Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв Публикувано на: 15 Май 2010 09:59
Нека разберем , нащте съфорумници какво мислят за този рапър , понеже ми е много интересно той мъртъв ли е или не . Доста се спори по това , но аз подкрепям темата , че е умрял вече...
___________________________________ Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв Публикувано на: 15 Май 2010 13:44
еми бая умрял ми се струва  кво друго мога да кажа
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв Публикувано на: 15 Май 2010 17:39
Не, масоните го държат жив с Майкъл Джексън и Юрий Гагарин на Атлантида 
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв Публикувано на: 15 Май 2010 19:53
не е умрял, в момента играе белот с елвис, кърт кобейн и майкъл джексън 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв Публикувано на: 15 Май 2010 22:23
Викам да не играе белот . Може да ги е научил как се стреля с автомат от автомобил горе ???
___________________________________ Уголемяване на гърди , посредством опипване с пръсти , първия път безплатно след това на сеанс по 10 кинта
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв Публикувано на: 15 Май 2010 23:38
Извън ташака (не знам може би това е идеята на цялата тема, ама аз да се напраим на сериозен), ест. цялата работа със смъртта му беше схема. За всичко си е виновен той ъф корс. Тупак сам по себе си, не е никакъв негър от гетото и гангстер, на какъвто се прави в песните си. Тупак е артист по натура, мегачувствителен тип, който сам по себе си няма ташаците да бъде такъв. Той сам си казва че до началото на кариерата си не е имал никакъв досег с полицията примерно. Това което прави е да пресъздава средата в която е отраснал и която е видял, като точно тази артистичност му помага да си изгради тази каризма с която всички го помним (или поне тия които го слушаме  ) и да пресъздава някакъв по корав тип като хората. За това помага и престоя в затвора, за който има доста доказателства че е бил дъ призън биач, но не му пречи като излезе вече да се прави на 2 пъти по корав. Но покрай цялото позиране идва и набъркване с истинските банди, истински тъгове и най-вече хора като Сюдж Найт, познати в България като мутри. Точно покрай контактите си с такива хора се е набъркал в някоя схема, най-вероятно отнасяща се до доста пари, от типа на тези за които хвърчат глави когато нещо се усере. Какво по точно е било, широката общественост няма как да разбере, но може и самия Сюдж Найт да го е поръчал както доста хора си мислят. Биги, Пъф Деди и т.н. едва ли са намесени в цялата работа, поне според мен. Тупак е знаел че ще го отнесе и затова е записвал доста преди да умре, както и в доста парчета е вкарал елемента за умирането, Макиавели и т.н. Че е умрял, умрял е ... Оттам нататък просто който трябва се е възползвал от факта че е записвал толкова много и с няколко фото монтажа и тем подобни шитове са решили да не спират да точат мангизи.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв Публикувано на: 16 Май 2010 04:03
slim_k написа: Извън ташака (не знам може би това е идеята на цялата тема, ама аз да се напраим на сериозен), ест. цялата работа със смъртта му беше схема. За всичко си е виновен той ъф корс. Тупак сам по себе си, не е никакъв негър от гетото и гангстер, на какъвто се прави в песните си. Тупак е артист по натура, мегачувствителен тип, който сам по себе си няма ташаците да бъде такъв. Той сам си казва че до началото на кариерата си не е имал никакъв досег с полицията примерно. Това което прави е да пресъздава средата в която е отраснал и която е видял, като точно тази артистичност му помага да си изгради тази каризма с която всички го помним (или поне тия които го слушаме  ) и да пресъздава някакъв по корав тип като хората. За това помага и престоя в затвора, за който има доста доказателства че е бил дъ призън биач, но не му пречи като излезе вече да се прави на 2 пъти по корав. Но покрай цялото позиране идва и набъркване с истинските банди, истински тъгове и най-вече хора като Сюдж Найт, познати в България като мутри. Точно покрай контактите си с такива хора се е набъркал в някоя схема, най-вероятно отнасяща се до доста пари, от типа на тези за които хвърчат глави когато нещо се усере. Какво по точно е било, широката общественост няма как да разбере, но може и самия Сюдж Найт да го е поръчал както доста хора си мислят. Биги, Пъф Деди и т.н. едва ли са намесени в цялата работа, поне според мен. Тупак е знаел че ще го отнесе и затова е записвал доста преди да умре, както и в доста парчета е вкарал елемента за умирането, Макиавели и т.н. Че е умрял, умрял е ... Оттам нататък просто който трябва се е възползвал от факта че е записвал толкова много и с няколко фото монтажа и тем подобни шитове са решили да не спират да точат мангизи. Мда, липсваше ми този пространствен поглед над нещата... Велком бек! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) Иначе какво спекулирате и се надявате, не мога да разбера - Тупак се е забъркал в някакви нечисти сделки и са го гръмнали - нито е първия, нито е последния такъв случай. А това, че на някои хора им е изгодно да спекулират със смъртта му, за да изкарат някой лев и евтина слава и за това (явно) им вярвате след толкова много години не говори добре за вас. Както се казва - за умрелите или добро, или нищо ![[Idea] :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
hypnozye
|
 |
В момента играе: Гоненка с две пусита в леглото :-)
|
|
Заглавие: Re: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв Публикувано на: 21 Май 2010 14:19
2pac is dead К'во да се прави такъв е живота.. btw - То и за Хитлер се казва че е жив..  някой и за Елвис имат надежди.. тцтц
___________________________________ I just don't give a fuck.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв Публикувано на: 24 Май 2010 02:29
Хитлер и като цяло нацисткото общество си се развива в тайна нацистка база нейде в Антарктида и чака да набере мощ за да завземе света но като оставим това,по темата ТъПак е умрял от изтрел в гъза край Лас Вегас.Това е сигурно.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв Публикувано на: 25 Май 2010 10:08
Макс , доколкото знам Хитлер е отпрашил за Америка при неграта ... , но доколкото четох преди 2 седмици вече има 4 Райх ... тъй като причините за започване на 1-вата и 2-рата световна война са Кризи , сега сме също , а този път ще е доста здрава кризата поне така смятам. И според мен 2012 ще е края на света аджаба някой беше предсказал , че след влизането на Бг в ЕС той ще се разпадне Ес имам в предвид . Преди 1 седмица Франция обяви , че ако не се помогне на Гърция ще излезне от еврозоната , а нека припомня Страсбург е в Франция , а заедно с Франция и Белгия ще се изнесе демек Брюксел . Т.е серящата България ...
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв Публикувано на: 25 Май 2010 11:58
Не се шегувах,има документални филми в които се казва че нацистки подводници са се отправили към атарктида ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв Публикувано на: 25 Май 2010 21:20
Отлична логика , значи вече са загинали ...
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв Публикувано на: 25 Май 2010 22:18
Макс написа: Не се шегувах,има документални филми в които се казва че нацистки подводници са се отправили към атарктида ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) хаха, аз пък бях чел някъде, че нацистите строяли летящи чинии там  не вярвай на всичко, което прочетеш/видиш по док. филм.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|