ТряБВа Ми МаЛкО ПомОЩ

Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Aeonfluxs написа:По-хубо майни аватара на Piebera, че тука не са много friendly-настроени към него
PePiTo0o написа:Бийбър е постигнал много повече от всичи дето го мразите... то явно и за това го мразите ...
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Е да, друго си е да си някъв глупак от форума на пц мания, дет никому не е известен и шанса да постигне нещо повече в живота е 1:1000Max. написа:PePiTo0o написа:Бийбър е постигнал много повече от всичи дето го мразите... то явно и за това го мразите ...
Да си бога на 12-14 годишните пикли и гейове е голямо постижение!
Wannabe написа: Е да, друго си е да си някъв глупак от форума на пц мания, дет никому не е известен и шанса да постигне нещо повече в живота е 1:1000(не визирам специално теб)
{SuPa-1337-Killa} написа:Wannabe написа: Е да, друго си е да си някъв глупак от форума на пц мания, дет никому не е известен и шанса да постигне нещо повече в живота е 1:1000(не визирам специално теб)
е то по хубаво от тва има ли
Reflect написа:мхм -> SEX AND DRUGS AND HOUSE!