Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Earlier Version of Windows...
Публикувано на: 21 Фев 2012 16:56

Така значи всеки път като инсталирам windows - а ми дава това съобщение Earlier version of windows проблема стана като за 1 път инсталирах XP, и при всяка инсталация ми изчезва дял D при всеки windows става така, та въпросът ми е може ли да са махнат тези проблеми веднъж завинаги :rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
Заглавие: Re: Earlier Version of Windows...
Публикувано на: 21 Фев 2012 19:30

"и при всяка инсталация ми изчезва дял D при всеки windows става така"
това не го разбрах
Принципно това със earlier versions е защото биоса ти ползва по-нов буутлоъдър (виста,уин7) или линукс. При преинсталация на уин хп, би трябвало да си слага неговия си и да не се показва това. Има една програма с която можеше да си пипаш лоъдъра на уин7 (предполагам че си с него или с този на виста който е идентичен) http://www.sysprobs.com/free-gui-boot-l ... mmand-tool
Ако не се оправи слагаш диска с уин и му даваш repair и 100% ще стане.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2012 22:37

Значи при всяка инсталация на уиндолса Дял D демек втория хард диск изчезва при всички уиндолси прави така освен при XP, преди да инсталирам XP бях с 7 и не правеше такива поразии инсталирах XP и от тогава почна, пробвах с Vista, 7, 8 същата работа ще пробвам начина който ми каза надявам са да стане :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2012 20:38

GodDeadGod написа:
Значи при всяка инсталация на уиндолса Дял D демек втория хард диск изчезва при всички уиндолси прави така освен при XP

Как така изчезва?
Нищо не изчезва при мен...

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Мар 2012 07:51

Mи така изчезва :D като запиша уина наново хем ми дава earlier version of windows винаги и все ми изчезва D - то и трябва да го пускам от една програма на уина и тва е мн изнервещо целия проблем дойде от тъпото XP но XP - то изяде стената :evil: да му е*а майката :evil: изкам веднъж да ги оправя тея проблеми а не да изтривам 1 tb хард диск :D

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 13 Мар 2012 19:45

Уви... Изчисти всичко и започни на чисто.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2012 10:13

Ако имах още 1 хард щях да почна на чисто но имам толкова важни неща в тоя хард, че ми става гадно като почна да трия :D Така пробвах както ми казаха но пак не става repair - ах няколко пъти преинстал уина не са маха тва тъпото Earlier version of windows и тъпия дял Д не престана да изчезва вече ми омръзна :evil:

Профил

Публикувано на: 11 Апр 2015 12:24

Най-честата причина за изключване е прегряването на някой от компонентите (видео, процесор) или пък лошо захранване. Изтегли си AIDA64 и виж какви са температурите. Не е зле и да пуснеш един Furmark, за да видиш до колко градуса ще стигне видеото и евентуално дали ще се изключи компютъра.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com