Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: DEBRE DEBREE
Публикувано на: 29 Авг 2009 19:27

Swiftblade написа:
Да за Рома съм. Аз по принцип съм за всички червени отбори, като изключим Юнайтед(просто не харесвам "най-добрите"-Ливърпул е истината :lol: :lol: ) и Депортиво Ла Коруня, които са ми отдавна любимци :lol: :lol:

Е като не харесваш най-добрите,що си за ЦСКА бе? А? :)

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 29 Авг 2009 20:34

Най-добрите е в кавички. Пък и не важи навсякъде. :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 29 Авг 2009 22:20

Swiftblade написа:
Да за Рома съм. Аз по принцип съм за всички червени отбори, като изключим Юнайтед(просто не харесвам "най-добрите"-Ливърпул е истината :lol: :lol: ) и Депортиво Ла Коруня, които са ми отдавна любимци :lol: :lol:

Това с отборите по цветове е много детско. Вярно е, че много хара така си избират отбор, ама е нормално после да надраснеш това схващане. Не да си за даден отбор, само защото екипите им са червени. Сега като играят Рома - ЦСКА, единия мач ще си за Рома, другия - за ЦСКА, понеже едните ще са в червено, а другите - в резервните си екипи. Това, разбира се, като изключим, че вероятно ще викаш за българския отбор.
Днес гледах Юнайтед - Арсенал в един Еврофутбол (Спортс кафето в Студентски, ако някой го знае) и имаше един чичка, дето разправя "днеска много хубав ден - Левски биха, Челси биха, сега остава и Лацио да бият" - очевидно и той си ги харесва отборите, само защото са със сини екипи.
Както и да е, далеч съм от мисълта да ти проповядвам "правата вяра", всеки е свободен да си харесва отбор. :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 10:33

Нз копеле ама на Манчестър -Арсенал 2:1.Този олигофрен Бербатов накрая как изпусна,а след него и Нани .Писна ми да го защитавам Бербатов,след като не се доказва и играе смешно,публиката ви '''ОООО'' след удара му,това беше отиграване тип ''Българско първенство,сам срешу вратаря от воле бие в трибуните,по-близко до тъча отколкото до камата.Викам си майната му и следващия момент,Нани на полупразна врата,бие в тополите.И си казвам ей сега 100% Арсенал ще върнат гола....И след 2мин праз 2:2 скочих от яд,пукнах леко дисплея на iphone-a,и само гледам съдията свири засада.Не просто нямам думи,ебахти емоцията беше просто,за 5мин,просто ми са разказа играта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 10:35

DJ Cat написа:
Нз копеле ама на Манчестър -Арсенал 2:1.Този олигофрен Бербатов накрая как изпусна,а след него и Нани .Писна ми да го защитавам Бербатов,след като не се доказва и играе смешно,публиката ви '''ОООО'' след удара му,това беше отиграване тип ''Българско първенство,сам срешу вратаря от воле бие в трибуните,по-близко до тъча отколкото до камата.Викам си майната му и следващия момент,Нани на полупразна врата,бие в тополите.И си казвам ей сега 100% Арсенал ще върнат гола....И след 2мин праз 2:2 скочих от яд,пукнах леко дисплея на iphone-a,и само гледам съдията свири засада.Не просто нямам думи,ебахти емоцията беше просто,за 5мин,просто ми са разказа играта.

хахахахаха

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 11:02

Рекс, не съдя само по цветовете на екипите за това кой ми е любимия отбор.
Но през 2000 година беше така :lol: :lol:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 30 Авг 2009 11:48

МАН Ю - АРСЕНАЛ

Няма толкова измислен мач, момчета!!! Абсолютната тотална гавра!!! Господ ще накаже някой ден този съдия (или аз)! И стига сте плюли Бербатов макя ви! Миналият кръг вкара гол за милиони (рядко се виждат такива красиви голове а-ла-Ибрахимович), а сега че играл 5 минути и изпуснал едно положение и айде да го целим с камъни.

Тази година Арсенал ШАМПИОНИ! Само Фабрето и Уолкът да се пооправят...

И тоталната гавра Милан да го духат! FORZA NERAZZURRI!!!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 30 Авг 2009 11:52

Мейт, съдията беше безупречен, изключвайки онази ситуация с Флеч и Аршавин, където трябваше да даде дузпа, но така или иначе 30 секунди по-късно руснака вкара, тъй че справедливост имаше.

Иначе - мдам, мачът беше уникален, една от най-мизерните ни победи евър :oops: Позволявам ви да си го изкарате на Шити идната седмица ;- )

ПП
Модрич се е контузил ?!? :shock: :shock: :shock:

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 30 Авг 2009 12:06

Счупен крак.... което отваря врати за Марто! Дано Сити приемат офертата за него!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 12:43

Дади написа:
Мейт, съдията беше безупречен, изключвайки онази ситуация с Флеч и Аршавин, където трябваше да даде дузпа, но така или иначе 30 секунди по-късно руснака вкара, тъй че справедливост имаше.

