драйвери за видео Nvidia GeForce 6100 nForce 405

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
dumbass
Обратна връзка:

драйвери за видео Nvidia GeForce 6100 nForce 405

Мнение от dumbass »

Абе хора много ви се моля помогнете ми. Та значи не мога да си намеря драйвери за видеото ми то е : Nvidia GeForce 6100 nForce 405 вградено в дъното. Преди помня че игри от рода на BF2, CS:S, NFS:C и така нататък си бачкаха без проблем а сега пускам игра катo WarCraft 3 за някоя друга дота с приятели всички настройки са на минимум и пак много ми сече. Понеже отскоро разцъквам с още 9-10 човека LoL и пак всичко е на минимум и много насича, като псуна играта отдолус червен надпис ми излиза, че видео драйверте трябва да се ъпдейтнат с по новите. Ако някой знае от къде мога да си намеря нека помогне плс.
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Re: Heeeeeeeeeeelp !!!

Мнение от Jedi Knight »

Официалния сайт на Nvidia ...
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Обаче никнеймът му е адски точен :oops:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
dumbass
Обратна връзка:

Мнение от dumbass »

Дади написа:Обаче никнеймът му е адски точен :oops:

Абе глупав търсих в официалния сайт и намерих едни драйвери които не стават за нищо и даже още повече ми се волиха нещата.
Аватар
bl4c

Re: драйвери за видео Nvidia GeForce 6100 nForce 405

Мнение от bl4c »

http://driversbay.com/drivers/graphic-a ... indows-xp/

Има различни версии на драйверите за тази вградена карта от 2007 до 2010.
riddi
В момента играе: CS,NFS,GTA,SLRR,GTA SAMP,

Re: драйвери за видео Nvidia GeForce 6100 nForce 405

Мнение от riddi »

dumbass написа:Абе хора много ви се моля помогнете ми. Та значи не мога да си намеря драйвери за видеото ми то е : Nvidia GeForce 6100 nForce 405 вградено в дъното. Преди помня че игри от рода на BF2, CS:S, NFS:C и така нататък си бачкаха без проблем а сега пускам игра катo WarCraft 3 за някоя друга дота с приятели всички настройки са на минимум и пак много ми сече. Понеже отскоро разцъквам с още 9-10 човека LoL и пак всичко е на минимум и много насича, като псуна играта отдолус червен надпис ми излиза, че видео драйверте трябва да се ъпдейтнат с по новите. Ако някой знае от къде мога да си намеря нека помогне плс.
Аз използвам една програма за тези неприятности казва се Driver Genius мога да ти я прата по Skype ако искаш.;]]
Публикувай отговор