Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 29 Авг 2009 19:27
Swiftblade написа: Е като не харесваш най-добрите,що си за ЦСКА бе? А? 
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 29 Авг 2009 20:34
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 29 Авг 2009 22:20
Swiftblade написа: Това с отборите по цветове е много детско. Вярно е, че много хара така си избират отбор, ама е нормално после да надраснеш това схващане. Не да си за даден отбор, само защото екипите им са червени. Сега като играят Рома - ЦСКА, единия мач ще си за Рома, другия - за ЦСКА, понеже едните ще са в червено, а другите - в резервните си екипи. Това, разбира се, като изключим, че вероятно ще викаш за българския отбор. Днес гледах Юнайтед - Арсенал в един Еврофутбол (Спортс кафето в Студентски, ако някой го знае) и имаше един чичка, дето разправя "днеска много хубав ден - Левски биха, Челси биха, сега остава и Лацио да бият" - очевидно и той си ги харесва отборите, само защото са със сини екипи. Както и да е, далеч съм от мисълта да ти проповядвам "правата вяра", всеки е свободен да си харесва отбор. 
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 10:33
Нз копеле ама на Манчестър -Арсенал 2:1.Този олигофрен Бербатов накрая как изпусна,а след него и Нани .Писна ми да го защитавам Бербатов,след като не се доказва и играе смешно,публиката ви '''ОООО'' след удара му,това беше отиграване тип ''Българско първенство,сам срешу вратаря от воле бие в трибуните,по-близко до тъча отколкото до камата.Викам си майната му и следващия момент,Нани на полупразна врата,бие в тополите.И си казвам ей сега 100% Арсенал ще върнат гола....И след 2мин праз 2:2 скочих от яд,пукнах леко дисплея на iphone-a,и само гледам съдията свири засада.Не просто нямам думи,ебахти емоцията беше просто,за 5мин,просто ми са разказа играта.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 10:35
DJ Cat написа: Нз копеле ама на Манчестър -Арсенал 2:1.Този олигофрен Бербатов накрая как изпусна,а след него и Нани .Писна ми да го защитавам Бербатов,след като не се доказва и играе смешно,публиката ви '''ОООО'' след удара му,това беше отиграване тип ''Българско първенство,сам срешу вратаря от воле бие в трибуните,по-близко до тъча отколкото до камата.Викам си майната му и следващия момент,Нани на полупразна врата,бие в тополите.И си казвам ей сега 100% Арсенал ще върнат гола....И след 2мин праз 2:2 скочих от яд,пукнах леко дисплея на iphone-a,и само гледам съдията свири засада.Не просто нямам думи,ебахти емоцията беше просто,за 5мин,просто ми са разказа играта. хахахахаха
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 11:02
Рекс, не съдя само по цветовете на екипите за това кой ми е любимия отбор. Но през 2000 година беше така 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 11:48
МАН Ю - АРСЕНАЛ
Няма толкова измислен мач, момчета!!! Абсолютната тотална гавра!!! Господ ще накаже някой ден този съдия (или аз)! И стига сте плюли Бербатов макя ви! Миналият кръг вкара гол за милиони (рядко се виждат такива красиви голове а-ла-Ибрахимович), а сега че играл 5 минути и изпуснал едно положение и айде да го целим с камъни.
Тази година Арсенал ШАМПИОНИ! Само Фабрето и Уолкът да се пооправят...
И тоталната гавра Милан да го духат! FORZA NERAZZURRI!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 11:52
Мейт, съдията беше безупречен, изключвайки онази ситуация с Флеч и Аршавин, където трябваше да даде дузпа, но така или иначе 30 секунди по-късно руснака вкара, тъй че справедливост имаше. Иначе - мдам, мачът беше уникален, една от най-мизерните ни победи евър  Позволявам ви да си го изкарате на Шити идната седмица ;- ) ПП Модрич се е контузил ?!? 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 12:06
Счупен крак.... което отваря врати за Марто! Дано Сити приемат офертата за него!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 12:43
Дади написа: Мейт, съдията беше безупречен, изключвайки онази ситуация с Флеч и Аршавин, където трябваше да даде дузпа, но така или иначе 30 секунди по-късно руснака вкара, тъй че справедливост имаше. Иначе - мдам, мачът беше уникален, една от най-мизерните ни победи евър  Позволявам ви да си го изкарате на Шити идната седмица ;- ) ПП Модрич се е контузил ?!?  Напълно прав! Колкото до Бербатов - на мен ми писна да осира лесните положения, той гол сам срещу вратаря не може да вкара! Далеч съм от мисълта, че е слаб играч, ама нещо с психиката му в голям отбор куца. Трудните положения, дето не се очаква да ги вкара, ги вкарва, сигурно понеже не му пука какво ще стане, лесните, дето трябва да се вкарат, ги изпуска. А в национала отдавна не е правил нещо добро. Някои продължават да посочват много добрата му статистика за голове с националния, ама истината е, че преди време беше още по впечатляваща, а от тогава не е мръднал почти нищо напред откъм голове - не помня вече кога е вкарвал за последно. Дали не беше срещу Беларус мачовете? Контузията на Модрич е кофти новина за Тотнъм, ама май сега наистина ще вземат Марто. Леко на пожар, ама като запари под дупето, правиш и не най-добрите ходове. А в момента е така, понеже трансферният прозорец затваря след утре.
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 12:50
Е, то Модрич реално не е крило, а е офанзивен халф, тип Фабрегас, доколкото аз знам  Тоест, на него мястото му е зад атаката, а не по лявото крило, тъй че дано наистина Тотнъм вземат гусин' Петров  И дано Модрич се оправи бързо и влезе във форма, че язе мисля догодина Ферги да го взима  А за Бербо - аз всъщност му се радвам. И, хъ, по разни форуми сега чета, че всъщност за пропускът не е виновен той, а топката май се врътвала кофти в последния момент, or something like that. 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 12:55
Всъщност имаше една такава работа, щото топката отскочи доста...странно. Но иначе Рекс е прав-нещо психиката му е изфирясала 
|
|
|
|
 |
JFK
|
 |
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 13:29
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 14:53
DJ Cat написа: Swiftblade написа: Е като не харесваш най-добрите,що си за ЦСКА бе? А?  Ми защото не са най-добрите 
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 15:17
Дади написа: Е, то Модрич реално не е крило, а е офанзивен халф, тип Фабрегас, доколкото аз знам  Тоест, на него мястото му е зад атаката, а не по лявото крило, тъй че дано наистина Тотнъм вземат гусин' Петров  И дано Модрич се оправи бързо и влезе във форма, че язе мисля догодина Ферги да го взима  А за Бербо - аз всъщност му се радвам. И, хъ, по разни форуми сега чета, че всъщност за пропускът не е виновен той, а топката май се врътвала кофти в последния момент, or something like that.  Модрич действително по принцип е "вътрешен халф", ама навсякъде чета, че го пускали по лявото крило. Първа причина било, че нямали добро ляво крило, втора причина, че "физиката не му позволявала да играе в центъра". Не знам, не ги гледам, може и да греша. Както и да е, Марто ще е добре и в Тотнъм, и в Сити, стига само да го пускат. А в отбора от Манчестър май това няма да стане, имайки предвид колко пари се хвърлиха за трансфери това лято. Пък и Робиньо играе отляво, така че за Мартин май не остана място. 
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 19:10
Орк-Паладин то си пролича кой е най-добър в последните мачове на Литекс,Левски и ЦСКА.Разбрахме че си за Левски,но погледни истината в очите(30:22).Научи се да губиш.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 19:49
Ами, Алми, кои СА най-добрите? Беласица? Щото извинявай, ама отбор падащ от световно известен унгарски отбор, познат още като "Дебърцините", не мисля, че е най-добрия в България С една дума-гледай си работата с великия Левски.... Петров НЯМА да отиде в Тотнъм. Вервайте ми... ще го забаламосат, че ще играе в Ман Сити и ще остане...което е жалко, разбира се. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 20:49
DJ Cat написа: Орк-Паладин то си пролича кой е най-добър в последните мачове на Литекс,Левски и ЦСКА.Разбрахме че си за Левски,но погледни истината в очите(30:22).Научи се да губиш. Не знам откъде го извади това 30:22,пък и не ме интересува,но в преките сблъсъци между Левски и ЦСКА има 68 победи за Левски,41 равни и 48 победи за ЦСКА при голова разлика 254:219 в полза на Левски. Освен това едни от най-бруталните загуби на ЦСКА за първенство са си баш от Левски (7:1;7:2 и 5:0). За последните 10 години ЦСКА има само 4 победи над Левски,докато сините имат 17. Ма разбира се,ЦСКА са по добри  Ако не ми вярваш,ето ти черно на бяло: http://bg.wikipedia.org/wiki/Вечното_дерби
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 20:57
Това 22:30 се отнасяше до титлите, ако не се лъжа.
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
JFK
|
 |
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE Публикувано на: 30 Авг 2009 21:05
Абе орк-паладин,толкова ли ти е трудно да приемеш,че "европейският ви отбор" падна от световно неизвестен унгарски отбор?
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|