Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Auto clicker
Публикувано на: 02 Мар 2012 20:15

Здравейте търся си auto clicker, който да може да спами десни кликове. Ако ми дадете някой линк ще съм ви много благодарен.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Auto clicker
Публикувано на: 02 Мар 2012 23:08

Баща ми беше написал преди време един ауто кликър с много функции, ама ми е на другия комп и няма как да ти го дам :roll:

Кажи иначе за какво ти трябва, то като цяло в нета има доста такива кликъри, би трябвало лесно да си намериш...

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Мар 2012 00:06

Ако е нещо за през браузър тва може и да свърши работа: https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... r-firefox/

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Публикувано на: 03 Мар 2012 02:54

Сега ще ви обясня. На скоро едно корейско ммо на има lineage 2 стана free to play и един мой приятел, който е много зарибен ме накара да го пробвам. Проблемът е, че до левел 85 единственото, което можеш да правиш е да фармиш мобове в парти или соло. Аз съм твърдо решен да изпробвам всичко в тази игра и тогава да преценя дали ми харесва, но в момента най-добрия начин да дигам левел е като бия мобове в парти, а когато го правя ми идва да си прережа вените, защото за да кача един левел ми отнема около 2,3 часа а единственото, което правя през това време е да цъкна с десен бутон върху името един играч определен от групата като човек, който да показва на останалите какво да бият. След като моба умре повтарям процедурата докато не умре и втория, и третия, и тнт. Понеже вече имам чувството, че почвам да губя мозъчни клетки искам да ползвам ауто клилер и просто да гледам телевизия, защото това си е легален начин за ботене.
В нета има много, но честно казано нямам доверие на произволните сайтове, които излизат в гугъл, а в thepiratebay имаше само един торент от trusted uploader и той нямаше сийд.

Профил

Публикувано на: 04 Мар 2012 19:41

Никой ли няма под ръка?

Профил

Публикувано на: 05 Мар 2012 18:34

Не ти разбрах от описанието за к'во точно ти трябва но ми се намира една програмка - klick0r.exe с която позиционираш курсора някаде и с F-овете пускаш нонстоп да клика( с ляв/десен или с и двата бутона), навремето я ползвахме за MU Online и по пиратските сървъри на ВоВ когато босовете се биеха 1 час със спамене на една и съща магия :lol:
http://dox.bg/files/dw?a=eed0375a55

Профил Skype

Публикувано на: 12 Мар 2012 10:16

Ще ми свърши работа. Благодаря.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: