Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие: Re: България-Черна Гора:0-1
Публикувано на: 08 Сеп 2010 00:43

Бях на мача тази вечер и от това, което видях е, че футболистите имаха желание да спечелят и се раздаваха, но игровата им идея беше абсолютен фейл. Бездейност, някакви разигравания в френски национален отбор, слабо темпо, пълна липса на удари от средно или дълго разстояние, за разлика от безбройните флангови центрирания, които обикновено са признак на отчаяние. За мен Станимир Стоилов е добър треньор, но просто не е дорасъл за националния отбор, а още по-малко да експериментира с тактика и формация (което се оказа пълен провал). Разбира се, футболистите носят главно вината за провалите, ама толкова си могат - не може да щракаш пръсти в Sin City до зори и да искаш да си добър футболист. Все пак е логично, както във всяка друга сфера в България, така и футбола да е на махленско равнище.

Профил ICQ

Публикувано на: 08 Сеп 2010 01:43

ЕБАТИ И ПАРОДИЯТА, БРАТЧЕ, ТЕЯ КАУНИ ВСЕ ЕДНО СА ИЗЛЕЗЛИ ОТ ВЪЗМОЖНО НАЙ-ГЛАМАВИЯ И МАЛОУМЕН ВИЦ ЗА ФУТБОЛИСТИ, СЪЩЕСТВУВАЛ НЯКОГА!

Профил

Публикувано на: 08 Сеп 2010 12:26

Аз си мислех,че ще бием черна гора пак то кво стана те ни биха :(.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 08 Сеп 2010 12:28

аз се чудя какво всички са толкова възмутени ние вече в футбола сме пълна дупка
остана ни само волеибола :?

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 16:44

Аз съм категоричен към такива случаи - защо трябва да се ядосваме? Не за друго, хората се учудват защо отборът ни пада позорно мач след мач? Проблема е в самото "учудване"? Поставихме прекалено високи критерии за нашите, мислейки че сме в елита. Хора, ние отдавна не сме в елита. Не съм тръгнал сега да възхвалявам как е на запад и как е у нас, просто гледам реално на нещата. Е вижте им физическата подготовка - ми те ги беше страх срещу Англия да нападнат, защото докато се върнат назад и спрат контраатаката им и вече ще са грохнали. Футбола преди 20 години беше друг. И мнението ми е че не ги упреквам - "Толкова си можеме" - както казва Бербатов, цитирам. Какво сме се разпалили тъй все едно сме Бразилия и сме паднали от Мадагаскар?
А относно причините, ето една част от тях, благодарение на които и през следващите години трудно ще има оправия - цял куп от идиоти ръсят глупости и бъзикат един човек за английския му, ама всъщност той казва най умните и простички неща, всяко от което е 100% истина:

http://www.youtube.com/watch?v=Nm6MqoaIWO4

Е за това футбола ни е такъв. Какъвто си е, остава да го подкрепяме и толкоз.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 16:46

Мъри подал оставка? Сега ще вземат Пената. И той ще подаде оставка. Ще вземат Пламен Марков. И той. Ще замолят Краси Балъков, той пак ще откаже. И пак ще вземат Мъри.... да продължавам ли? ...:) Така не се разрешават проблемите.

Профил Skype WWW

Публикувано на: 08 Сеп 2010 20:37

Еми скапана държава=> скапан футболен отбор. Сега това няма как да важи за Люксембург примерно, ама в общи линии си е така. Добре че поне по волейбол и тенис имаме добри кадри че иначе би било абсолютен резил....

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 21:22

Добре бе, само не мога да разбера какво е виновна държавата, Костов или Борисов на националния по футбол :shock: Гана щото е супер държава, развита демокрация, див капитализъм, затова се представиха супер на световното, а?

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Публикувано на: 08 Сеп 2010 21:35

{SuPa-1337-Killa} написа:
аз се чудя какво всички са толкова възмутени ние вече в футбола сме пълна дупка
остана ни само волеибола :?

Вече ли?Ние сме "пълна дупка" от 2004. :lol: А на волейбола сме богове,само Бразилия може да ни бие.

Профил

Публикувано на: 08 Сеп 2010 21:40

Audiofly написа:
Добре бе, само не мога да разбера какво е виновна държавата, Костов или Борисов на националния по футбол :shock: Гана щото е супер държава, развита демокрация, див капитализъм, затова се представиха супер на световното, а?

Отбора ни откроява състоянието на страната ни в момента, а именно-пълна скръб.

Профил Skype

Публикувано на: 09 Сеп 2010 14:39

Dr.Falus написа:
Вече ли?Ние сме "пълна дупка" от 2004. :lol: А на волейбола сме богове,само Бразилия може да ни бие.

Забрави Полша, Русия, Куба, от скоро и Италия и Франция :!:

Иначе там сме си претенденти винаги за титлата :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 09 Сеп 2010 21:15

Аз написа:
Dr.Falus написа:

От колко скоро?2006-та? :lol: Не съм виждал ни руснаци,ни полци,ни кубинци и/или италиянците и французите да ни бият през сезон 2010.Мачкахме всичко що беше в нашата група и за малко да се класираме ала Бразилия ни стъпка надеждата :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2010 21:27

Dr.Falus написа:
полци

:live:

Не си спомням да сме били руснаци. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2010 22:13

Аз написа:
Dr.Falus написа:

К'во друсаш бе, мой?
Гледай си балета и не се обаждай за волейбола :D

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Публикувано на: 09 Сеп 2010 22:22

Какво да друсам :?: Не те разбрах - иначе сърбите играха без тримата си аса - Милкович, Гърбич и Янич. Нещо май не си ясно с нещата :arrow:

А вчера паднахме от Русия, ще си имаме проблеми така, ако продължават.

Иначе нещо интересно:

Uploaded with ImageShack.us

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2010 22:26

Нали се сещаш, че това е турнир без никакво значение и никой от отборите не гони на 100% победата, така че резултатите от него не са особено добър индикатор за състоянието на отборите. Всичко ще стане ясно много скоро, дано до тогава не е потънала темата, за да си видиш писанията :D

Профил

Публикувано на: 09 Сеп 2010 22:43

Е така де, сърбите са по-добре в момента, значи си съгласен :arrow: Защо се правиш на интересен не мога да разбера :?: Гледам волейбол повече от 10 години за разлика от тези, които почнаха от няколко покрай успехите на нашите, явно и ти си един от тях. Не вярвам да си кой знае колко наясно с този динамичен и бързо развиващ се спорт :arrow:

Темата и да потъне, не я грижи да не те е срам после от псевдо напъните ти да пишеш нещо смислено :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2010 08:24

Хаха, волейбол тренирах 5-6 години, гледал съм и мачове далеч под ниво "национален отбор", мачове и на клубни отбори, така че няма нужда да обясняваш. Ще оставя за теб малката радост, че след 10 години гледане си научил разположението на зоните и вече можеш да се правиш на разбирач пред компанията, като се съберете да гледате :wink:

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 10 Сеп 2010 08:56

Audiofly написа:
Хаха, волейбол тренирах 5-6 години, гледал съм и мачове далеч под ниво "национален отбор", мачове и на клубни отбори, така че няма нужда да обясняваш. Ще оставя за теб малката радост, че след 10 години гледане си научил разположението на зоните и вече можеш да се правиш на разбирач пред компанията, като се съберете да гледате :wink:

Остави го, той не само на волейбол се праска, ами и на футбол е псевдо разбиращ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2010 09:56

Думата, която добре ни описва в този мач, е "РЕЗИЛ".

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost