Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: God of War lll
Публикувано на: 19 Мар 2010 15:23

Някои май си говори сам. Сериозно се притеснявам за псическото състояние на кяои хроа от форума. Уидоу обърни се към форумния психиатър.

Профил

Публикувано на: 19 Мар 2010 16:21

По-скоро бих се обърнал към GoW3, която е и най-добрата игра в случая. :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2010 20:49

iddqd написа:
Някои май си говори сам. Сериозно се притеснявам за псическото състояние на кяои хроа от форума. Уидоу обърни се към форумния психиатър.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 19 Мар 2010 23:17

С риск да ме нафлеймят xbot-овете ще кажа че 5 часа навътре в историята тов Е най-великата игра в жанра. Спомняте ли си боса по-висок от небостъргач в Resistance 2? Еми вторият титан тук го кара да изглежда като мравка. Нокътя му е 30 пъти колкото Крейтос и въпреки НЕВИЖДАНИЯТ досега zoom-out пак изглежда супер добре. Визуално играта е превъзходна. Те не случайно казаха, че на местата с широки открити пространства играта засрамва дори комп. игри. Геймплеят да не почвам да пропуснем факта, че е зарибяващ както винаги и че има цитирам" The best boss battles i've seen since MGS 3" най-много ме впечатлиха оръжията. Не само че играта има повече комбота от Ninja Gaiden 2, но и всяко едно е полирано до съвършенство. А и всяко следващо оръжие ме караше да забравя предишното...Честно това е първата игра с Крейтос, вкочто не ползвам само остриетата 0.0
а иначе ето ги и оръжията
1Остриетата(doh)
2."Куките на Хадес" уникалното при тях е че за разлика от другите оръжия, които имат само 1 магия(не комбо, а магия)(пример остриетата-стена от спартански щитове ала края на 300) куките имата 20-30 души, които се отключвват и варират от орда скелети до огромно огре, което да рразпилее вразите. Любимото ми е един тигър(sort of),който сякаш излиза от Крейтос и удра врага пред него. Това позволява да се правят НЕВЕРОЯТНИ връзки от комбота (пример има трофей 10000 hit combo+ use at least 30 combos) просто удоволствието от тежка атака-комбо-тигър-придърпване към полетелият враг-вдигане във въздуха-slam е несравнимо.
3.Gauntlets-те ми бяха любими, но за съжаление по-малко от час след тях дойдоха....
4.Електрическите нокти или каквото са там...Ако си мислехте, че остриетата са бързи .... с това Крейтос е като мираж да не говорим че имат много яка функция- след което и да е комбо заадържаш копчето за атака(лека или тежка)(веднага след края на комбото) и Крейтос продължава да върти остриетата!
Но може би най-чкото е че ако задържиш X и нападнеш Крейтос атакува с всичките оръжия подред(в смисъл редува ги смесвайки всякакви комбота)
Готиното е че можеш да смениш оръжието по-средата на комбо=> огромен брой възможни комбинации. Аз открих че AOE куки+ Gauntets-shockwave + скороста на ноктите е машина за болка....
Иненадващо, но и историята е доста добра...шокиращо добра бих казал. Но най-важното все още си остава 1.битките 2. Графиката 3. Босовете
Оф толкова хвалби имам че по-добре да спра преди да съм написал статия...
Иначе байонета вече по-нищо не може да се мери, щом дори и битките са по-яки и преди троловете да са отговорили първо да изиграят играта...

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Мар 2010 23:45

God of War e PS3 exclusive, не виждам как иддяд и идиотът са го играли :roll:

агентите са педали
напускам форума

Профил

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2010 00:30

iddqd:от най-проста човещина-млъкни!Не можеш да свържеш думите в изречение (или просто се правиш,знам ли може да си толкова прост),но упорстваш като дебил,че Курвонета е по-добра от Бога?400 000 преордъра да ти говорят нещо?Оценките от висококвалифицирани медии да ти говорят нещо?Едните комбота-това крепи байонета.Никаква история,никакъв сюжет.МА-ЛО-УМ-ЩИ-НА.В ГоУ се разказва за обикновен човек,обърнал се срещу съдбата си,а не за някаква гига-мега-хипер-яка вещица,която трепе грозноватички ангели с комбота,изискващи 3 бутона на геймпада.Думичката която ти трябва за да усетиш тръпката от една игра-KRATOS.И междудругото точно Бога разпространи Сони и PS2.А не някаква пикла с грозна прическа.

Хайде давай,оспори ме с един тон неграмотни и безмислени постове. :rockon:

По темата:някакви новини от играта,защото сериозно се замислям за една покупка на PS3-то не само заради Бога-Uncharted,Heavy Rain,Metal Gear Solid,даже и Grand Turismo.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2010 01:35

Превъртях играта. Края е пълна пародия и тоя Крейтъс се дере като невидял, да го еба в хейтъра тъп. Не е лоша играта, но след 1 месец, няма да помня нито историята, нито комботата, нито каквото и да е било. Изключително бедна бойна система има играта, но арта пък е на ниво. Добра е играта, но за мен има далеч по-класни игри в жанра от нея.

Зевс няма право да е такъв нууб. През цялото време имах чувството, че ако бях аз там щях да му вкарам круше и той щеше да започне да се гърчи. Ебахти фейлващия финален бос, Байонета слага по този показател ГОУ-а не в малкия си джоб ами.....

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2010 02:46

Феновете на Крейтос се държът типично в негов стил - малоумно. Колкото и да се напъвате най много да се насерете като вавшия любим герой кото страда перманентно от запек чудя се колко пъти ли се е насрал тоя дето го озвучава докато направи играта Бахахахаха :notfair:

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2010 10:12

iddqd, колко ти е IQ-то? В смисъл създаваш впечатление, че умственото ти развитие на ниво 10 годинки. Как се е получило тъй :shock:
Не че DJ cat е по-добре, ама все пак..

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2010 13:26

По теста за интеуект съм супер високо интеуигентен 140 и нагоре. Сорри че така ви затапвам с интеуеркта си ама сте мно прости за да се връзвате. Точно затова явно са ни различията в вкуса за игри както казах Год е за амаериканси тъпаци с нисък Iq.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2010 14:21

Оказва се, че играта въобще не се приема толкова добре, колкото мислех - пример. Склонен съм да се съглася, донякъде. Не ме разбирайте погрешно - играта е епична, сред най-добрите в жанра, но основния и проблем е, че наистина е "още от същото." Това не е чак такъв проблем, но за да нарека една игра "най-добрата", тя трябва, според мен поне, да е еволюирала достатъчно спрямо предишните от серията, а третия Бог определено не е, по моите стандарти. И спрете да поставяте фенбойството преди всичко. Кашона е моя избор за таз генерация, но това не ми пречи да оценявам качеството на игрите, просто защото са на чужда конзола.

П.С. Мини игричката с ебането с Афродита просто не омръзва!

Профил

Публикувано на: 21 Мар 2010 00:11

Чудя се какво ли щеше да стане ако Bayonetta наистина беше по-добра от GoW3...

...е, явно никога няма да разберем.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2010 00:19

Уиду е гей и е влюбен в крейтос. Иска да го бара под късата поличка по напомпаните баджаци и по нагоре между краката. Уидоу много очевидно почна да става направи се поне малко че се кефиш на жени :IMNOOB:

Профил

Публикувано на: 21 Мар 2010 00:22

Lol! Дори и така да е, това какво общо има с факта, че играта най-добрата за сега в жанра?

Разбира се ако бях гей щях ли всяка вечер да чукам iddqd и майка му? :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2010 01:02

Ми общото е че си гей-фенбой на крейтос и затова мнението ти не е обективно понеже си влюбен, а любовта е сляпа.
Това че намесваш маиките в разговова е признак за слаб характер.

Профил

Публикувано на: 21 Мар 2010 01:50

А това, че наричаш някого гей, който си пада по виртуални мъже не е признак на слаб характер, така ли? :shock:

И да, влюбен съм в тая игра, щото е най-добрата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2010 02:00

Еми сам си си виновен това идва следствие от коментарите ти, а онова няма никва връзка и е като израз на безпомощност от твоя страна да говориш за маийки понеже няма кво да кажеш свързано с темата. Слабо слабо

Профил

Публикувано на: 21 Мар 2010 02:39

Не мога и не мога да ти схвана малоумната логика, но от кога, когато казваш очевидното ставаш гей? :shock:

Очевидното че, че GoW3 е най-добрата в жанра.

И не знам от кога станах безпомощен. Просто ръсиш пълни тъпотии - в първия момент ми казваш гей, а във втория, че съм слабохарактерен и във третия, че съм безпомощен. :shock: Въобще къде е връзката? :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2010 02:52

Абе братле ти верно си бил малоумен щом трябвда да ти обяснявам очевадни неща дето просъо неги обяснявам защоти си мисля че си по-малко тъп отколкото си явно. Та Знати на въпроса ти
Цитат:
И не знам от кога станах безпомощен.
Отговарям стана безпомощен откакто намеси майките.
Цитат:
в първия момент ми казваш гей
Казвам го когато открипо се прекланяш пред късата поличка на древногръцкия бог на секса обезкосмения и напомпан Крейтос твтоят гей лорд.
Цитат:
а във втория, че съм слабохарактерен и във третия, че съм безпомощен.
Първия ми отговор обхваща и тези 2 те
Цитат:
Въобще къде е връзката?
Ако и сега не разбереш къде е, се отказвам да си пиша с теб момче. Ти си безнадежден :stooped:

Профил

Публикувано на: 21 Мар 2010 03:07

Lol! Отговарям: намесих майките,защото ти ме нарече гей и за да опровергая тъпата ти теория дадох тъп отговор, че чукам теб и мйакати, с което имах в предвид, че си момиче. Както и да е това беше ебавка и дори си мисля, че съм сложил правилната иконка за да подчертая допълнително ебавката. Ти това не си го схванал явно. Повече няма да се ебавам с хора, които елементарно нещо не схващат...

Сега изкарваш, че Крейтос ми е некъв идол и едва ли не му се прекланям. Лол! Вярваш ли си? :lol: А и мен наричаш тъп. :lol:
А и да си слабохарактерен мисля, че е да си хленчещ и лесно пречупващ. Е ти не си лесно пречупващ но определено си хленчещ => не аз съм със слабия характер. :wink:

Да обобщя: хленчещ човек, кoйто не може да зацепи елементарна ебавка ме нарича гей, слабохарактерен, безпомощен, тъп, малоумен и безнадежден. :shock:

Така или иначе не знам това с какво прави GoW3 по-малко добра. А всеки знае, че тя е THE BEST.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com