието на страната ни в момента, а именно-пълна скръб.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 09 Сеп 2010 14:39
Dr.Falus написа: Вече ли?Ние сме "пълна дупка" от 2004.  А на волейбола сме богове,само Бразилия може да ни бие. Забрави Полша, Русия, Куба, от скоро и Италия и Франция Иначе там сме си претенденти винаги за титлата ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 09 Сеп 2010 21:15
Аз написа: Dr.Falus написа: Вече ли?Ние сме "пълна дупка" от 2004.  А на волейбола сме богове,само Бразилия може да ни бие. Забрави Полша, Русия, Куба, от скоро и Италия и Франция Иначе там сме си претенденти винаги за титлата ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) От колко скоро?2006-та?  Не съм виждал ни руснаци,ни полци,ни кубинци и/или италиянците и французите да ни бият през сезон 2010.Мачкахме всичко що беше в нашата група и за малко да се класираме ала Бразилия ни стъпка надеждата 
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 09 Сеп 2010 21:27
Dr.Falus написа: полци Не си спомням да сме били руснаци. 
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
Audiofly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 09 Сеп 2010 22:13
Аз написа: Dr.Falus написа: Вече ли?Ние сме "пълна дупка" от 2004.  А на волейбола сме богове,само Бразилия може да ни бие. Забрави Полша, Русия, Куба, от скоро и Италия и Франция Иначе там сме си претенденти винаги за титлата ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) К'во друсаш бе, мой?Гледай си балета и не се обаждай за волейбола 

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 09 Сеп 2010 22:22
Какво да друсам ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Не те разбрах - иначе сърбите играха без тримата си аса - Милкович, Гърбич и Янич. Нещо май не си ясно с нещата ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) А вчера паднахме от Русия, ще си имаме проблеми така, ако продължават. Иначе нещо интересно:  Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
|
 |
Audiofly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 09 Сеп 2010 22:26
Нали се сещаш, че това е турнир без никакво значение и никой от отборите не гони на 100% победата, така че резултатите от него не са особено добър индикатор за състоянието на отборите. Всичко ще стане ясно много скоро, дано до тогава не е потънала темата, за да си видиш писанията 

|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 09 Сеп 2010 22:43
Е така де, сърбите са по-добре в момента, значи си съгласен ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Защо се правиш на интересен не мога да разбера ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Гледам волейбол повече от 10 години за разлика от тези, които почнаха от няколко покрай успехите на нашите, явно и ти си един от тях. Не вярвам да си кой знае колко наясно с този динамичен и бързо развиващ се спорт Темата и да потъне, не я грижи да не те е срам после от псевдо напъните ти да пишеш нещо смислено ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Audiofly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 10 Сеп 2010 08:24
Хаха, волейбол тренирах 5-6 години, гледал съм и мачове далеч под ниво "национален отбор", мачове и на клубни отбори, така че няма нужда да обясняваш. Ще оставя за теб малката радост, че след 10 години гледане си научил разположението на зоните и вече можеш да се правиш на разбирач пред компанията, като се съберете да гледате 

|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 10 Сеп 2010 08:56
Audiofly написа: Хаха, волейбол тренирах 5-6 години, гледал съм и мачове далеч под ниво "национален отбор", мачове и на клубни отбори, така че няма нужда да обясняваш. Ще оставя за теб малката радост, че след 10 години гледане си научил разположението на зоните и вече можеш да се правиш на разбирач пред компанията, като се съберете да гледате  Остави го, той не само на волейбол се праска, ами и на футбол е псевдо разбиращ...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1 Публикувано на: 10 Сеп 2010 09:56
Думата, която добре ни описва в този мач, е "РЕЗИЛ".
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|