Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: драйвери за видео Nvidia GeForce 6100 nForce 405
Публикувано на: 28 Дек 2010 00:14

Абе хора много ви се моля помогнете ми. Та значи не мога да си намеря драйвери за видеото ми то е : Nvidia GeForce 6100 nForce 405 вградено в дъното. Преди помня че игри от рода на BF2, CS:S, NFS:C и така нататък си бачкаха без проблем а сега пускам игра катo WarCraft 3 за някоя друга дота с приятели всички настройки са на минимум и пак много ми сече. Понеже отскоро разцъквам с още 9-10 човека LoL и пак всичко е на минимум и много насича, като псуна играта отдолус червен надпис ми излиза, че видео драйверте трябва да се ъпдейтнат с по новите. Ако някой знае от къде мога да си намеря нека помогне плс.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Заглавие: Re: Heeeeeeeeeeelp !!!
Публикувано на: 28 Дек 2010 00:45

Официалния сайт на Nvidia ...

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 28 Дек 2010 01:24

Обаче никнеймът му е адски точен :oops:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Дек 2010 15:11

Дади написа:
Обаче никнеймът му е адски точен :oops:

Абе глупав търсих в официалния сайт и намерих едни драйвери които не стават за нищо и даже още повече ми се волиха нещата.

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: драйвери за видео Nvidia GeForce 6100 nForce 405
Публикувано на: 29 Дек 2010 14:49

http://driversbay.com/drivers/graphic-adapters/nvidia/geforce-6100-nforce-405/microsoft-windows-xp/

Има различни версии на драйверите за тази вградена карта от 2007 до 2010.

Профил

Заглавие: Re: драйвери за видео Nvidia GeForce 6100 nForce 405
Публикувано на: 15 Юли 2011 23:15

dumbass написа:
Абе хора много ви се моля помогнете ми. Та значи не мога да си намеря драйвери за видеото ми то е : Nvidia GeForce 6100 nForce 405 вградено в дъното. Преди помня че игри от рода на BF2, CS:S, NFS:C и така нататък си бачкаха без проблем а сега пускам игра катo WarCraft 3 за някоя друга дота с приятели всички настройки са на минимум и пак много ми сече. Понеже отскоро разцъквам с още 9-10 човека LoL и пак всичко е на минимум и много насича, като псуна играта отдолус червен надпис ми излиза, че видео драйверте трябва да се ъпдейтнат с по новите. Ако някой знае от къде мога да си намеря нека помогне плс.

Аз използвам една програма за тези неприятности казва се Driver Genius мога да ти я прата по Skype ако искаш.;]]

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com