Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Странен случай!
Публикувано на: 26 Дек 2010 20:26

Значи получава се следния "феномен":
На моя слаб компютър 512МБ Рам, 256 видео и 1.81ghz успях да подкарам играта Iron Man (единицата) при положение, че не ми достига РАМ памет! А сега на лаптопа подкарвам PES 2011 при положение, че имам 2.30ghz , а са нужни 2.40ghz.

Въпросите са ми :
Има ли опастност от гръмване на нещо по компютъра (видео карта, процесор), ако подкарам игра на която не и покривам изискванията?
Мога ли да играя F1(2010) на лаптопа без да се притеснявам от горе посочения проблем? (същия е случея какъвто е с пес-а, само процесора е малко по-слаб)

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Странен случай!
Публикувано на: 26 Дек 2010 20:33

:lol:
Естествено, че няма да гръмне. А за формула 1-пробвай, от къде да знаем дали ще я подкараш?

Профил

Аватар
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
Публикувано на: 27 Дек 2010 17:28

Ако ти сече и ресва - МОЖЕ БИ ще гръмне...нооо след време. Иначе игрите си имат завишени изисквания - виж в YouTube на какви щайги подкарват Crysis.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Дек 2010 19:09

Как ше гръмне бе тва да не е газова уредба.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Дек 2010 03:31

Бих ти препоръчал, да не играеш игри, чийто изисквания на покриваш. Би могло да последва мощна експлозия и да станеш виновник за заличаването на цял квартал.

Профил

Публикувано на: 28 Дек 2010 10:41

Brick Top написа:
Бих ти препоръчал, да не играеш игри, чийто изисквания на покриваш. Би могло да последва мощна експлозия и да станеш виновник за заличаването на цял квартал.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

6iban pederas q umri ot 4uma gaden grozen tup travestit mri ot 4uma be nedugav homoseksualist lainovoz ti umrat decata vuv rucete malumen pumiar mri ot 4uma be da te hvane gonoreq vuv guza da nemoje da sere6 cql jivot da umre6 ot zapek pumiar.

Профил Skype

Публикувано на: 20 Яну 2011 18:01

savag3 написа:
Значи получава се следния "феномен":
На моя слаб компютър 512МБ Рам, 256 видео и 1.81ghz успях да подкарам играта Iron Man (единицата) при положение, че не ми достига РАМ памет! А сега на лаптопа подкарвам PES 2011 при положение, че имам 2.30ghz , а са нужни 2.40ghz.

Въпросите са ми :
Има ли опастност от гръмване на нещо по компютъра (видео карта, процесор), ако подкарам игра на която не и покривам изискванията?
Мога ли да играя F1(2010) на лаптопа без да се притеснявам от горе посочения проблем? (същия е случея какъвто е с пес-а, само процесора е малко по-слаб)

на тая игра iron man не са и такива параметрите а са по малки даста по малки ништо няма да ти стане на компа аз играя една игра която е intel core 2duo 2.13 gh ram 2 gb video card 256mb a моя комп е processor 2.66 ram 2gb video card 512 mb процесора ми не е двуядрен а играта иска двуядрен.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com