Net скорост
Net скорост
Здравейте имам един въпрос,ще ми трябва стабилен нет,за да играя Battlefield Bad Company 2 и по стечение на обстоятелствата единствения ми вариант е Vivacom..гледам тая тарифа Net Tempo изглежда е най-добрата скорост,която предлагат ..12 mbps download,1 mbps upload...тази скорост ще ми свърши ли работа за играя в нета...
Re: Net скорост
1.5mb download, 128 kb upload би трябвало да ти стигнат, но аз бих ти препоръчал да си вземеш нещо с повече upload. Абсолютно сигурен ли си, че няма други доставчици наоколо?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- RoDney
- В момента играе: Left 4 Dead
- Обратна връзка:
Аууу Вивакома е ужасен интернет не знам аз с какъв пакет съм ама просто е страшно бавен....
"Как да имам милост и видях ли милостиня"
- SolidSatan
- В момента играе: квото доди
Все пак вивата е бившото БТК
Нета е ужасен , спира постоянно когато му скимне, тегли бавно, уплоъдва бавно и т.н .

-
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
еми нормално е има и по зле
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Авторе, от кой град си?
Иначе на БТК-то нета е една голяма БОЗА! На никого не го препоръчвам
Иначе на БТК-то нета е една голяма БОЗА! На никого не го препоръчвам

Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
-
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
"Netsucks" 

Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Аз съм с нета на бтк, откакто предлагат услугата.
В момента нета им е повече от добър за игри, защото с колкото сваляш от Бг, с толкова сваляш и от чужбина. Освен това нека ви светна, бтк е доставчик на интернет на вашия интернет доставчик
. Често проблемите на бтк са свързани с кофти телефонни линии, стари кабели и т.н. При мен обаче няма такъв проблем, за над 5 години съм имал лаг 2-3 пъти и то е било заради някакъв много масов проблем.
За игри трудно ще намерите по-стабилен нет от бтк.
Освен това игрите не изискват някакъв мега бърз даунлоуд или ъплоуд.
В момента нета им е повече от добър за игри, защото с колкото сваляш от Бг, с толкова сваляш и от чужбина. Освен това нека ви светна, бтк е доставчик на интернет на вашия интернет доставчик

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Ic3S
- В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
- Обратна връзка:
Съгласен с горното мнение. Нета им беше зле ПРЕДИ, когато теглих с не повече от 150kbps
. Сега е доста по-добър, никога не съм имал проблеми, тегли с приличните 1 - 1.5mbps, но ъплоуда пак остава проблем. Чудя се как не са ми затворили акаунта в замунда. 

Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
download/upload няма никво значение за идна игра (не баш никво, ама 300кб/сек са достатъчни) ...Важно е пинга да ти е добър
Ми, Gipo, какво да ти кажа - късметлия си. Обикновено нета им хич не е за хвалене, особено в по-малките градове.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
-
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Gipo написа:Аз съм с нета на бтк, откакто предлагат услугата.
В момента нета им е повече от добър за игри, защото с колкото сваляш от Бг, с толкова сваляш и от чужбина. Освен това нека ви светна, бтк е доставчик на интернет на вашия интернет доставчик. Често проблемите на бтк са свързани с кофти телефонни линии, стари кабели и т.н. При мен обаче няма такъв проблем, за над 5 години съм имал лаг 2-3 пъти и то е било заради някакъв много масов проблем.
Туй е вярно. Навремето като разцъквах постоянно Уар3 в мрежа си беше супер с БТК-то.
WeAreGettingClose
- Xelian
- В момента играе: Dragon Age: Orgiins
King's Bounty
С БТК всичко е относително. Понеже зависи много от мястото където се намираш. От това каква е централата там и така нататък. Не може да сравянваш интернет на БТК в София, Пловдив или Варна с такъв в село Голямо Голобучене, Разградско. Иначе аз съм на подобна тарифа към един Blizoo - за няколко години почти не съм имал сериозни проблеми (като има интернет си има и си имам цялата скорост). Проблема наистина е в ъплоада, но ако го позлваш за игри няма да имаш проблем.
Ще има ли някакъв смисъл ако махна рутера,който БТК ми дадоха (Comtrend) и го заменя с друг модел (и какъв ако ще е добре за скоростта)...четох в нета и за някакви рефлектори които се ползват и антени,които предават сигнала само в 1 посока,а не във всички...
mystnt написа:Здравейте имам един въпрос,ще ми трябва стабилен нет,за да играя Battlefield Bad Company 2 и по стечение на обстоятелствата единствения ми вариант е Vivacom..гледам тая тарифа Net Tempo изглежда е най-добрата скорост,която предлагат ..12 mbps download,1 mbps upload...тази скорост ще ми свърши ли работа за играя в нета...
Да.
Xelian изявленито ти беше адски тъпо непросветено "гражданче". Аз съм от Разград и те оверявам, че получаваме абсолютно същото обслужване като вас "гражданите" както и абсолюто всичко за което си плащаме за 5-6 години от както съм на БТК съм нямал никога проблеми с тях и ако случайно ми се наложи нещо вина ги са помагали и са реагирали в най-кратки срокове.Автора не се плаши пискай Виваком няма да имаш проблем с играта
тествал съм го с 4 човека вързани към 1 пакет и без проблеми си цъкаме различни игрички в нета
,а и осигоряват 24/7 подръжка по телефона 

Where tHere is Light,There isdarkness..
Where there is smoke,There is fire...
Where there's a god,There is DeadElf
Where there is smoke,There is fire...
Where there's a god,There is DeadElf
- SolidSatan
- В момента играе: квото доди
DeadElf написа:Xelian изявленито ти беше адски тъпо непросветено "гражданче". Аз съм от Разград и те оверявам, че получаваме абсолютно същото обслужване като вас "гражданите" както и абсолюто всичко за което си плащаме за 5-6 години от както съм на БТК съм нямал никога проблеми с тях и ако случайно ми се наложи нещо вина ги са помагали и са реагирали в най-кратки срокове.Автора не се плаши пискай Виваком няма да имаш проблем с игрататествал съм го с 4 човека вързани към 1 пакет и без проблеми си цъкаме различни игрички в нета
,а и осигоряват 24/7 подръжка по телефона
Аз пък друго знам

До сега като съм играл разни ММО'та, винаги съм имал най-ниския пинг измежду бгтата.
Съпортът на ЛАН доставчиците не е по-добър. Ти му викаш - нямам нет, той те лъже - изгоряла ти е LAN картата
.
С интернет на бтк сме правили и лан парти с 4 човека, като сме играли онлайн, пак никакъв проблем.
Съпорта на БТК е фифти/фифти
.
Звънял съм им няколко пъти, тъй като съм инсталирал услугата на няколко приятели през годините(примерно да питам, защо няма нет, а то се е оказвало, че още не е активирана услугата и малко по-късно всичко е било ок). Понякога се чака, нормално е, едва ли имат много телефонисти. Понякога ми вдигат на секундата... но като ми вдигнат, никога не съм имал проблем. Е хайде, само веднъж, но явно бях попаднал на някой обучаващ се, защото аз разбирах повече от него и ме прехвърлиха на друг
.
Често хората обвиняват бтк, а всъщност проблема е от стари телефонни кабели у вас или приставката, която е на края на кабела и влиза в модема(мамка му, 100 пъти ми казват името на това и все го забравям
). Ако е хлабаво, викнете бтк да го сменят, безплатно е
.
Съпортът на ЛАН доставчиците не е по-добър. Ти му викаш - нямам нет, той те лъже - изгоряла ти е LAN картата

С интернет на бтк сме правили и лан парти с 4 човека, като сме играли онлайн, пак никакъв проблем.
Съпорта на БТК е фифти/фифти

Звънял съм им няколко пъти, тъй като съм инсталирал услугата на няколко приятели през годините(примерно да питам, защо няма нет, а то се е оказвало, че още не е активирана услугата и малко по-късно всичко е било ок). Понякога се чака, нормално е, едва ли имат много телефонисти. Понякога ми вдигат на секундата... но като ми вдигнат, никога не съм имал проблем. Е хайде, само веднъж, но явно бях попаднал на някой обучаващ се, защото аз разбирах повече от него и ме прехвърлиха на друг

Често хората обвиняват бтк, а всъщност проблема е от стари телефонни кабели у вас или приставката, която е на края на кабела и влиза в модема(мамка му, 100 пъти ми казват името на това и все го забравям

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Гипо, в Шумен ми се случвало с нет на БТК да не мога да играя MMO, защото имам прекалено голям пинг. Друг проблем там е, че трябва да рестартирам модема по най-различни поводи, защото връзката се скапва по някое време. Не става дума само за един апартамент там - виждам съм го лично на три места с поне шест различни машини, питал съм и други хора на БТК в града и ми казват, че е същото. Както казах преди - много зависи от населеното място и каква им е поддръжката за региона.
За съпорта - единственият ми контакт с тях е като им се обаждах в два през нощта след токов удар да питам каква е паролата за акаунта, защото аз не живея там през по-голямата част от времето и беше сменена, и жената беше много любезна. В действителност не съм оставал без нет там за много време, но просто прекъсва и ме дразни. С други интернет доставчици съм бил много повече време без нет, когато е имало проблем.
За мен най-големият минус на Виваком е, че upload скоростта им не струва и ако решиш да качваш нещо от компютъра си или пращаш нещо на някого през IM, се спукваш от чакане.
За съпорта - единственият ми контакт с тях е като им се обаждах в два през нощта след токов удар да питам каква е паролата за акаунта, защото аз не живея там през по-голямата част от времето и беше сменена, и жената беше много любезна. В действителност не съм оставал без нет там за много време, но просто прекъсва и ме дразни. С други интернет доставчици съм бил много повече време без нет, когато е имало проблем.
За мен най-големият минус на Виваком е, че upload скоростта им не струва и ако решиш да качваш нещо от компютъра си или пращаш нещо на някого през IM, се спукваш от чакане.