Автор |
Съобщение |
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 19 Мар 2010 15:23
Някои май си говори сам. Сериозно се притеснявам за псическото състояние на кяои хроа от форума. Уидоу обърни се към форумния психиатър.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 19 Мар 2010 16:21
По-скоро бих се обърнал към GoW3, която е и най-добрата игра в случая.
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 19 Мар 2010 20:49
iddqd написа: Някои май си говори сам. Сериозно се притеснявам за псическото състояние на кяои хроа от форума. Уидоу обърни се към форумния психиатър.
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 19 Мар 2010 23:17
С риск да ме нафлеймят xbot-овете ще кажа че 5 часа навътре в историята тов Е най-великата игра в жанра. Спомняте ли си боса по-висок от небостъргач в Resistance 2? Еми вторият титан тук го кара да изглежда като мравка. Нокътя му е 30 пъти колкото Крейтос и въпреки НЕВИЖДАНИЯТ досега zoom-out пак изглежда супер добре. Визуално играта е превъзходна. Те не случайно казаха, че на местата с широки открити пространства играта засрамва дори комп. игри. Геймплеят да не почвам да пропуснем факта, че е зарибяващ както винаги и че има цитирам" The best boss battles i've seen since MGS 3" най-много ме впечатлиха оръжията. Не само че играта има повече комбота от Ninja Gaiden 2, но и всяко едно е полирано до съвършенство. А и всяко следващо оръжие ме караше да забравя предишното...Честно това е първата игра с Крейтос, вкочто не ползвам само остриетата 0.0 а иначе ето ги и оръжията 1Остриетата(doh) 2."Куките на Хадес" уникалното при тях е че за разлика от другите оръжия, които имат само 1 магия(не комбо, а магия)(пример остриетата-стена от спартански щитове ала края на 300) куките имата 20-30 души, които се отключвват и варират от орда скелети до огромно огре, което да рразпилее вразите. Любимото ми е един тигър(sort of),който сякаш излиза от Крейтос и удра врага пред него. Това позволява да се правят НЕВЕРОЯТНИ връзки от комбота (пример има трофей 10000 hit combo+ use at least 30 combos) просто удоволствието от тежка атака-комбо-тигър-придърпване към полетелият враг-вдигане във въздуха-slam е несравнимо. 3.Gauntlets-те ми бяха любими, но за съжаление по-малко от час след тях дойдоха.... 4.Електрическите нокти или каквото са там...Ако си мислехте, че остриетата са бързи .... с това Крейтос е като мираж да не говорим че имат много яка функция- след което и да е комбо заадържаш копчето за атака(лека или тежка)(веднага след края на комбото) и Крейтос продължава да върти остриетата! Но може би най-чкото е че ако задържиш X и нападнеш Крейтос атакува с всичките оръжия подред(в смисъл редува ги смесвайки всякакви комбота) Готиното е че можеш да смениш оръжието по-средата на комбо=> огромен брой възможни комбинации. Аз открих че AOE куки+ Gauntets-shockwave + скороста на ноктите е машина за болка.... Иненадващо, но и историята е доста добра...шокиращо добра бих казал. Но най-важното все още си остава 1.битките 2. Графиката 3. Босовете Оф толкова хвалби имам че по-добре да спра преди да съм написал статия... Иначе байонета вече по-нищо не може да се мери, щом дори и битките са по-яки и преди троловете да са отговорили първо да изиграят играта...
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 19 Мар 2010 23:45
God of War e PS3 exclusive, не виждам как иддяд и идиотът са го играли
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 20 Мар 2010 00:30
iddqd:от най-проста човещина-млъкни!Не можеш да свържеш думите в изречение (или просто се правиш,знам ли може да си толкова прост),но упорстваш като дебил,че Курвонета е по-добра от Бога?400 000 преордъра да ти говорят нещо?Оценките от висококвалифицирани медии да ти говорят нещо?Едните комбота-това крепи байонета.Никаква история,никакъв сюжет.МА-ЛО-УМ-ЩИ-НА.В ГоУ се разказва за обикновен човек,обърнал се срещу съдбата си,а не за някаква гига-мега-хипер-яка вещица,която трепе грозноватички ангели с комбота,изискващи 3 бутона на геймпада.Думичката която ти трябва за да усетиш тръпката от една игра-KRATOS.И междудругото точно Бога разпространи Сони и PS2.А не някаква пикла с грозна прическа. Хайде давай,оспори ме с един тон неграмотни и безмислени постове. По темата:някакви новини от играта,защото сериозно се замислям за една покупка на PS3-то не само заради Бога-Uncharted,Heavy Rain,Metal Gear Solid,даже и Grand Turismo.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 20 Мар 2010 01:35
Превъртях играта. Края е пълна пародия и тоя Крейтъс се дере като невидял, да го еба в хейтъра тъп. Не е лоша играта, но след 1 месец, няма да помня нито историята, нито комботата, нито каквото и да е било. Изключително бедна бойна система има играта, но арта пък е на ниво. Добра е играта, но за мен има далеч по-класни игри в жанра от нея.
Зевс няма право да е такъв нууб. През цялото време имах чувството, че ако бях аз там щях да му вкарам круше и той щеше да започне да се гърчи. Ебахти фейлващия финален бос, Байонета слага по този показател ГОУ-а не в малкия си джоб ами.....
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 20 Мар 2010 02:46
Феновете на Крейтос се държът типично в негов стил - малоумно. Колкото и да се напъвате най много да се насерете като вавшия любим герой кото страда перманентно от запек чудя се колко пъти ли се е насрал тоя дето го озвучава докато направи играта Бахахахаха
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 20 Мар 2010 10:12
iddqd, колко ти е IQ-то? В смисъл създаваш впечатление, че умственото ти развитие на ниво 10 годинки. Как се е получило тъй Не че DJ cat е по-добре, ама все пак..
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 20 Мар 2010 13:26
По теста за интеуект съм супер високо интеуигентен 140 и нагоре. Сорри че така ви затапвам с интеуеркта си ама сте мно прости за да се връзвате. Точно затова явно са ни различията в вкуса за игри както казах Год е за амаериканси тъпаци с нисък Iq.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 20 Мар 2010 14:21
Оказва се, че играта въобще не се приема толкова добре, колкото мислех - пример. Склонен съм да се съглася, донякъде. Не ме разбирайте погрешно - играта е епична, сред най-добрите в жанра, но основния и проблем е, че наистина е "още от същото." Това не е чак такъв проблем, но за да нарека една игра "най-добрата", тя трябва, според мен поне, да е еволюирала достатъчно спрямо предишните от серията, а третия Бог определено не е, по моите стандарти. И спрете да поставяте фенбойството преди всичко. Кашона е моя избор за таз генерация, но това не ми пречи да оценявам качеството на игрите, просто защото са на чужда конзола. П.С. Мини игричката с ебането с Афродита просто не омръзва!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 21 Мар 2010 00:11
Чудя се какво ли щеше да стане ако Bayonetta наистина беше по-добра от GoW3...
...е, явно никога няма да разберем.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 21 Мар 2010 00:19
Уиду е гей и е влюбен в крейтос. Иска да го бара под късата поличка по напомпаните баджаци и по нагоре между краката. Уидоу много очевидно почна да става направи се поне малко че се кефиш на жени
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 21 Мар 2010 00:22
Lol! Дори и така да е, това какво общо има с факта, че играта най-добрата за сега в жанра? Разбира се ако бях гей щях ли всяка вечер да чукам iddqd и майка му?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 21 Мар 2010 01:02
Ми общото е че си гей-фенбой на крейтос и затова мнението ти не е обективно понеже си влюбен, а любовта е сляпа. Това че намесваш маиките в разговова е признак за слаб характер.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 21 Мар 2010 01:50
А това, че наричаш някого гей, който си пада по виртуални мъже не е признак на слаб характер, така ли? И да, влюбен съм в тая игра, щото е най-добрата.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 21 Мар 2010 02:00
Еми сам си си виновен това идва следствие от коментарите ти, а онова няма никва връзка и е като израз на безпомощност от твоя страна да говориш за маийки понеже няма кво да кажеш свързано с темата. Слабо слабо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 21 Мар 2010 02:39
Не мога и не мога да ти схвана малоумната логика, но от кога, когато казваш очевидното ставаш гей? Очевидното че, че GoW3 е най-добрата в жанра. И не знам от кога станах безпомощен. Просто ръсиш пълни тъпотии - в първия момент ми казваш гей, а във втория, че съм слабохарактерен и във третия, че съм безпомощен. Въобще къде е връзката?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 21 Мар 2010 02:52
Абе братле ти верно си бил малоумен щом трябвда да ти обяснявам очевадни неща дето просъо неги обяснявам защоти си мисля че си по-малко тъп отколкото си явно. Та Знати на въпроса ти Цитат: И не знам от кога станах безпомощен. Отговарям стана безпомощен откакто намеси майките. Цитат: в първия момент ми казваш гей Казвам го когато открипо се прекланяш пред късата поличка на древногръцкия бог на секса обезкосмения и напомпан Крейтос твтоят гей лорд. Цитат: а във втория, че съм слабохарактерен и във третия, че съм безпомощен. Първия ми отговор обхваща и тези 2 те Цитат: Въобще къде е връзката? Ако и сега не разбереш къде е, се отказвам да си пиша с теб момче. Ти си безнадежден
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: God of War lll Публикувано на: 21 Мар 2010 03:07
Lol! Отговарям: намесих майките,защото ти ме нарече гей и за да опровергая тъпата ти теория дадох тъп отговор, че чукам теб и мйакати, с което имах в предвид, че си момиче. Както и да е това беше ебавка и дори си мисля, че съм сложил правилната иконка за да подчертая допълнително ебавката. Ти това не си го схванал явно. Повече няма да се ебавам с хора, които елементарно нещо не схващат... Сега изкарваш, че Крейтос ми е некъв идол и едва ли не му се прекланям. Лол! Вярваш ли си? А и мен наричаш тъп. А и да си слабохарактерен мисля, че е да си хленчещ и лесно пречупващ. Е ти не си лесно пречупващ но определено си хленчещ => не аз съм със слабия характер. Да обобщя: хленчещ човек, кoйто не може да зацепи елементарна ебавка ме нарича гей, слабохарактерен, безпомощен, тъп, малоумен и безнадежден. Така или иначе не знам това с какво прави GoW3 по-малко добра. А всеки знае, че тя е THE BEST.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|