драйвери за видео Nvidia GeForce 6100 nForce 405
драйвери за видео Nvidia GeForce 6100 nForce 405
Абе хора много ви се моля помогнете ми. Та значи не мога да си намеря драйвери за видеото ми то е : Nvidia GeForce 6100 nForce 405 вградено в дъното. Преди помня че игри от рода на BF2, CS:S, NFS:C и така нататък си бачкаха без проблем а сега пускам игра катo WarCraft 3 за някоя друга дота с приятели всички настройки са на минимум и пак много ми сече. Понеже отскоро разцъквам с още 9-10 човека LoL и пак всичко е на минимум и много насича, като псуна играта отдолус червен надпис ми излиза, че видео драйверте трябва да се ъпдейтнат с по новите. Ако някой знае от къде мога да си намеря нека помогне плс.
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Re: Heeeeeeeeeeelp !!!
Официалния сайт на Nvidia ...
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Обаче никнеймът му е адски точен 
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Дади написа:Обаче никнеймът му е адски точен
Абе глупав търсих в официалния сайт и намерих едни драйвери които не стават за нищо и даже още повече ми се волиха нещата.
Re: драйвери за видео Nvidia GeForce 6100 nForce 405
http://driversbay.com/drivers/graphic-a ... indows-xp/
Има различни версии на драйверите за тази вградена карта от 2007 до 2010.
Има различни версии на драйверите за тази вградена карта от 2007 до 2010.
Re: драйвери за видео Nvidia GeForce 6100 nForce 405
Аз използвам една програма за тези неприятности казва се Driver Genius мога да ти я прата по Skype ако искаш.;]]dumbass написа:Абе хора много ви се моля помогнете ми. Та значи не мога да си намеря драйвери за видеото ми то е : Nvidia GeForce 6100 nForce 405 вградено в дъното. Преди помня че игри от рода на BF2, CS:S, NFS:C и така нататък си бачкаха без проблем а сега пускам игра катo WarCraft 3 за някоя друга дота с приятели всички настройки са на минимум и пак много ми сече. Понеже отскоро разцъквам с още 9-10 човека LoL и пак всичко е на минимум и много насича, като псуна играта отдолус червен надпис ми излиза, че видео драйверте трябва да се ъпдейтнат с по новите. Ако някой знае от къде мога да си намеря нека помогне плс.