Иначе - мдам, мачът беше уникален, една от най-мизерните ни победи евър :oops: Позволявам ви да си го изкарате на Шити идната седмица ;- )

ПП
Модрич се е контузил ?!? :shock: :shock: :shock:

Напълно прав! Колкото до Бербатов - на мен ми писна да осира лесните положения, той гол сам срещу вратаря не може да вкара! Далеч съм от мисълта, че е слаб играч, ама нещо с психиката му в голям отбор куца. Трудните положения, дето не се очаква да ги вкара, ги вкарва, сигурно понеже не му пука какво ще стане, лесните, дето трябва да се вкарат, ги изпуска. А в национала отдавна не е правил нещо добро. Някои продължават да посочват много добрата му статистика за голове с националния, ама истината е, че преди време беше още по впечатляваща, а от тогава не е мръднал почти нищо напред откъм голове - не помня вече кога е вкарвал за последно. Дали не беше срещу Беларус мачовете?

Контузията на Модрич е кофти новина за Тотнъм, ама май сега наистина ще вземат Марто. Леко на пожар, ама като запари под дупето, правиш и не най-добрите ходове. А в момента е така, понеже трансферният прозорец затваря след утре.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 30 Авг 2009 12:50

Е, то Модрич реално не е крило, а е офанзивен халф, тип Фабрегас, доколкото аз знам :oops: Тоест, на него мястото му е зад атаката, а не по лявото крило, тъй че дано наистина Тотнъм вземат гусин' Петров :) И дано Модрич се оправи бързо и влезе във форма, че язе мисля догодина Ферги да го взима :o

А за Бербо - аз всъщност му се радвам. И, хъ, по разни форуми сега чета, че всъщност за пропускът не е виновен той, а топката май се врътвала кофти в последния момент, or something like that. :oops:

Профил WWW

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 12:55

Всъщност имаше една такава работа, щото топката отскочи доста...странно.
Но иначе Рекс е прав-нещо психиката му е изфирясала :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Mafia.
Публикувано на: 30 Авг 2009 13:29

Радвам се че бихме Арсенал,мега мизерно беше,но все пак 3 точки.Обаче реакцията на Венгер беше убийствена! :D :D :D

Профил

Публикувано на: 30 Авг 2009 14:53

DJ Cat написа:
Swiftblade написа:

Е като не харесваш най-добрите,що си за ЦСКА бе? А? :)

Ми защото не са най-добрите :doh:

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 15:17

Дади написа:
Е, то Модрич реално не е крило, а е офанзивен халф, тип Фабрегас, доколкото аз знам :oops: Тоест, на него мястото му е зад атаката, а не по лявото крило, тъй че дано наистина Тотнъм вземат гусин' Петров :) И дано Модрич се оправи бързо и влезе във форма, че язе мисля догодина Ферги да го взима :o

А за Бербо - аз всъщност му се радвам. И, хъ, по разни форуми сега чета, че всъщност за пропускът не е виновен той, а топката май се врътвала кофти в последния момент, or something like that. :oops:

Модрич действително по принцип е "вътрешен халф", ама навсякъде чета, че го пускали по лявото крило. Първа причина било, че нямали добро ляво крило, втора причина, че "физиката не му позволявала да играе в центъра". Не знам, не ги гледам, може и да греша. Както и да е, Марто ще е добре и в Тотнъм, и в Сити, стига само да го пускат. А в отбора от Манчестър май това няма да стане, имайки предвид колко пари се хвърлиха за трансфери това лято. Пък и Робиньо играе отляво, така че за Мартин май не остана място. :?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 19:10

Орк-Паладин то си пролича кой е най-добър в последните мачове на Литекс,Левски и ЦСКА.Разбрахме че си за Левски,но погледни истината в очите(30:22).Научи се да губиш.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 19:49

Ами, Алми, кои СА най-добрите? Беласица?
Щото извинявай, ама отбор падащ от световно известен унгарски отбор, познат още като "Дебърцините", не мисля, че е най-добрия в България :lol: :lol: :lol:
С една дума-гледай си работата с великия Левски....
Петров НЯМА да отиде в Тотнъм. Вервайте ми... ще го забаламосат, че ще играе в Ман Сити и ще остане...което е жалко, разбира се. :(

Профил

Публикувано на: 30 Авг 2009 20:49

DJ Cat написа:
Орк-Паладин то си пролича кой е най-добър в последните мачове на Литекс,Левски и ЦСКА.Разбрахме че си за Левски,но погледни истината в очите(30:22).Научи се да губиш.

Не знам откъде го извади това 30:22,пък и не ме интересува,но в преките сблъсъци между Левски и ЦСКА има 68 победи за Левски,41 равни и 48 победи за ЦСКА при голова разлика 254:219 в полза на Левски.
Освен това едни от най-бруталните загуби на ЦСКА за първенство са си баш от Левски (7:1;7:2 и 5:0).
За последните 10 години ЦСКА има само 4 победи над Левски,докато сините имат 17.
Ма разбира се,ЦСКА са по добри ;)
Ако не ми вярваш,ето ти черно на бяло:
http://bg.wikipedia.org/wiki/Вечното_дерби

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 20:57

Това 22:30 се отнасяше до титлите, ако не се лъжа.

Профил

Аватар
В момента играе: Mafia.
Публикувано на: 30 Авг 2009 21:05

Абе орк-паладин,толкова ли ти е трудно да приемеш,че "европейският ви отбор" падна от световно неизвестен унгарски отбор?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost