Син екран и рестарт
- beans
- В момента играе: С ануса ти
Син екран и рестарт
Ще пиша тук, че никой не влиза във форума за хардуер и проблеми. Вчера гледах HD видео в ютуб и след няколко минути излезе син екран и компютъра се рестартира. Не обърнах внимание и реших че видео картата нещо се бъзика. Та пуснах си клипа и отново син екран. Този път реших да пробвам с гугъл хром помислих си че мозилата е бъгната но уви отново син екран. След това оставих компютъра на десктопа да не прави нищо след което проверих температурата но тя не беше висока - 30 градуса когато не прави нищо и 65-70 градуса докато играя. Установих че синия екран се появява след 5-10 минути след като включа компютъра независимо от температурата. Дори когато съм на десктопа и не правя нищо пак се появява. Какъв може да е проблема ?
thewhitestig написа:Battlefield е open world игра
Re: Син екран и рестарт
Сините екрани си имат номер и обяснение към тях. Прочети какво пише на синия екран и запиши номера на грешката. След това напиши в гоогъл номера на грешката и ще имаш по-ясно представа какво се е преебало в пц то ти.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Епа аз получавам nvidia kernel mode driver stopped responding and has recovered new video card. Преинсталирах пцто, изчистих видео картата, търсих в гоогле решения нищо не помогна, явно видео картата се е изпърдяла, сега само safe mode мога да барам.
Докато събера някои лев за нова карта.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- beans
Това е грешката обаче нищо не ми излиза в гугъл 0xFFFFF8A009B66000iddqd написа:Сините екрани си имат номер и обяснение към тях. Прочети какво пише на синия екран и запиши номера на грешката. След това напиши в гоогъл номера на грешката и ще имаш по-ясно представа какво се е преебало в пц то ти.
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Първото нещо е да тестваш паметта с мемтест 2,3 часа поне в дос е най добре, да мине теста поне 2 пъти. После 2рото нещо е да мериш напреженията на захранването с мултицет.
Преди тези 2, ако не си проверил за вируси, направи проверка с някоя добра програма. Също смени видео драйверите преди другите неща.
Може и да е от оверклок, макар, че не ми се верва да си го клоквал
Преди тези 2, ако не си проверил за вируси, направи проверка с някоя добра програма. Също смени видео драйверите преди другите неща.
Може и да е от оверклок, макар, че не ми се верва да си го клоквал
- beans
Преинсталирах и проблема се оправи. Сега обаче имам друг въпрос, искам да ъпдейтна на сервис пак 1, чудя се дали уиндоус-а ще остане активиран или ще трябва да търся DAZ Loader ?
Слагай всички ъпдайти само без този KB971033
Този ъпдейт засича пиратките, но винаги може да го ънинсталнеш след като си го сложил по погрешка
Този ъпдейт засича пиратките, но винаги може да го ънинсталнеш след като си го сложил по погрешка
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.