Малко помощ

Игри за PC
Gaz

Малко помощ

Мнение от Gaz »

Инсталирал съм си Age of Empires 2 и експънжънът The Conquerors, опитах се да инсталирам и Age of Chivalry, но ми излезе ето това съобщение Please insert the correct CD-ROM, select ok and restart the application.Ако някой може да ми обясни какво точно трябва да направя и даде някакво решение, ще съм му много благодарен.
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Re: Малко помощ

Мнение от Serious Sam »

Кракна ли я?
¯\_(ツ)_/ ¯
Gaz

Мнение от Gaz »

кракнал съм и оригинала Age of Empires 2, и експанжъна The Conquerors, с версия 1.0c съм, пише, че тая се изисква за Age of Chivalry.Всичко съм направил, както трябва.
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Gaz написа:кракнал съм и оригинала Age of Empires 2, и експанжъна The Conquerors, с версия 1.0c съм, пише, че тая се изисква за Age of Chivalry.Всичко съм направил, както трябва.
С каква операционна система си ? Пробвай с друг крак от serials.ws или смени релийза
Gaz

Мнение от Gaz »

С windows xp
Gaz

Мнение от Gaz »

Когато съм си инсталирал мода, както казах, като включа играта от иконката Age of Chivalry ми излиза съобщението Please insert the correct CD-ROM,select ok and restart the application.Най-странното обаче е, че като включа експанжънът The Conquerors, когато имам Age of Chivalry, ми тръгва именно Age of Chivalry.Ама на мен така не ми харесва.Искам и двете да си ми тръгват нормално, когато имам мода.Е разбира се, когато изтривам Age of Chivalry, експанжънът пак си тръгва нормално.
Gaz

Мнение от Gaz »

Оправих се.
Публикувай отговор