Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кажете ся умира ли или не ???

Да    79%  79%  [ 19 ]
 Не    21%  21%  [ 5 ]
Общо гласове : 24
Автор Съобщение

Заглавие: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв
Публикувано на: 15 Май 2010 09:59

Нека разберем , нащте съфорумници какво мислят за този рапър , понеже ми е много интересно той мъртъв ли е или не . Доста се спори по това , но аз подкрепям темата , че е умрял вече...

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Re: 2pac един Върховен рапър : жив или мъртъв
Публикувано на: 15 Май 2010 13:44

еми бая умрял ми се струва

кво друго мога да кажа

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Май 2010 17:39

Не, масоните го държат жив с Майкъл Джексън и Юрий Гагарин на Атлантида :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Май 2010 19:53

не е умрял, в момента играе белот с елвис, кърт кобейн и майкъл джексън :)

Профил Skype

Публикувано на: 15 Май 2010 22:23

Викам да не играе белот . Може да ги е научил как се стреля с автомат от автомобил горе ???

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Май 2010 23:38

Извън ташака (не знам може би това е идеята на цялата тема, ама аз да се напраим на сериозен), ест. цялата работа със смъртта му беше схема. За всичко си е виновен той ъф корс. Тупак сам по себе си, не е никакъв негър от гетото и гангстер, на какъвто се прави в песните си. Тупак е артист по натура, мегачувствителен тип, който сам по себе си няма ташаците да бъде такъв. Той сам си казва че до началото на кариерата си не е имал никакъв досег с полицията примерно. Това което прави е да пресъздава средата в която е отраснал и която е видял, като точно тази артистичност му помага да си изгради тази каризма с която всички го помним (или поне тия които го слушаме :) ) и да пресъздава някакъв по корав тип като хората. За това помага и престоя в затвора, за който има доста доказателства че е бил дъ призън биач, но не му пречи като излезе вече да се прави на 2 пъти по корав. Но покрай цялото позиране идва и набъркване с истинските банди, истински тъгове и най-вече хора като Сюдж Найт, познати в България като мутри. Точно покрай контактите си с такива хора се е набъркал в някоя схема, най-вероятно отнасяща се до доста пари, от типа на тези за които хвърчат глави когато нещо се усере. Какво по точно е било, широката общественост няма как да разбере, но може и самия Сюдж Найт да го е поръчал както доста хора си мислят. Биги, Пъф Деди и т.н. едва ли са намесени в цялата работа, поне според мен. Тупак е знаел че ще го отнесе и затова е записвал доста преди да умре, както и в доста парчета е вкарал елемента за умирането, Макиавели и т.н. Че е умрял, умрял е ... Оттам нататък просто който трябва се е възползвал от факта че е записвал толкова много и с няколко фото монтажа и тем подобни шитове са решили да не спират да точат мангизи.

Профил

Публикувано на: 16 Май 2010 04:03

slim_k написа:
Извън ташака (не знам може би това е идеята на цялата тема, ама аз да се напраим на сериозен), ест. цялата работа със смъртта му беше схема. За всичко си е виновен той ъф корс. Тупак сам по себе си, не е никакъв негър от гетото и гангстер, на какъвто се прави в песните си. Тупак е артист по натура, мегачувствителен тип, който сам по себе си няма ташаците да бъде такъв. Той сам си казва че до началото на кариерата си не е имал никакъв досег с полицията примерно. Това което прави е да пресъздава средата в която е отраснал и която е видял, като точно тази артистичност му помага да си изгради тази каризма с която всички го помним (или поне тия които го слушаме :) ) и да пресъздава някакъв по корав тип като хората. За това помага и престоя в затвора, за който има доста доказателства че е бил дъ призън биач, но не му пречи като излезе вече да се прави на 2 пъти по корав. Но покрай цялото позиране идва и набъркване с истинските банди, истински тъгове и най-вече хора като Сюдж Найт, познати в България като мутри. Точно покрай контактите си с такива хора се е набъркал в някоя схема, най-вероятно отнасяща се до доста пари, от типа на тези за които хвърчат глави когато нещо се усере. Какво по точно е било, широката общественост няма как да разбере, но може и самия Сюдж Найт да го е поръчал както доста хора си мислят. Биги, Пъф Деди и т.н. едва ли са намесени в цялата работа, поне според мен. Тупак е знаел че ще го отнесе и затова е записвал доста преди да умре, както и в доста парчета е вкарал елемента за умирането, Макиавели и т.н. Че е умрял, умрял е ... Оттам нататък просто който трябва се е възползвал от факта че е записвал толкова много и с няколко фото монтажа и тем подобни шитове са решили да не спират да точат мангизи.

Мда, липсваше ми този пространствен поглед над нещата... Велком бек! :rockon: Иначе какво спекулирате и се надявате, не мога да разбера - Тупак се е забъркал в някакви нечисти сделки и са го гръмнали - нито е първия, нито е последния такъв случай. А това, че на някои хора им е изгодно да спекулират със смъртта му, за да изкарат някой лев и евтина слава и за това (явно) им вярвате след толкова много години не говори добре за вас. Както се казва - за умрелите или добро, или нищо :idea:

Профил

Аватар
В момента играе: Гоненка с две пусита в леглото :-)
Публикувано на: 21 Май 2010 14:19

2pac is dead

К'во да се прави такъв е живота..

btw - То и за Хитлер се казва че е жив.. :) някой и за Елвис имат надежди.. тцтц

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 24 Май 2010 02:29

Хитлер и като цяло нацисткото общество си се развива в тайна нацистка база нейде в Антарктида и чака да набере мощ за да завземе света но като оставим това,по темата ТъПак е умрял от изтрел в гъза край Лас Вегас.Това е сигурно.

Профил

Публикувано на: 25 Май 2010 10:08

Макс , доколкото знам Хитлер е отпрашил за Америка при неграта ... , но доколкото четох преди 2 седмици вече има 4 Райх ... тъй като причините за започване на 1-вата и 2-рата световна война са Кризи , сега сме също , а този път ще е доста здрава кризата поне така смятам. И според мен 2012 ще е края на света аджаба някой беше предсказал , че след влизането на Бг в ЕС той ще се разпадне Ес имам в предвид . Преди 1 седмица Франция обяви , че ако не се помогне на Гърция ще излезне от еврозоната , а нека припомня Страсбург е в Франция , а заедно с Франция и Белгия ще се изнесе демек Брюксел . Т.е серящата България ...

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 25 Май 2010 11:58

Не се шегувах,има документални филми в които се казва че нацистки подводници са се отправили към атарктида :roll:

Профил

Публикувано на: 25 Май 2010 21:20

Отлична логика , значи вече са загинали ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2010 22:18

Макс написа:
Не се шегувах,има документални филми в които се казва че нацистки подводници са се отправили към атарктида :roll:

хаха, аз пък бях чел някъде, че нацистите строяли летящи чинии там :lol: не вярвай на всичко, което прочетеш/видиш по док. филм.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost