Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Windows XP vs Windows 7
Публикувано на: 14 Май 2010 20:54

Здравейте.

От доста време позлвам Windows XP, харесвам си го и съм си свикнал с него.Но операционната система вече е на доста годинки, а и Windows 7 излезе доста успешен продукт.Вълнува ме един въпрос....дали новите игри ще вървят по-добре на седмицата отколкото на ХР. Оставам с впечатление, че като чели са по-отимизирани за новата операционна системата.Казано с други думи има ли смисъл да зарязвам доброто старо ХР и да мина на новия 7.Ще усетя ли разлика в гейминга.

П.С. Видеото ми е Sapphire HD4650 512 GDDR3, ако има някакво значение.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Windows XP vs Windows 7
Публикувано на: 14 Май 2010 21:48

От бързия рисърч които направих ,се оказа ,че Windows 7 дава по-стабилни резултати при геймене от Windows XP .Разликата обаче ,не е коласална и ,ако съм на твое място не бих тръгнал да сменям операционната система поне до момента в който стане наложително .:)

Профил

Публикувано на: 14 Май 2010 22:21

Аз минавам от ХР на 7 точно за 30 минути. 20 или по-малко ако е по-бърз компа за инсталацията и 10 за инсталирането на другите програми. Кво толкова се плашите да си го инсталнете?

Профил

Аватар
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Публикувано на: 15 Май 2010 19:03

WidowmakeR написа:
Аз минавам от ХР на 7 точно за 30 минути. 20 или по-малко ако е по-бърз компа за инсталацията и 10 за инсталирането на другите програми. Кво толкова се плашите да си го инсталнете?

Страхувам се, че Диабло 2 няма да ми тръгне :D

Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Публикувано на: 15 Май 2010 20:41

Ic3S написа:
WidowmakeR написа:

Страхувам се, че Диабло 2 няма да ми тръгне :D

Дрънци ... бати от къде тея приказки: "Това дали ще ми тръгне, онова дали ще ми тръгне", как на мен с compatibility mode всичко ми тръгва (обикновено и без него) ...

Профил

Публикувано на: 17 Май 2010 12:04

:D :D :D

Профил

Публикувано на: 17 Май 2010 14:02

slrslr написа:
Ако си гъзе, слагай Виста :thumbsup:

Ако си тъп го послушай. :thumbsup:

Профил

Аватар
В момента играе: Гоненка с две пусита в леглото :-)
Публикувано на: 17 Май 2010 14:41

WidowmakeR написа:
slrslr написа:
Ако си гъзе, слагай Виста :thumbsup:

Ако си тъп го послушай. :thumbsup:

Ако си още по тъп послушай ShitmakeR. :thumbsup:

Профил

Аватар
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Публикувано на: 17 Май 2010 16:42

darkslayer написа:
Дрънци ... бати от къде тея приказки: "Това дали ще ми тръгне, онова дали ще ми тръгне", как на мен с compatibility mode всичко ми тръгва (обикновено и без него) ...

Ами незнам, чувал съм много хора как се оплакват, че не им тръгват старите игри, но сигурно щот са тъпи и не знаят за функцията :lol:

Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Mass Effect, Mass Effect 2, Mass Effect 3
Публикувано на: 17 Май 2010 17:30

Ic3S написа:
darkslayer написа:

Ами незнам, чувал съм много хора как се оплакват, че не им тръгват старите игри, но сигурно щот са тъпи и не знаят за функцията :lol:

Е де, не е нужна ирония, просто се опитах да ти обясня, че при мен този проблем не е присъствал и явно проблема при другите не е от самата операционна система.
Честно бих ти предложил правиш 2ри партишън, слагаш там 7мицата и пробваш диаблото, ако стане супер. Ако не форматираш партишъна и си го сливаш със стария.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2010 21:12

Тои уин 7 е с по-добра графика и по разнообразен геимплеи от диабло 2 така че ако нети тръгне може да си играеш на уин 7.

Профил

Публикувано на: 17 Май 2010 21:28

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2010 09:38

Върви диабло 2, спокойно. Уин7 е много по-добър от ХР и до сега не съм срещнал игра която да не ми тръгне, дори от старите

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com