Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Net скорост
Публикувано на: 22 Авг 2010 01:53

Здравейте имам един въпрос,ще ми трябва стабилен нет,за да играя Battlefield Bad Company 2 и по стечение на обстоятелствата единствения ми вариант е Vivacom..гледам тая тарифа Net Tempo изглежда е най-добрата скорост,която предлагат ..12 mbps download,1 mbps upload...тази скорост ще ми свърши ли работа за играя в нета...

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Net скорост
Публикувано на: 22 Авг 2010 03:44

1.5mb download, 128 kb upload би трябвало да ти стигнат, но аз бих ти препоръчал да си вземеш нещо с повече upload. Абсолютно сигурен ли си, че няма други доставчици наоколо?

Профил

Аватар
В момента играе: Left 4 Dead
Публикувано на: 22 Авг 2010 03:48

Аууу Вивакома е ужасен интернет не знам аз с какъв пакет съм ама просто е страшно бавен....

Профил Skype

Аватар
В момента играе: квото доди
Публикувано на: 22 Авг 2010 08:47

Все пак вивата е бившото БТК :lol: Нета е ужасен , спира постоянно когато му скимне, тегли бавно, уплоъдва бавно и т.н .

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 22 Авг 2010 09:00

еми нормално е има и по зле

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 22 Авг 2010 12:21

Авторе, от кой град си?
Иначе на БТК-то нета е една голяма БОЗА! На никого не го препоръчвам :lol:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 22 Авг 2010 13:32

"Netsux" Download 50Mbit /Upload 8.33Mbit 20лв

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 22 Авг 2010 14:12

"Netsucks" :ROFL:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2010 14:41

Аз съм с нета на бтк, откакто предлагат услугата.
В момента нета им е повече от добър за игри, защото с колкото сваляш от Бг, с толкова сваляш и от чужбина. Освен това нека ви светна, бтк е доставчик на интернет на вашия интернет доставчик :lol:. Често проблемите на бтк са свързани с кофти телефонни линии, стари кабели и т.н. При мен обаче няма такъв проблем, за над 5 години съм имал лаг 2-3 пъти и то е било заради някакъв много масов проблем.
За игри трудно ще намерите по-стабилен нет от бтк.
Освен това игрите не изискват някакъв мега бърз даунлоуд или ъплоуд.

Профил

Аватар
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Публикувано на: 22 Авг 2010 15:31

Съгласен с горното мнение. Нета им беше зле ПРЕДИ, когато теглих с не повече от 150kbps :lol: . Сега е доста по-добър, никога не съм имал проблеми, тегли с приличните 1 - 1.5mbps, но ъплоуда пак остава проблем. Чудя се как не са ми затворили акаунта в замунда. :D

Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2010 16:21

download/upload няма никво значение за идна игра (не баш никво, ама 300кб/сек са достатъчни) ...Важно е пинга да ти е добър

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2010 18:16

Ми, Gipo, какво да ти кажа - късметлия си. Обикновено нета им хич не е за хвалене, особено в по-малките градове.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 22 Авг 2010 18:17

Gipo написа:
Аз съм с нета на бтк, откакто предлагат услугата.
В момента нета им е повече от добър за игри, защото с колкото сваляш от Бг, с толкова сваляш и от чужбина. Освен това нека ви светна, бтк е доставчик на интернет на вашия интернет доставчик :lol:. Често проблемите на бтк са свързани с кофти телефонни линии, стари кабели и т.н. При мен обаче няма такъв проблем, за над 5 години съм имал лаг 2-3 пъти и то е било заради някакъв много масов проблем.
За игри трудно ще намерите по-стабилен нет от бтк.
Освен това игрите не изискват някакъв мега бърз даунлоуд или ъплоуд.

Туй е вярно. Навремето като разцъквах постоянно Уар3 в мрежа си беше супер с БТК-то.

Профил

Аватар
В момента играе: Dragon Age: Orgiins
King's Bounty
Публикувано на: 23 Авг 2010 08:23

С БТК всичко е относително. Понеже зависи много от мястото където се намираш. От това каква е централата там и така нататък. Не може да сравянваш интернет на БТК в София, Пловдив или Варна с такъв в село Голямо Голобучене, Разградско. Иначе аз съм на подобна тарифа към един Blizoo - за няколко години почти не съм имал сериозни проблеми (като има интернет си има и си имам цялата скорост). Проблема наистина е в ъплоада, но ако го позлваш за игри няма да имаш проблем.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2010 16:45

Ще има ли някакъв смисъл ако махна рутера,който БТК ми дадоха (Comtrend) и го заменя с друг модел (и какъв ако ще е добре за скоростта)...четох в нета и за някакви рефлектори които се ползват и антени,които предават сигнала само в 1 посока,а не във всички...

