Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Star Craft 2 Wings of Liberty
Публикувано на: 23 Яну 2012 13:06

Искам да си купя играта по-евтино, защото в пулсар е 90 лв, тва ми се вижда скъпичко

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Заглавие: Re: Star Craft 2 Wings of Liberty
Публикувано на: 23 Яну 2012 13:19

В такъв случай чакаш цената на играта да падне, или я взимаш от UK/ USA, където излиза ~80 лева с доставката.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Яну 2012 17:17

То и ако падне цената под 90 лева, ще е 2-3 месеца преди излзиането на експанжъна, който се очаква някъде тази година. Тъй че евтиното ще ти излезне по-скъпо. ;)

Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 24 Яну 2012 00:18

говори с шерифа, той ги умее тея далавери

Профил WWW

Публикувано на: 25 Яну 2012 19:42

Аз си продавам моя акаунт, той е със StarCraft 2 Collector's Edition + Brood War + WoW (който никога не съм играл). Ще ти излезе доста по-евтино от нова игра от Пулсар, там са 90лв. Аз за 50лв продавам акаунта си. Колекционерското издание е доста по-гъзарско (модел на Thor-a е друг, 4 нови портрета, 3 декала, WoW pet, Devoted Fan ачивмънт....)

Ето ми профила да го видиш: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/232704/1/bObIman/

Имам адски добри ачивмънти, а на 3v3 и 4v4 Random Team съм Diamond League. 2v2 Random съм Platinum.

Давам ти паролата, secret question-a, ти си сменяш вече имейла и паролата и акаунта е твой. Имам и Namechange възможност, така че ще си ринейм-неш профила. Така или иначе, вече колекционерското издание не се намира в България никъде, хем по-евтино от стандартното, хем със всички екстри.

Според мен си заслужава. 50лв му търся. От София съм, на място всичко пробваме и така.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com