Auto clicker

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Danisimo

Auto clicker

Мнение от Danisimo »

Здравейте търся си auto clicker, който да може да спами десни кликове. Ако ми дадете някой линк ще съм ви много благодарен.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Auto clicker

Мнение от denik »

Баща ми беше написал преди време един ауто кликър с много функции, ама ми е на другия комп и няма как да ти го дам :roll:

Кажи иначе за какво ти трябва, то като цяло в нета има доста такива кликъри, би трябвало лесно да си намериш...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Ако е нещо за през браузър тва може и да свърши работа: https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... r-firefox/
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Danisimo

Мнение от Danisimo »

Сега ще ви обясня. На скоро едно корейско ммо на има lineage 2 стана free to play и един мой приятел, който е много зарибен ме накара да го пробвам. Проблемът е, че до левел 85 единственото, което можеш да правиш е да фармиш мобове в парти или соло. Аз съм твърдо решен да изпробвам всичко в тази игра и тогава да преценя дали ми харесва, но в момента най-добрия начин да дигам левел е като бия мобове в парти, а когато го правя ми идва да си прережа вените, защото за да кача един левел ми отнема около 2,3 часа а единственото, което правя през това време е да цъкна с десен бутон върху името един играч определен от групата като човек, който да показва на останалите какво да бият. След като моба умре повтарям процедурата докато не умре и втория, и третия, и тнт. Понеже вече имам чувството, че почвам да губя мозъчни клетки искам да ползвам ауто клилер и просто да гледам телевизия, защото това си е легален начин за ботене.
В нета има много, но честно казано нямам доверие на произволните сайтове, които излизат в гугъл, а в thepiratebay имаше само един торент от trusted uploader и той нямаше сийд.
Danisimo

Мнение от Danisimo »

Никой ли няма под ръка?
Progressor
В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
Обратна връзка:

Мнение от Progressor »

Не ти разбрах от описанието за к'во точно ти трябва но ми се намира една програмка - klick0r.exe с която позиционираш курсора някаде и с F-овете пускаш нонстоп да клика( с ляв/десен или с и двата бутона), навремето я ползвахме за MU Online и по пиратските сървъри на ВоВ когато босовете се биеха 1 час със спамене на една и съща магия :lol:
http://dox.bg/files/dw?a=eed0375a55
Danisimo

Мнение от Danisimo »

Ще ми свърши работа. Благодаря.
Публикувай отговор