Star Craft 2 Wings of Liberty
Star Craft 2 Wings of Liberty
Искам да си купя играта по-евтино, защото в пулсар е 90 лв, тва ми се вижда скъпичко
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: Star Craft 2 Wings of Liberty
В такъв случай чакаш цената на играта да падне, или я взимаш от UK/ USA, където излиза ~80 лева с доставката.
TheChosen1 написа:даджайците
То и ако падне цената под 90 лева, ще е 2-3 месеца преди излзиането на експанжъна, който се очаква някъде тази година. Тъй че евтиното ще ти излезне по-скъпо. 
Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
Аз си продавам моя акаунт, той е със StarCraft 2 Collector's Edition + Brood War + WoW (който никога не съм играл). Ще ти излезе доста по-евтино от нова игра от Пулсар, там са 90лв. Аз за 50лв продавам акаунта си. Колекционерското издание е доста по-гъзарско (модел на Thor-a е друг, 4 нови портрета, 3 декала, WoW pet, Devoted Fan ачивмънт....)
Ето ми профила да го видиш: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/232704/1/bObIman/
Имам адски добри ачивмънти, а на 3v3 и 4v4 Random Team съм Diamond League. 2v2 Random съм Platinum.
Давам ти паролата, secret question-a, ти си сменяш вече имейла и паролата и акаунта е твой. Имам и Namechange възможност, така че ще си ринейм-неш профила. Така или иначе, вече колекционерското издание не се намира в България никъде, хем по-евтино от стандартното, хем със всички екстри.
Според мен си заслужава. 50лв му търся. От София съм, на място всичко пробваме и така.
Ето ми профила да го видиш: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/232704/1/bObIman/
Имам адски добри ачивмънти, а на 3v3 и 4v4 Random Team съм Diamond League. 2v2 Random съм Platinum.
Давам ти паролата, secret question-a, ти си сменяш вече имейла и паролата и акаунта е твой. Имам и Namechange възможност, така че ще си ринейм-неш профила. Така или иначе, вече колекционерското издание не се намира в България никъде, хем по-евтино от стандартното, хем със всички екстри.
Според мен си заслужава. 50лв му търся. От София съм, на място всичко пробваме и така.