Син екран и рестарт

Игри за PC
Аватар
beans
В момента играе: С ануса ти

Син екран и рестарт

Мнение от beans »

Ще пиша тук, че никой не влиза във форума за хардуер и проблеми. Вчера гледах HD видео в ютуб и след няколко минути излезе син екран и компютъра се рестартира. Не обърнах внимание и реших че видео картата нещо се бъзика. Та пуснах си клипа и отново син екран. Този път реших да пробвам с гугъл хром помислих си че мозилата е бъгната но уви отново син екран. След това оставих компютъра на десктопа да не прави нищо след което проверих температурата но тя не беше висока - 30 градуса когато не прави нищо и 65-70 градуса докато играя. Установих че синия екран се появява след 5-10 минути след като включа компютъра независимо от температурата. Дори когато съм на десктопа и не правя нищо пак се появява. Какъв може да е проблема ?
thewhitestig написа:Battlefield е open world игра
Аватар
iddqd

Re: Син екран и рестарт

Мнение от iddqd »

Сините екрани си имат номер и обяснение към тях. Прочети какво пише на синия екран и запиши номера на грешката. След това напиши в гоогъл номера на грешката и ще имаш по-ясно представа какво се е преебало в пц то ти.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Mincho

Мнение от Mincho »

Епа аз получавам nvidia kernel mode driver stopped responding and has recovered new video card. Преинсталирах пцто, изчистих видео картата, търсих в гоогле решения нищо не помогна, явно видео картата се е изпърдяла, сега само safe mode мога да барам. :( Докато събера някои лев за нова карта.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

И на идея си нямам от кво може да е, човече :cry:
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
beans

Мнение от beans »

iddqd написа:Сините екрани си имат номер и обяснение към тях. Прочети какво пише на синия екран и запиши номера на грешката. След това напиши в гоогъл номера на грешката и ще имаш по-ясно представа какво се е преебало в пц то ти.
Това е грешката обаче нищо не ми излиза в гугъл 0xFFFFF8A009B66000
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

Първото нещо е да тестваш паметта с мемтест 2,3 часа поне в дос е най добре, да мине теста поне 2 пъти. После 2рото нещо е да мериш напреженията на захранването с мултицет.
Преди тези 2, ако не си проверил за вируси, направи проверка с някоя добра програма. Също смени видео драйверите преди другите неща.
Може и да е от оверклок, макар, че не ми се верва да си го клоквал
Аватар
beans

Мнение от beans »

Преинсталирах и проблема се оправи. Сега обаче имам друг въпрос, искам да ъпдейтна на сервис пак 1, чудя се дали уиндоус-а ще остане активиран или ще трябва да търся DAZ Loader ?
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Слагай всички ъпдайти само без този KB971033
Този ъпдейт засича пиратките, но винаги може да го ънинсталнеш след като си го сложил по погрешка
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Публикувай отговор