ТряБВа Ми МаЛкО ПомОЩ
SIMS 3
Re: SIMS 3
По-хубо майни аватара на Piebera
, че тука не са много friendly-настроени към него 
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
<--------------------
С тоя гейски аватар и тоя емо стайл не вярвам да получиш помощ

Аз го играя! Много ми харесва, че е много по-мащабно от другите симсове и тва, че може да си правиш пътешествия по света.
Мога да ви кажа, че аватара хич не е гейски! Много си е готин даже!
поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=LXUSaVw3Mvk
Мога да ви кажа, че аватара хич не е гейски! Много си е готин даже!
поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=LXUSaVw3Mvk
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
щи проста за аватара кажи проблема
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
PePiTo0o
- В момента играе: Sims
иМаХ ПроБлеМ с ИнсТаЛиПаНеТо, ВеЧе е ОК 
-
PePiTo0o
- В момента играе: Sims
КаКвО Ми ИмА нА АвАтАра?!?!Aeonfluxs написа:По-хубо майни аватара на Piebera, че тука не са много friendly-настроени към него
Бийбър е постигнал много повече от всичи дето го мразите... то явно и за това го мразите ...
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Да си бога на 12-14 годишните пикли и гейове е голямо постижение!PePiTo0o написа: Бийбър е постигнал много повече от всичи дето го мразите... то явно и за това го мразите ...
a.k.a Frosty
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
No shit
все пак трябва да го мразим
все пак трябва да го мразим
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Е да, друго си е да си някъв глупак от форума на пц мания, дет никому не е известен и шанса да постигне нещо повече в живота е 1:1000Max. написа:Да си бога на 12-14 годишните пикли и гейове е голямо постижение!PePiTo0o написа: Бийбър е постигнал много повече от всичи дето го мразите... то явно и за това го мразите ...
- ciborg
- В момента играе: джобен тенис
Не му отричаме това, което е постигнал... Просто след някоя и друга година ще се затрие и ще остане "ей онова педерастче", ще заживее щастливо с гаджето си (чийто пол вече е ясен на всички) и заедно ще цъкат Barbie игри и ще гледат Здрач. Абе, звучи привлекателно, обаче ще рискувам и няма да поема по неговия път...
P.S. PePiTo0o, ако не си момиче, е на зле. Ако пък си, успокой се, ще отмине...
P.S. PePiTo0o, ако не си момиче, е на зле. Ако пък си, успокой се, ще отмине...
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
е то по хубаво от тва има лиWannabe написа: Е да, друго си е да си някъв глупак от форума на пц мания, дет никому не е известен и шанса да постигне нещо повече в живота е 1:1000(не визирам специално теб)
мхм -> SEX AND DRUGS AND HOUSE!{SuPa-1337-Killa} написа:е то по хубаво от тва има лиWannabe написа: Е да, друго си е да си някъв глупак от форума на пц мания, дет никому не е известен и шанса да постигне нещо повече в живота е 1:1000(не визирам специално теб)
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
За първото и третото съм съгласенReflect написа: мхм -> SEX AND DRUGS AND HOUSE!
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
ако взимаш наркотици значи че си задръстеняк които не може да се забавлява без тях
за това че и аз съм само за първото и третото
за това че и аз съм само за първото и третото
И 1вото и 3тото е по яко ако си под влияние на 2рото