Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Малко помощ
Публикувано на: 23 Май 2012 21:10

Инсталирал съм си Age of Empires 2 и експънжънът The Conquerors, опитах се да инсталирам и Age of Chivalry, но ми излезе ето това съобщение Please insert the correct CD-ROM, select ok and restart the application.Ако някой може да ми обясни какво точно трябва да направя и даде някакво решение, ще съм му много благодарен.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Малко помощ
Публикувано на: 23 Май 2012 21:11

Кракна ли я?

Профил Skype

Публикувано на: 24 Май 2012 10:12

кракнал съм и оригинала Age of Empires 2, и експанжъна The Conquerors, с версия 1.0c съм, пише, че тая се изисква за Age of Chivalry.Всичко съм направил, както трябва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2012 10:32

Gaz написа:
кракнал съм и оригинала Age of Empires 2, и експанжъна The Conquerors, с версия 1.0c съм, пише, че тая се изисква за Age of Chivalry.Всичко съм направил, както трябва.

С каква операционна система си ? Пробвай с друг крак от serials.ws или смени релийза

Профил

Публикувано на: 24 Май 2012 10:35

С windows xp

Профил

Публикувано на: 24 Май 2012 10:47

Когато съм си инсталирал мода, както казах, като включа играта от иконката Age of Chivalry ми излиза съобщението Please insert the correct CD-ROM,select ok and restart the application.Най-странното обаче е, че като включа експанжънът The Conquerors, когато имам Age of Chivalry, ми тръгва именно Age of Chivalry.Ама на мен така не ми харесва.Искам и двете да си ми тръгват нормално, когато имам мода.Е разбира се, когато изтривам Age of Chivalry, експанжънът пак си тръгва нормално.

Профил

Публикувано на: 24 Май 2012 16:33

Оправих се.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: