Earlier Version of Windows...
- GodDeadGod
Earlier Version of Windows...
Така значи всеки път като инсталирам windows - а ми дава това съобщение Earlier version of windows проблема стана като за 1 път инсталирах XP, и при всяка инсталация ми изчезва дял D при всеки windows става така, та въпросът ми е може ли да са махнат тези проблеми веднъж завинаги ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
-
enemy
- В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
Re: Earlier Version of Windows...
"и при всяка инсталация ми изчезва дял D при всеки windows става така"
това не го разбрах
Принципно това със earlier versions е защото биоса ти ползва по-нов буутлоъдър (виста,уин7) или линукс. При преинсталация на уин хп, би трябвало да си слага неговия си и да не се показва това. Има една програма с която можеше да си пипаш лоъдъра на уин7 (предполагам че си с него или с този на виста който е идентичен) http://www.sysprobs.com/free-gui-boot-l ... mmand-tool
Ако не се оправи слагаш диска с уин и му даваш repair и 100% ще стане.
това не го разбрах
Принципно това със earlier versions е защото биоса ти ползва по-нов буутлоъдър (виста,уин7) или линукс. При преинсталация на уин хп, би трябвало да си слага неговия си и да не се показва това. Има една програма с която можеше да си пипаш лоъдъра на уин7 (предполагам че си с него или с този на виста който е идентичен) http://www.sysprobs.com/free-gui-boot-l ... mmand-tool
Ако не се оправи слагаш диска с уин и му даваш repair и 100% ще стане.
Then… silence got blown apart ...
- GodDeadGod
Значи при всяка инсталация на уиндолса Дял D демек втория хард диск изчезва при всички уиндолси прави така освен при XP, преди да инсталирам XP бях с 7 и не правеше такива поразии инсталирах XP и от тогава почна, пробвах с Vista, 7, 8 същата работа ще пробвам начина който ми каза надявам са да стане ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Как така изчезва?GodDeadGod написа:Значи при всяка инсталация на уиндолса Дял D демек втория хард диск изчезва при всички уиндолси прави така освен при XP
Нищо не изчезва при мен...
- GodDeadGod
Mи така изчезва
като запиша уина наново хем ми дава earlier version of windows винаги и все ми изчезва D - то и трябва да го пускам от една програма на уина и тва е мн изнервещо целия проблем дойде от тъпото XP но XP - то изяде стената
да му е*а майката
изкам веднъж да ги оправя тея проблеми а не да изтривам 1 tb хард диск 
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- GodDeadGod
Ако имах още 1 хард щях да почна на чисто но имам толкова важни неща в тоя хард, че ми става гадно като почна да трия
Така пробвах както ми казаха но пак не става repair - ах няколко пъти преинстал уина не са маха тва тъпото Earlier version of windows и тъпия дял Д не престана да изчезва вече ми омръзна 
Най-честата причина за изключване е прегряването на някой от компонентите (видео, процесор) или пък лошо захранване. Изтегли си AIDA64 и виж какви са температурите. Не е зле и да пуснеш един Furmark, за да видиш до колко градуса ще стигне видеото и евентуално дали ще се изключи компютъра.
momal