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2010 22:30

mystnt написа:
Здравейте имам един въпрос,ще ми трябва стабилен нет,за да играя Battlefield Bad Company 2 и по стечение на обстоятелствата единствения ми вариант е Vivacom..гледам тая тарифа Net Tempo изглежда е най-добрата скорост,която предлагат ..12 mbps download,1 mbps upload...тази скорост ще ми свърши ли работа за играя в нета...

Да.

Профил

Аватар
В момента играе: 4f3e86016e8ef879989387
Публикувано на: 24 Авг 2010 20:12

Xelian изявленито ти беше адски тъпо непросветено "гражданче". Аз съм от Разград и те оверявам, че получаваме абсолютно същото обслужване като вас "гражданите" както и абсолюто всичко за което си плащаме за 5-6 години от както съм на БТК съм нямал никога проблеми с тях и ако случайно ми се наложи нещо вина ги са помагали и са реагирали в най-кратки срокове.Автора не се плаши пискай Виваком няма да имаш проблем с играта :) тествал съм го с 4 човека вързани към 1 пакет и без проблеми си цъкаме различни игрички в нета :),а и осигоряват 24/7 подръжка по телефона :)

Профил

Аватар
В момента играе: квото доди
Публикувано на: 24 Авг 2010 22:45

DeadElf написа:
Xelian изявленито ти беше адски тъпо непросветено "гражданче". Аз съм от Разград и те оверявам, че получаваме абсолютно същото обслужване като вас "гражданите" както и абсолюто всичко за което си плащаме за 5-6 години от както съм на БТК съм нямал никога проблеми с тях и ако случайно ми се наложи нещо вина ги са помагали и са реагирали в най-кратки срокове.Автора не се плаши пискай Виваком няма да имаш проблем с играта :) тествал съм го с 4 човека вързани към 1 пакет и без проблеми си цъкаме различни игрички в нета :),а и осигоряват 24/7 подръжка по телефона :)

Аз пък друго знам :| . От моя личен опит знам, че е безмислено да им званиш да ги питаш за нещо, толкова са зле , че не може да се опише ... Или ще чакаш 20 минути да ти дигне някой , или ще те излъжат нещо - например : Спира ми нета , званя им , казвам , че е спрял , оня ми вика, че не е вярно , дори съм бил теглил в момента и след една минута се пуска нета. Дори собствените им работници клеветят фирмата си :lol: И ако човека иска оптимално вървене на мулти няма да стане с тоя нет .. Ще върви нормално - да , с нормални латенции ала бала , но с други нет ще е доста по-добре. Както и да е , явно на някои им вързало доста с бтк-то :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2010 10:11

До сега като съм играл разни ММО'та, винаги съм имал най-ниския пинг измежду бгтата.
Съпортът на ЛАН доставчиците не е по-добър. Ти му викаш - нямам нет, той те лъже - изгоряла ти е LAN картата :lol:.
С интернет на бтк сме правили и лан парти с 4 човека, като сме играли онлайн, пак никакъв проблем.
Съпорта на БТК е фифти/фифти :).
Звънял съм им няколко пъти, тъй като съм инсталирал услугата на няколко приятели през годините(примерно да питам, защо няма нет, а то се е оказвало, че още не е активирана услугата и малко по-късно всичко е било ок). Понякога се чака, нормално е, едва ли имат много телефонисти. Понякога ми вдигат на секундата... но като ми вдигнат, никога не съм имал проблем. Е хайде, само веднъж, но явно бях попаднал на някой обучаващ се, защото аз разбирах повече от него и ме прехвърлиха на друг :lol:.

Често хората обвиняват бтк, а всъщност проблема е от стари телефонни кабели у вас или приставката, която е на края на кабела и влиза в модема(мамка му, 100 пъти ми казват името на това и все го забравям :lol: ). Ако е хлабаво, викнете бтк да го сменят, безплатно е :).

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2010 11:13

Гипо, в Шумен ми се случвало с нет на БТК да не мога да играя MMO, защото имам прекалено голям пинг. Друг проблем там е, че трябва да рестартирам модема по най-различни поводи, защото връзката се скапва по някое време. Не става дума само за един апартамент там - виждам съм го лично на три места с поне шест различни машини, питал съм и други хора на БТК в града и ми казват, че е същото. Както казах преди - много зависи от населеното място и каква им е поддръжката за региона.

За съпорта - единственият ми контакт с тях е като им се обаждах в два през нощта след токов удар да питам каква е паролата за акаунта, защото аз не живея там през по-голямата част от времето и беше сменена, и жената беше много любезна. В действителност не съм оставал без нет там за много време, но просто прекъсва и ме дразни. С други интернет доставчици съм бил много повече време без нет, когато е имало проблем.

За мен най-големият минус на Виваком е, че upload скоростта им не струва и ако решиш да качваш нещо от компютъра си или пращаш нещо на някого през IM, се спукваш от чакане.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com