Windows XP vs Windows 7

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Dr_Morro

Windows XP vs Windows 7

Мнение от Dr_Morro »

Здравейте.

От доста време позлвам Windows XP, харесвам си го и съм си свикнал с него.Но операционната система вече е на доста годинки, а и Windows 7 излезе доста успешен продукт.Вълнува ме един въпрос....дали новите игри ще вървят по-добре на седмицата отколкото на ХР. Оставам с впечатление, че като чели са по-отимизирани за новата операционна системата.Казано с други думи има ли смисъл да зарязвам доброто старо ХР и да мина на новия 7.Ще усетя ли разлика в гейминга.

П.С. Видеото ми е Sapphire HD4650 512 GDDR3, ако има някакво значение.
Мr.Anderson

Re: Windows XP vs Windows 7

Мнение от Мr.Anderson »

От бързия рисърч които направих ,се оказа ,че Windows 7 дава по-стабилни резултати при геймене от Windows XP .Разликата обаче ,не е коласална и ,ако съм на твое място не бих тръгнал да сменям операционната система поне до момента в който стане наложително .:)
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Аз минавам от ХР на 7 точно за 30 минути. 20 или по-малко ако е по-бърз компа за инсталацията и 10 за инсталирането на другите програми. Кво толкова се плашите да си го инсталнете?
Аватар
Ic3S
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Обратна връзка:

Мнение от Ic3S »

WidowmakeR написа:Аз минавам от ХР на 7 точно за 30 минути. 20 или по-малко ако е по-бърз компа за инсталацията и 10 за инсталирането на другите програми. Кво толкова се плашите да си го инсталнете?

Страхувам се, че Диабло 2 няма да ми тръгне :D
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
darkslayer
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3

Мнение от darkslayer »

Ic3S написа:
WidowmakeR написа:Аз минавам от ХР на 7 точно за 30 минути. 20 или по-малко ако е по-бърз компа за инсталацията и 10 за инсталирането на другите програми. Кво толкова се плашите да си го инсталнете?

Страхувам се, че Диабло 2 няма да ми тръгне :D

Дрънци ... бати от къде тея приказки: "Това дали ще ми тръгне, онова дали ще ми тръгне", как на мен с compatibility mode всичко ми тръгва (обикновено и без него) ...
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
zonda

Мнение от zonda »

:D :D :D
Spiridon

Мнение от Spiridon »

slrslr написа:Ако си гъзе, слагай Виста :thumbsup:

Ако си тъп го послушай. :thumbsup:
Аватар
hypnozye
В момента играе: Гоненка с две пусита в леглото :-)

Мнение от hypnozye »

WidowmakeR написа:
slrslr написа:Ако си гъзе, слагай Виста :thumbsup:

Ако си тъп го послушай. :thumbsup:

Ако си още по тъп послушай ShitmakeR. :thumbsup:
I just don't give a fuck.
Аватар
Ic3S
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Обратна връзка:

Мнение от Ic3S »

darkslayer написа:Дрънци ... бати от къде тея приказки: "Това дали ще ми тръгне, онова дали ще ми тръгне", как на мен с compatibility mode всичко ми тръгва (обикновено и без него) ...

Ами незнам, чувал съм много хора как се оплакват, че не им тръгват старите игри, но сигурно щот са тъпи и не знаят за функцията :lol:
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
darkslayer
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3

Мнение от darkslayer »

Ic3S написа:
darkslayer написа:Дрънци ... бати от къде тея приказки: "Това дали ще ми тръгне, онова дали ще ми тръгне", как на мен с compatibility mode всичко ми тръгва (обикновено и без него) ...

Ами незнам, чувал съм много хора как се оплакват, че не им тръгват старите игри, но сигурно щот са тъпи и не знаят за функцията :lol:

Е де, не е нужна ирония, просто се опитах да ти обясня, че при мен този проблем не е присъствал и явно проблема при другите не е от самата операционна система.
Честно бих ти предложил правиш 2ри партишън, слагаш там 7мицата и пробваш диаблото, ако стане супер. Ако не форматираш партишъна и си го сливаш със стария.
"Ah, yes. 'Reapers.' The immortal race of sentient starships, allegedly waiting in dark space. We have dismissed that claim."
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Тои уин 7 е с по-добра графика и по разнообразен геимплеи от диабло 2 така че ако нети тръгне може да си играеш на уин 7.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
zonda

Мнение от zonda »

:D :D :D
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Върви диабло 2, спокойно. Уин7 е много по-добър от ХР и до сега не съм срещнал игра която да не ми тръгне, дори от старите
Публикувай отговор