Значи получава се следния "феномен":
На моя слаб компютър 512МБ Рам, 256 видео и 1.81ghz успях да подкарам играта Iron Man (единицата) при положение, че не ми достига РАМ памет! А сега на лаптопа подкарвам PES 2011 при положение, че имам 2.30ghz , а са нужни 2.40ghz.
Въпросите са ми :
Има ли опастност от гръмване на нещо по компютъра (видео карта, процесор), ако подкарам игра на която не и покривам изискванията?
Мога ли да играя F1(2010) на лаптопа без да се притеснявам от горе посочения проблем? (същия е случея какъвто е с пес-а, само процесора е малко по-слаб)
Странен случай!
Re: Странен случай!
Естествено, че няма да гръмне. А за формула 1-пробвай, от къде да знаем дали ще я подкараш?
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- D3v1r0
- В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
Ако ти сече и ресва - МОЖЕ БИ ще гръмне...нооо след време. Иначе игрите си имат завишени изисквания - виж в YouTube на какви щайги подкарват Crysis.
Как ше гръмне бе тва да не е газова уредба.
-
Мr.Anderson
Бих ти препоръчал, да не играеш игри, чийто изисквания на покриваш. Би могло да последва мощна експлозия и да станеш виновник за заличаването на цял квартал.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Brick Top написа:Бих ти препоръчал, да не играеш игри, чийто изисквания на покриваш. Би могло да последва мощна експлозия и да станеш виновник за заличаването на цял квартал.
dismissed написа:6iban pederas q umri ot 4uma gaden grozen tup travestit mri ot 4uma be nedugav homoseksualist lainovoz ti umrat decata vuv rucete malumen pumiar mri ot 4uma be da te hvane gonoreq vuv guza da nemoje da sere6 cql jivot da umre6 ot zapek pumiar.
savag3 написа:Значи получава се следния "феномен":
На моя слаб компютър 512МБ Рам, 256 видео и 1.81ghz успях да подкарам играта Iron Man (единицата) при положение, че не ми достига РАМ памет! А сега на лаптопа подкарвам PES 2011 при положение, че имам 2.30ghz , а са нужни 2.40ghz.
Въпросите са ми :
Има ли опастност от гръмване на нещо по компютъра (видео карта, процесор), ако подкарам игра на която не и покривам изискванията?
Мога ли да играя F1(2010) на лаптопа без да се притеснявам от горе посочения проблем? (същия е случея какъвто е с пес-а, само процесора е малко по-слаб)
на тая игра iron man не са и такива параметрите а са по малки даста по малки ништо няма да ти стане на компа аз играя една игра която е intel core 2duo 2.13 gh ram 2 gb video card 256mb a моя комп е processor 2.66 ram 2gb video card 512 mb процесора ми не е двуядрен а играта иска двуядрен.